Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ah ted bundy

Wiecie, ze seryjni mordercy byli niesmiali jak prawiczki z kafe?

Polecane posty

Gość czujny
Tez zwróciłem na niego uwagę. Archiwizuję wątki z pogróżkami, planami zabójstw itd. Jak sie nazbiera, skopiuję i zaniosę na policję. Za dużo już tego.

Gość IMO13730
Teraz będzie 2013. :P

Czlowiek_z_bliznami to już lepiej osoby które podpadły. Innych nie było by sensu krzywdzić. Żeby komuś krzywdę zrobić nie trzeba broni

Gość Czlowiek_z_bliznami
Nie mam zamiaru robić nikomu krzywdy. Ani spluwą ani łapami ani niczym innym. Teraz mam w planie.... się zakochać, to by było nowe doświadczenie, może się uda? Trzeba spróbować.

nie wiem może się uda może nie. Kwestia szczęścia i trafienia na odpowiednią osobę. Co akurat jest coraz cięższe...

Gość Czlowiek_z_bliznami
Będzie dobrze- mówię to ja, były świr :)

Czlowiek_z_bliznami a jesteś przystojny? masz kasę? na to teraz zwracają uwagę kobiety.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Laski może zwracają uwagę na takie rzeczy. Ja nie szukam laski, tylko dziewczyny :D

Gość Czlowiek_z_bliznami
Może i słabo znam. Ale chcę poznać.

Czlowiek_z_bliznami możesz się rozczarować i to mocno. Kobiety jak pisałem Ci na co patrzą jak tego nie masz to max kolega/przyjaciel.

O boshe co za szansa! Kto wie być może jestem w otoczeniu własnie takich psychopatycznym potencjalnych gwałcicieli-morderców. Co za dreszcz emocji, co za ssanie w piersiach! :D Hmm... ale jak na razie to gwałci się tu nader często maniery i morduje idee wymiany myśli, dobry poczatek ;)

Gość żona wkurzona
a czy byli też na przemian bardzo agresywni albo ostentacyjnie religijni?

Gość halo tu ziemia
żona wkurzona Jesli czeka na życie jak w amerykańskim filmie to ma słaby kontakt rzeczywistością, jesli chce urządzić strzelaninę to trzeba go zamknąć w więzieniu albo szpitalu żeby do tego nie doszło. Zgłoś sie dobrowolnie do psychiatry zanim kogoś zamordujesz. Lepiej jak cie poddadzą jakimś nawet drastycznym terapiom, niż gdyby ktoś miał przez ciebie stracić życie. Takich ludzi trzeba uświadamiać że życie to nie film i mają się przystopować z marzycielstwem o jakimś zajebistym życiu. Jeżeli to nie pomaga to wysłać ich na miesiąc do Afryki żeby zobaczyli że są ludzie którzy przez całe życie nie mogą się nawet napić i najeść do syta

Gość Czlowiek_z_bliznami
Jak sie nie uda za pierwszym razem to się uda za następnym. A jak się nie uda wogóle to trudno.

z tymi crackami to różnie bywa czasem działają a czasem po jakimś czasie przestają działać. Avasta sam używałem i był ok.

no proszę, co prawda jedna jaskółka nie czyni wiosny ale znalazł się pierwszy odważny, który ma odwagę zgłębić tajniki płci przeciwnej ;)szacun