Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyś byłam opaloną blondynką

NIE ROZJAŚNIAJ WŁOSÓW!!! zdrowe włosy - tylko naturalne

Polecane posty

Jak wiadomo, ludzka głupota śmieszy najbardziej, szczególnie jeśli nie chodzi o naszą własną, możecie więc poczytać o mojej ;) jak mówi nick kiedyś byłam opaloną blondynką. poważnie chorowałam. leki pół roku - brak solarki. ale włosy nadal rozjasniałam jak głupia, co miesiac odrosty. w końcu moje włosy stały się jak GUMA rozczesanie ich graniczyło z cudem!! podjełam decyzje: farbuje na ciemno. i już kilka miesiecy mam spokoj (moj naturalny kolor jest ciemny) az tu dzis postanowiłam "rozjasnic o ton dwa do orzechowego koloru" NO WIĘC: nałożyłam rozjasniacz i juz po minucie pochylałam sie nad wanną szorujac wlosy szamponem!! cholerstwo piekło w szyje, czułam ze włosy zaczeły sie "ciągnąc" jak guma!! kretynka no :O mam 10cm zdrowych włosów i nic im sie przez ta minute na szczescie nie stąło ;) ale te "stare" chyba staly sie znów "gumowate" :/ ehh..jedno dobre z ego to że już NA PEWNO chce miec SWÓJ naturalny kolor i baaaaaaaaaaaaardzo mi sie on podoba ;)

a i jeszcze miałam 2 blond farby kupione :D LEŻĄ W KOSZU. przynajmniej z nich odzywki mam :D:D

Gość roxi1520
Nauczka dla plastikow. Wszystko ma wsoje granice. ;d

Jak podoba Ci się Twoj naturalny kolor to masz fajnie,mi sie ój nie podoba i czuję sie w nim fatalnie,dlatego nie zmaierzam przestać rozjaśniać włosów mimo że przez to mam z nimi mase problemów.Ale samopoczucie jest dla mnie najważniejsze

addien - nie powiem żbey to był mój wymarzony kolor, ale nie chce byc łysa :D