Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burn energy tiger drink;)

Czy jeśli wypiję 1 litr napojów energetycznych naraz to...

Polecane posty

co mi się stanie?:) Wysiądzie mi serce, czy mogę sobie spokojnie wypić paląc papierosa, uprzednio pijąc kawę?:) Proszę o poważne odpowiedzi, bo serio: nie chcę sobie zrobić krzywdy przez moją głupotę;P

Gość mała zdeptana ślimaczynka
dobrze ze jestes na tyle bystra by zapytac zanim zrobisz... serce wysiadzie

no ale to chyba lekka przesada, żeby po jednym litrze serce wysiadło. Przecież to nie jest wielka ilość. Jedynie 2 puszki:) A ja jak kiedyś wypiłam red bulla to wcale nie czułam jakiegoś wielkiego kołatania serca... Może ktoś sięjeszcze wypowie?

Gość litr to nic wypij ze 4 naraz
to moze coś sie stanie 🖐️

Gość mała zdeptana ślimaczynka
litr napojów+kawa+papieros. każda z tych rzeczy pobudza pracę serca. próbuj, ale żeby nie było że nikt nie ostrzegał.

Gość marcin84w
nic ci się nie stanie.żebys wiedziala ile ja kiedyś naraz amfy brałem, energetyki to przy tym pikuś. Po co tyle pić tego szajsu? już lepsze alko

Gość Jejejejeeeeeeeeeee
Wszystko pięknie, ładnie, ale pytam się Ciebie ja: PO KIEGO CHUJA CHCESZ WYPIĆ TYLE KOFEINY NARAZ? Chyba dziecizieci się nudzą i szukają legalnej alternatywy dla dopalaczy. Do spania, bo jutro testy.

Gość pomocyyyyyyy
współczuje, mnie swędziała wczoraj 🖐️

Gość addety
Nic sie nie stanie,wypilam raz litr Tigera do tego puszka red bulla i cala noc kucia poszla raz dwa.. ;p

Gość ja pije czesto napoje
ja czesto na raz wychylam litr napoju energetycznego i papieroski tez pale. Nie pijam do tego zestawu tylko kawy, ale zyje i mam sie dobrze:)

aha:D no to sobie wypiję niedługo:) a jeśli chodzi o testy to mam je dawno za sobą:D

a piję po to, żeby się pobudzić, a nie jakoś alternatywa dla dopalaczy, których nigdy nie brałam:)

Gość Uzależnionyyyy
Pij nic ci się nie stanie :) tylko nie wystrasz się jak w nocy będziesz miała lekką goroczkę i nie mogła zasnac ale to normalne. Ja dzisiaj mam zamiar wypić 8 reed bulli bo musze pobić takkiego gościa pozdro :D

Gość MisioIL
Jeżeli masz problemy z sercem nie rób tego. Ja po takiej ilości miałem kołatanie serca. Po 2 puszkach czuję jakby moje zęby były luźne nie bolą tylko ruszają się. Pobudzenie czuć ale to mija po 1,5h czuć będziesz się skołowany i zmęczony, obolały. Jeżeli już to pić to nie więcej jak 0,5 litra i dawkę rozłożyć na czas naszej aktywności. 8h w pracy na każdej przerwie po łyku. Jak chcesz siedzieć i się uczyć to lepiej udaj się do apteki po sesje albo inne wspomagacze pracy mózgu.

Gość gość
Powiem ci serio ja potrafie wypić nieraz 12 energetyków dziennie a mam 14 lat i inic mi niejest

Gość gość
Odradzam picia energetyków po 2 msc picia 2-4 tygodniowo zaczęły się zmiany i drgania rąk i powiek energy-drink uszkadza mózg podobnie jak denaturat..

Gość gość
Znałem faceta co wypijał tego dużo.Zachorował na jakąś rzadką chorobę mózgu,Lekarze sami nie wiedzieli co to jest i jak się to leczy.Po jego sekcji okazało się że miał mózg jak galareta,jakiś taki zlasowany.Miał trochę ponad 30 lat.

Gość gość
Aha..., przypuszczano że to od tych energetyków! :D

Gość Rusałeczka15
Jak już mam pić energetyki to piję tylko Blacka, nie ma efektu drgania rąk czy przyśpieszonej akcji serca. Black jest bardzo OK.

Gość gość
WTF??? Czy wam wszystkim odp*********o? To jasne że jak chlejesz energetyki w takich ilościach to nic ci nie jest bo organizm sie przyzwyczaja, ale po co? Ja kiedyś potrafiłem wypić 15 kaw dziennie z czego 3-4 naraz ale co z tego skoro po kawie mogłem spać i nic ona nie dawała? Zrobiłem 6 miesięcy przerwy, wypiłem jedną i myślałem że z ciała wylece. Pijesz litry energetyka dziennie, to zrób se przerwe na pół roku i jeden monster 0,5 w********i cie w powietrze i wydasz 4 zł a nie 20 żeby sie pobudzić, bo wy jak ćpuny jesteście, serio.

Gość ssmmaall
Ja pije 3l energetyków codziennie juz przez pol roku i daje rade. Pije poniewaz bardzo lubie ich smak. Tylko przewaznie tych najtanszych po 1.59 zł. Do tego dwie mocne kawy tak do rytmu zycia. Pale paczke papierosow.

Gość Folver
tak samo pije dzienie po 2/3 a nawet 6 i nic :#

Gość gość
Znałem takiego jednego po 30tce,pił tego świństwa duże ilości.Już teraz wącha kwiatki od dołu.Przypuszczali że to od tego.ZLASOWAŁ mu sie mózg!

Gość gość
xdd ja pszed sek wypilem 2L i nic xdd

Gość gość
Ludzie zastanówcie się co robicie.. Teraz wam nic nie jest. A za jakoś czas co będzie? Sama niedawno wyszłam ze szpitala, bo wypilam 6 energetyków i palilam. W nocy nie mogłam oddychać watropa i wszystko zniszone. Teraz wam może nic nie być, ale zobaczycie po czasie. Ograniczajcie to.

Gość gość
Sercu nic nie grozi wytrzyma takie chlania. Tylko mało ludzi wie że można zejść na niewydolność nerek, nie nadążają filtrować tej chemi.