Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o czym rozmawiaja pingwiny?

Jestem chora, jestem za granica, jestem sama i cały czas rycze :(

Polecane posty

Gość grypy sie nie leczy antybiotyk
i ja i "ja pierdole" dobrze Ci radzimy.Chcesz sie leczyc antybiotykami to sie lecz. Mnie to wali:P

ale jak ja sie mam nim leczyc skoro go nie moge dostac????

no i dobrze,ze nie mozesz dostac,bo antybiotyk to nie cukierki:P Chcesz sobie rozwalic uklad immunologiczny?

Gość TO PRZEZ wilgoc
kup "Lemsip", ale ten w saszetkach do blyskawicznego zjedzenia, nie ten w herbatkach, mi zawsze pomagal, nazywam go nawet "lek dla pracoholikow", bo jak nie mozesz nie isc do pracy, a czujesz, ze cos cie bierze, to zaapilkujesz sobie takie cos dwa razy z rzedu, to przechodzi. NO i kup w polskim sklepie polopiryne do rocienczenia w wodzie, bo te ich to raczej to sa drazetki, bo boja sie, ze im sie ludzie potruja i chyba tylko maja dawac efekt psychologiczny. LEMSIP i polopiryna i wylezec sie w lozku ze swieza posciela

ale co powiedzieliscie mi? zeby nie brac antybiotyku- i tak nie wezme bo go nikt nie przepisze. byłam u trzech lekarzy- wiec nie gadaj ze sie nie chce. tak, kupie ten cały bleach jak bede miec siły wyjsc z domu. wiec gdzie mam sie kuzwa ogarnac????

Gość TO PRZEZ wilgoc
zacznij od tego, ze zmien posciel na swieza i wykap sie, zaloz ciepla pizame, polopiryne zazyj i wylez w lozku, musisz to wylezec, wypocic

taaa...lemsip tyle pomogl co ....totalne dziadostwo. piłam przez ponad tydzien i nie działa nic a nic.

Gość TO PRZEZ wilgoc
ja to juz sie nauczylam, ze ciagle jeztem tu ubrana cieplo, bo od tej ich pogody, zatoki mi nawalily i teraz tylko lekki chlody wiatr wieje i mnie skronie bola, ciale mam w torbie czapke i rekawiczki, mozecie sie smiac, ale ja wole miec cieplo niz marznac, bo dla mnie to cierpienie. Bog mnie chyba pokaral, ze mi rozum odebral, zeby do tego kraju przyjechac...

ech,kobito :O jedz duzo czosnku,pij duzo wody,pij herbate ze spirytusem,pij wode z sokiem cytryny i miodem+ sok malinowy.jedz cebule.Wachaj olejek z drzewka herbacianego i pryskaj nim pociel.Nacieraj sie na noc spirytusem kamforowym a bedzie ok.:P

a przed snem 2 aspiryny :P

Gość TO PRZEZ wilgoc
ALE TY DURNA JESTES, przeciez pisze ci nie ten do picia, TYLKO W SASZETKACH DO JEDZENIA OD RAZU ja tego dziadostwa w postaci herbatek nie ruszam, bo to obrzydliwe, ze sie chce wymiotowac i czlowiek sie czuje gorzej po tym, no i nie dziala. mowie szukaj w SASZETKACH, rzadko jest bo dziala i ludzie go wykupuja, a oni chca wcisnac te herbatki.

Gość pindzia
i dużo śpij sen to lekarstwo na wszystko, ciepłe piwo z sokiem i do wyrka, wszystko przechodzi tylko nie rycz bo sie sama wkręcasz negatywnie zdrowia życzę:)

ja mam kuzwa goraczke lliterki mi sie przestawiaja a ty od razu o durnoscie, wieci czesc jest zbyt chamska- nie z tej ziemi. jak ktos napisał ciekawe czy w realu jestescie tacy. ide, dzieki za rady z olejkiem.

Gość TO PRZEZ wilgoc
no ja juz tak mam z zatokami, ze jak lekko chlodny wiatr, a tu nawet latem potrafi byc, to wyje z bolu jakby mi ktos dwiema ceglami glowe zgniatal. Wiesz bylam w Szwecji rok czasu i tam potrafi byc zimno, ale jest inaczej, te zimno jest suche, a tu czy lato, czy zima, wilgotno. Masz wrazenie, ze przenika cie na wskros, a przed deszczem jaki tu pada to nic cie od przemoczenia nie ochroni. Chyba wroce do Szwecji, bo tez ciagle katar mam i te chore zatoki. Poki ci pomaga mi wlasnie bleach, systematycznie sprzatanie i pryskanie lazienki i kuchni, powoduje, ze mnie choruje niz jak przyjechalam tutaj, takiego syfu jak w tym kraju, to nigdzie nie widzialam. Szwecja jest takim czystym krajem, a ja tu przyjechalam, bo maz znalazl prace. Szukam teraz drogi powrotu, bo na starosc, z reumatyzmem sobie nie poradze...

No i po co te nerwy:?:D kuruj sie,ale nie antybiotykami:P

no i 'ja pierdole kolejna" ma racje. Wymaz od razu powinien byc:P

ale sie uczepilas tego jednego slowa:D Wazne,ze che pomoc i pomaga:P

to bylo do " do ja pierdole kolejna' :P Niewazne slowa ,wazne meritum:P

02:25 [zgłoś do usunięcia] j j jn kmk długotrwałej leczonej nie skutecznie antybiotykiem!!!!!!!!!!!!!!!!!! i żeby wkońcu trafic na własciwy robi sie wymaz!!!!!!!!!!!!!!!! " Masz zaburzenia osobowosci sadzac po ilosci wykrzyknikow:D No i dysortografie:D

Gość ja pierddddd
ale jestes glupia. na grype sie nie bierze antybiotyku. kretynka :D a potem sie dziwia ludzie, czemu sie na natybiotyki uodparniaja! kurwa spalas na biologi w szkole czy co? grypa to wirus! antybiotyki działają na bakterie!