Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem jak żyć

Zdradził mnie tydzień po naszym ślubie:((((((((((((((((

Polecane posty

Gość Nie wiem jak żyć

Nie mogę się z tym uporać,potrzebuję pomocy.Niech mi ktoś doradzi czy warto żyć z kimś takim?????? Jestem załamana tą sytuacją,i nadal boli,choc minęły dwa miesiące:(

Gość Nie wiem jak żyć
Cała moja rodzina każe mi odejść od niego,ale my przecież mamy dziecko które potrzebuje ojca.Jezu nie wiem co mam zrobić;((((((((((((((((((

Gość po zdradzie nie ma związku
jeśli macie kościelny to bym złożyła papiery o unieważnienie ślubu ze względu na jego niedojrzałość do związku czego dowodem jest zdrada.

jest jeszce możliwość udania się do psychoterapeuty czy psychologa choć jakby mi to 'kobieta mojego życia' zrobiła to w domu 15 sekund by nie postała :) Walcz o swoje kobieto. Dziecko widząc Ciebie zawsze zasmuconą - a będziesz taka jesli z nim zostaniesz- bedzie ... a z resztą co ja bede gadał tyle tego juz w necie bylo

Gość hehehihih
moja kolezanka zdradziła meza na poprawinach swojego własnego slubu,z muzykantem który grał na slubie!!!a mąż wybaczył to dopiero posmiewisko,wieczorem po poprawinach zniknęła na 3 dni ,okazało sie ze zabawiała sie z muzykantem

Gość hehehihih
a ten muzykant na dodatek na imię miał Janko, rozumiecie to? janko muzykant! to dopiero były jaja!

Gość ja ty i ona p
zostaw drania,faceci to swinie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ZNAM TO DOSKONALE
MOJ MNIE ZDRADZIL DZIEN PRZED SLUBEM..Z MOJA NAJ KOLEZANKA....W SZOKU ....WYBACZYLAM,TEZ MIELISMY DZIECKO...PO 2 LATACH ROZWOD..DZIS MIJA 10 LAT.A JA NIENAWIDZE TEGO DRANIA ZATO CO MI ZROBIL...PODLA SWINIA !!!! ZA TO DZIS JESTEM SZCZESLIWA....

Gość grzech zawsze sprowadza cierpi
Trzeba kochać i być kochanym, a najlepiej być kochany Nie tylko przez siebie, ale nade wszystko przez Boga, który jest Miłością. Nie można nam z miłości czynić „boga, ale w Bogu dostrzec miłość. Ludzie ubóstwiają samo uczucie zakochania się, ale to jest dobra droga. Wielu powtarza sobie: „My Sie kochamy i dlatego nie uważamy tego za grzech. Mają oczywiście na myśli swoje współżycie, choć nie złożyli sobie przysięgi małżeńskiej, która obydwojgu daje jakąś. gwarancję, że się nie opuszczą. W takim układzie to nie Bóg jest miłością, tylko miłość staje się „bogiem i zawsze się to zle się kończy. Bo uczucie, które się ubóstwia, przynosi fatalne skutki. poranione serca! W naszej epoce, jest cała rzesza pochylonych młodych w. małżonek, które złamały swoje serce, ubóstwiając swoje uczucie do małżonka. Współżycie przedmałżeńskie nie dlatego jest grzechem, ponieważ Bóg jest złośliwy i odmawia każdej przyjemności człowiekowi, ale dlatego jest grzechem, ponieważ przynosi fatalne skutki w przyszłości. Nawet na miłości można się zawieść, ale na Bogu nie! Tysiące młodych kobiet pochyliło się w życiu z powodu : porzucenia przez męża, zdrady małżeńskiej, agresji małżonka.. pogardy i bestialstwa. Jak to jest, że ten, który przed ślubem ubóstwiał swoją narzeczoną, po ślubie, po trzech, czterech latach, pomiata nią jak ubikacyjną szmatą? Przyczyna tkwi w grzechu przeciw pierwszemu przykazaniu: Nie będziesz miął innych bogów przede Mną! Kiedy ktoś słucha tego przykazania myśli sobie :zapewne: „Przecież wierzę w Boga, o co chodzi? Nie jestem szintoistą ani buddystą, ani ateistą? Tymczasem „bogiem dla niego może być uczucie miłości, stan zakochania się, ubóstwienie partnerki czy partnera. Owszem trzeba kochać, ale miłość nie jest bogiem! Kiedy ludzie się kochają, uchylają się od czystości, mówiąc: „My się kochamy, nie uważamy tego za grzech! Jeśli nie uważają współżycia za grzech, to znaczy, że lepiej :że lepiej niż Bóg wiedzą, co jest dla nich dobre, a co złe... już skądś to znamy Słychać tu echo szeptu węża z raju! Jeśli Bóg się pomylił, zakazując współżycia ludziom, którzy nie są małżonkami, a ludzie wiedzą lepiej, co im wolno a co nie, to Bóg już nie jest Bogiem. Bóg, który się myli, nie jest Bogiem! W tym momencie dwoje młodych Europejczyków o subnordyckich kształtach staje się bogami, ponieważ mówią: „Boże nie masz racji my lepiej wiemy, co jest dla nas dobre! Ty mówisz: „nie cudzołóż! My mówimy: „Kochamy się! pomyliłeś się, a my mamy rację. Skoro się pomyliłeś, to nie Ty jesteś Bogiem, tylko nasza miłość, która nas zbliża! W tym momencie dokonuje się me tyle złamanie szóstego :przykazania, ale pierwszego, którego przekroczenie eksploduje nieszczęściami. Ileż razy pytałem młodych kobiet, które płacząc mówiły mi: „Mąż mnie zdradził, bije mnie, odtrącił mnie; mówi mi, że czuje do mnie wstręt... „Czy współżyliście prze ślubem? Zawsze w takich okolicznościach jest to samo. Zawsze jest tak, że były grzechy przeciwko czystości. Często niewyznawane przy spowiedzi, przyjmowane świętokradcze Komunie święte. Czyste ubrania na kobiercu weselnym nierzadko ukrywają brudne sumienia. Często nie odczuwają najmniejszego żalu za grzechy współżycia przedmałżeńskiego. Pokuta nie da się odtrącić, wraca zawsze jako pokuta:. odtrącenia. Nigdy nie pozostaje to bez skutków. Grzech przynosi przekleństwo: miłość staje się nienawiścią; pożądanie przeradza ::się w odrazę; bliskość w odrzucenie. Nienasycona seksualno. nigdy nieposkramiana, szuka nowych obiektów konsumpcji. Po kilku latach wykrzywione, młode żony, porzucone przez: mężów, stają w świątyni w pochylonych postawach i nie wiedzą nawet, co się stało w ich życiu. Świątynie nie zawsze są miejscem nauczania, wcale nie rzadko to miejsca ogłoszeń i cenników. Stojąc więc w tłum ranią dalej swoje serca, nienawidząc się za to, że ich mężowie ich nienawidzą. Wydaje się, że ranę można uleczyć jeszcze jednym bólem, ale ranę serca można uleczyć tylko chwałą oddana Bogu. Tak też Biblia nazywa skruszone wyznawanie grzechów

Gość sdcsdc
rozwiesc sie zawsze mozesz , człek błedy popełnia , z czasem sie tez zmienia ! zdrada to w sumie jak sie tak głebiej temu przyjrzec nic takiego , co innego jest wazniejsze . zadaj sobie pytanie , czy wolisz męza co jest do rany przyłóż , usmiechniety , wesoły , zaradny , kochajacy , dbajacy o ciebie i dziecko , spokojny , rozwazny itd , ale cie zdradził czy wolisz , wariata , lenia , brudasa , popijusa , osła itd ale wiernego !

Gość no cos podobnego!!!
Zdrada to nic takiego!!!!! może po 20 latach małżeństwa , w którym cos się wali moze tak ale nie tydzień po ślubie. Facet jest ewidentnie niedojrzały, bałabym się być z takim nieodpowiedzialnym partnerem

Właśnie ;] Pytanie tylko czy to skok w bok był czy romansował z nią. Jak sam sex to nic takiego.

no cos podobnego!!! Niekoniecznie po 20 latach. Jak się za wcześnie bierze ślub to tak bywa... Facet dłużej dojrzewa, a często nigdy.

Gość scsdvsdv
własnie tą tydzien po slubie bym sie nie przejmował , bo jak znam zycie było to zwykłe wykozystanie okazji do wlozenia sobie w inną dziurkę ! zapytaj jego - meża , dlaczego cie zdradził odpowiedz bedzie , ze po prostu spodobała mu sie ta kobieta , poczuł do niej pociag i zrobili to ... czy mozna miec do ciebie pretensje kiedy to kupujesz kolejną bluzkę (choc w szafie tłok) bo ci sie spodobała i wiesz , ze musisz ja miec - nie , wiec i nie miej do faceta , ze sobie pociupociał inną , wazne kogo kocha

Gość scsdvsdv
przeciez jak zwali sobie konia to pretensji miec nie bedziesz do niego - a to na podobnej zasadzie sie stało , tylko tu jest reka , a tu inna kobieta

Gość no cos podobnego!!!
piekny relatywizm moralny! Człowiek to nie zwierzę i jesli jest się odpowiedzialną osoba to takich rzeczy sie nie robi

Człowiek to jest zwierze tylko z przerostem mózgu. Od wieków próbujemy oszukiwać naturę...

Gość naatalkaaa
To wszystko zależy od człowieka, jego pogladów, granic akceptacji pewnych spraw. Ja bym zabrała dziecko i nie chciała mieć nic wspólnego z takim tatusiem. Ale wiem, że łatwo mówić jak się nie jest w Twojej skórze. Zrobisz jak uważasz.

Gość scsdvsdv
wiele rzeczy sie nie robi , a jednak , nie przeklina sie , nie złosci , jest sie nadzwyczaj uczciwym , daje sie na biednych , na tace , wspomaga fundacje wszelkiej masci ratujace zycie , jest sie szczerym , nie kłamie sie w zadnej sprawie . nie oszukuje sie w pracy , a uczciwie pracuje by wykozystac sowicie kazda minute ktora jest cenna dla pracodawcy itd itd. jak jest - wiemy . wiec i tu dajmy pewne fory , nie odpust zupełny , ale fory

Gość scsdvsdv
zabrac dziecko moze tak samo ów ojciec , nie masz wyłacznosci na takowe

Gość no cos podobnego!!!
do rus - jesli jesteś zwierzakiem to uprawiaj seks chocby tak jak psy na trawniku przy wszystkich, nie oszukuj natury

scsdvsdv - ale pierdolisz, aż smiać mi się chce :D porównywać seks do kupowania bluzki... ja pierdziu.. :D

Gość scsdvsdv
pierdziele - ty nie zrozumiałeś , zagłeb sie najpierw w to co napisałem , a potem urzyj mózgu , tam nie chodzi o jak bluzkę tak sex , a o pragnienia ! tempoto

Gość no cos podobnego!!!
do sdcsdc; Twoim ukrytym , podświadomym pragnieniem jest na pewno słownik ortograficzny :D

Gość naatalkaaa
scsdvdv A Ty tĘpoto nie rozumiesz, że ludzie różnie patrzą na świat, mają różne poglądy i granice tolerancji, jakieś zasady moralne, które są dla nich ważne, wg których chcą żyć?

wez nie rób z siebie posmiewiska. rozumiem jakby koles sobie auto kupił to mozna to porównac do kupienia bluzki, ale nie seks! :D no ale kto co lubi. ty sobie miej faceta co bedzie na boku mial partnerek ilosc adekwatną do ilosci twoich ubran w szafie, a ja takiemu delikwentowi powiem dowidzenia. tam pod drzwiami by mogl jedynie pomamrotać, że to była jedynie zaawansowana masturbacja :D

Gość jhdcbds
do widzenia to mozesz powiedziec sasiadowi , maż jesli nawet mieszka w twoim domu , a jest tam zameldowany tak juz powiedziec nie mozesz , jesli sam pójdzie masz sie dobzre , prawnie nie jest to jzu takie proste , a co dopiero jak mieszkanie , dom wspólny ...