Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężatka 27

Chce zdrady

Polecane posty

Gość Mężatka 27

Jestem mężatką 6 lat mamy 4 letniego syna . Od roku maz namawiał mnie na trójkąt sam znalazł partnera teraz jesteśmy umówieni na sobotę . Sam wszystko organizował a ja się boję . Mój maz na średniego penisa a ten facet z ogłoszenia bardzo dużego . Dlaczego on tego tak bardzo chce żebym to zrobiła z innym ? Boję się co będzie po wszystkim czy to nie zepsuje naszego małżeństwa ?

Gość mezatka30
Nigdy bym sie na cos takiego nie zgodzila. To by uwlaczalo mojej godnosci. Predzej wymienilabym meza niz ulegla jego chorym fantazjom. Ale jesli ty sie na to godzisz to twoja sprawa.

Gość Mężatka 27
Mój maz jest jedynym z którym spalam chce żebym poczuła innego faceta . Nie przekonał mnie do końca

Gość pierdolyyyyyyy
nie widze nic uwlaczajacego w uleganiu fantazjom meza, uwazam, ze mezatka30 jest glupia, natomiast musicie oboje tego chciec przeciez... jak nie jestes pewna to daj se siana... jak ci to nie odpowiada, powiedz mezowi co by se dal spokoj z ta fantazja, jak mu to nie da spokoju to niech wypierdala... ewentualnie moze te zachcianki realizowac z dziwja po kryjomu. ale jak wbrew sobie zgodzisz sie na trojkat, to psycha zryta juz na zawsze. wierz mi.

Gość zona mego meżaaa
moj tez mi czesto to proponuje nie weim czy na powaznie czy w zartach choc sadze ze powaznie ale nigdy sie na to nie zgodze wlasnie dlatego ze uwazam ze nasze małżenstwo nigdy juz nie beidze takiej jak do tej pory nie poradziłąbym sobie z tym psychicznie teraz on tego chce a wiadomo jak potem beidze mnie traktował? czy nie wypomni tego czy on sobie psychicznie poradzi co innego fajntazjowanie a co inengo zrobienie tego narpawde

Gość Mężatka 27
Jest taki tym podniecony i ciągle mnie przekonuje . Chce tylko raz i że później nigdy nie powie nic złego . W łóżku mi mówi o tym a ja się tym podniecam ale boję zrealizować

Gość proszę NIE zgadzaj się!
kobieto - tego chce on , nie TY. twój mąż to idiota -NIC, nie będzie takie samo!!! Mogę ci jedynie współczuć takiego męża... kocha, a mimo to chce oddać - sprzedać ukochaną w ramiona innego... i po co ? Tylko po to aby zaspokoić chore pożądanie... no i najważniejsze - jakich reakcji spodziewa się po Tobie - Mega orgazmu? szału ... co zrobi i co utkwi na zawsze w tak chorej d\głowie widząc twoją reakcję..? dziewczyno - współczuję ci męża i takiego małżeństwa... niestety według mnie to dopiero początek Twoich problemów... będzie chciał więcej - to że proponuje/ załątwia Ci faceta, to jedynie pozoracja - prawdziwy cel to żądanie teraz czegoś dla niego - tej trzeciej w łóżku, potem pary... :( szkoda mi cię i wstyd mi za pseudo mężczyzn... ja niewyobrażam sobie , jak można pchnąć kobietę w ramiona :) innego... i to żonę!!! zgroza! - wiem, że nie mam na Twoją decyzję wpływu, ale jako mężczyzna mówię Ci - POD ŻADNYM POZOREM SIĘ NIE ZGADZAJ !!! - trzymaj się :(

Gość Mężatko 27!
jesteś jeszcze? jaka decyzja?

A na kolejne spotkanie w trójkącie, Ty poszukaj kobiety dla Niego. :)

Gość Pan z
07.53 ma rację - posłuchaj Go i na nic się nie zgadzaj !! :O

Gość Nocny pukacz
A to chuuuj jeden, swój diament chce oddac jakiemuś kuutasowi z ogłoszenia!!! No, nie głupia będziesz jak zrobisz cos wvrew sobie!

Gość Mężatko 27!
jak będziesz mogła ( miała czas) to szepnij nam słóko jaka decyzja - wekend już blisko

Gość Mężatka 27
Powiedziałam nie i się obraził nie odzywa się

Kurczę, rozumiem, że mężczyźni potrafią rozdzielić seks i miłość, ale, że mogą patrzeć na to, jak inny uprawia seks z ich żoną, a w dodatku ich to kręci, to nie zrozumiem tego nigdy :o

naprawdę... bardzo dziwne... ale są tacy :/ Dziwne jest to, ze rózne rzeczy w seksie mogą jednych kręcić, innych nie, lub wręcz zniechęcać ale to tylko tak, że ktoś powie - ja bym tego nie zrobił(a)...a tutaj - za coś takiego większość facetów dałaby po gębie temu drugiemu a babę wywaliła za drzwi a tu proszę ... delikwent wręcz chce tego :///

Gość Mężatka 27
Napewno myśli jak mnie przekonać

Gość ciągle podniecony
nigdy bym sie nie zgodził na to żeby ktos na moich oczach rżnał mi żone

Gość proszę NIE zgadzaj się!
Bardzo dobrze zrobiłaś - tak jak pisałem wcześniej - zgoda to decyzja nieodwracalna i tragiczna w skutkach z konsekwencjami nie trudnymi do przewidzenia - Trzymam kciuki abyś wytrwała w swojej odmowie - a jego milczeniem sią nie przejmuj - przejdzie mu. Powodzenia :) To naprawdę chore, aby chcieć oddać/sprzedać osobę, którą kocha :(:(:(

Gość Mężatko 27!
czy dopuszczasz możliwość ustępstwa???

jakiego ustępstwa??? Że niby co? Ma się zgodzić? DLa większości kobiet seks łączy się ściśle z uczuciami i widać dziewczyna nie ma zupełnie ochoty na coś takiego (czy źle to odczytuję?) a skoro tak to jak się zgodzi będzie czuła obrzydzenie do siebie... takie sytuacje są ok kiedy kobieta lubi dawać na lewo i prawo i czuć różne fiuty w swojej pochwie - wtedy przyjemne z pożytecznym i ani ona nie musi się kryć i mąż ma radochę ;) ale w przypadku gdy ona nie chce - nie radziłbym się zgadzać...mimo presji, bo to nie jest normalne

Gość matacz ,,,.......
nie wiem jak Ci z mezem w łózku , zapewne dobrze , ale owo dobrze moze sie okazac nijakie w porównaniu z tym kims wlasnie innym . co jesli ten drugi bedzie tak dobrym kochankiem , ze doznasz wrecz szalenstwa w odczuciach co jesli doprowadzi cie do orgazmu połaczonego z ejakulacją ? co ? Czy po takiej rozkoszy bedziesz w stanie wrócić do rozkoszy jak sie okaze byle jakiej z mezem ? Maż ...on bedzie widział to wszystko , jak sobie poradzi z tym , ze on tak cie zadowolic nie potrafi ? bedzie ci ciagle fundował faceta ?:) a ty - nie bedziesz tesknic za takim kochankiem i odczuciami jaki temu aktowi towarzyszyły ? zabawa zapałkami nigdny bezpieczną nie jest - poza wyjatakmi

Gość jhdcbds
a meza do psychologa wyslij

Gość Mężatka 27
Z mężem mi jest dobrze przeżywam orgazmy i mnie zaspokaja pod każdym względem . Dzień milczenia

Gość jhdcbds
jak juz pisałem , dobrze to pojecie wzgledne , wszak oragzmu z ejakulacja nie masz ? czy masz ? :) ale sie nie pzrejmuj to wyzsza szkoła jazdy , trzeba nad tym popracować , to jest dopiero orgazm !!

Gość Mężatka 27
Szczerze to mnie to kręci ale tylko w fantazjach . Nie mogę tego zrobić bo go kocham

Gość Mężatka 27
Szczerze to mnie to kręci ale tylko w fantazjach . Nie mogę tego zrobić bo go kocham

Gość raz spróbowaliśmy
Mieliśmy okazję w naszym związku na seks w trójkacie, tylko że to żona zaproponowała i nie był to facet, tylko kobieta. Piewr myslałem, że żona żartuję, tym bardziej, że strasznie nie kręciły jej filmy lesbijskie. Ani, przez chwilę się nie zastanawiałem. Dziewczynę znalexliśmy bardzo szybko. Seks marzenie, robiliśmy przeróżne konfiguracje. Jedna na mnie na jeźdzca, druga okrakiem na twarzy, my ż zoną kochaliśmy się na pieska, a ona pod nami całowała muszelkę zony i moje klejnoty. Wytrysk na dwie cipcie jedna pod drugą, a potem wspólnie sobie wycałowały muszelki, ale było to tylko jedej jedyny raz, cheć spróbowania czegoś innego, zakazanego