Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca Niewiedząca

Tampony?!!!!

Polecane posty

Gość Pytająca Niewiedząca

Mam taki proble,: nie umiem włożyć sobie tamponu, a muszę umieć przed wakacjami! moje pytanie jest takie: czy mogę próbować nie mając teraz okresu?

Gość SRTUUU
MOŻESZ DO WOLI I NIE TYLKO W POCHWĘ TRENUJ - W DUPĘ TEŻ I DO NOSA

nie wyjmiesz suchego tamponu i raczej trudno bedzie Ci go wlorzyc bez poslizgu jak sie uczysz to kup sobie takie z aplikatorem i trenuj podczas okresu

Gość dopiero jak bedziesz miala
okres, łatwo jest go wlozyc, ukucnij, rozłóz wargi dwoma palcami lewej reki, a prawa trzymaj tampona palcem wskazujacym tam gdzie jest sznureczek, wloz go do pochwy i jak juz bedzie glebiej wkladaj dalej ale juz ku tyłowi;)

Gość ja to robię ustami
:classic_cool:

pewnie wkładasz go od przodu a tampona zakłada się od tyłu.tylko bez głupich skojarzeń proszę.

Gość niewiadommka
Spokojnie, nauczysz się. Najważniejsze to się rozluźnić i pamietać, że należy aplikować go pod kątem a nie pionowo albo poziomo. Na ulotce masz obrazek. Jak napotkasz opór, to weź parę głębokich wdechów i postaraj się nie napinać tylko właśnie rozluźnić maksymalnie no i ewentualnie zmienić kąt, bo może po prostu nie w tą stronę:P A na głębokość ja wkładam taką jak cały palec (paluszki mam malutkie:P) Ja pamietam, że po pierwszym podejściu zwątpiłam na dłuższy czas, bo nie wychodzło mi nijak. Także luzik jak coś:)

Gość a dziewczyny
ktore nie wspolzyly tez moga stosowac tampony?bo slyszalam ze przez uzywanie tamponow mozna stracic dziewictwo, nie wiem czy to prawda..

Gość niewiarrrygodna
Biedronka każda ma inną budowę. Ja jestem wąska, jak nie ma poślizgu, to mi ciężko zaaplikować tampon. Szczególnie taki większy.

Gość niewiarrrygodna
Spoko:) Ja też na początku miałam stresa i nie wiedziałam co i jak, więc rozumiem autorkę.