Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana 854587

Mój chlopak nie chce ślubu - zostawić Go?

Polecane posty

Gość allllllaaaaaaaa
*zmuszanie

Mam pytanie 1czy chcialas bys pobrac sie wiedziac ze po slubie przez jakis czas np. 2 lata mieszkalibyscie osobno po slubie badac ze soba tylko np. w weekend? 2 Czy zamieszkalas bys z nim od powiedzmy za tydzien gdybyscie mieli zapewnione przutulne mieszkanko daleko rodzinnego domu? 3 A jak maz cie zdradzi, bedzie znecał psychicznie lub nie liczył z z twoim zdaniem czy kłamał to gdzie odejdziesz ? Pytam bo facet przed slubem a facet kilka lat po slubie to moze juz byc całkim inna osoba kazdy sie z zczasem zmienia, a jak bedziesz calkiem od niego zalezna to z czasem przestanie za toba szalec. Roznie w zyciu bywa ale zycze ci wszystkiego najlepszego.

Gość Mark webel
To musi byc prowo. A jak nie to takiej tepej baby az sie sluchac nie chce. Tez malen taka jedna co to tak bardzo ślubu chciala po kilku miesiącach ale sie okazała zwykła materialistka ktora odeszła do nadzianego gościa! Dzis jest rozwodka a ja mam kobietę ktora kocha mnie bezwarunkowo. Naprawde szkoda mi chlopaka zerwij z nim jak naj szybiej

Gość hjghj
masz racje autorko,nie pierdol sie z nim,albo tak albo siak

Gość Załamana 854587
zielona.wrozka 1 nie 2 tak 3 nie wiem

Gość Załamana 854587
co do ostatniej odpowiedz to chyba zadna laska nie zastanawia sobie i nie wije osobnego gniazdka na wypadek jakby po slubie sie cos zje**ło

Gość rebtwtwsdfsd
Oto najważniejsze co musicie wiedzieć: Establishment naukowy i medyczny nie przyzna się oficjalnie do istnienia świata duchowego czy życia po śmierci, nawet wobec niezbitych dowodów. Powodem oczywiście jest pieniądz. Tak, podobnie jak cały ten świat, nauka również nie uniknęła korupcji, i jest polem do zbijania biznesu. Badań w tematyce o ktorej piszę, po prostu z uprzedzenia i braku korzyści finansowych nikt nie chce ani wspierać, ani finansować, ani promować. O przypadkach kiedy to prawdziwi nieskorumpowani naukowcy stwierdzili że mają dowody na to, że każdy człowiek ma nieśmiertelną duszę, która jest właściwym umyslem i świadomością - napisały głównie portale i gazety związane z wiarą, katolickie. Redaktorzy "renomowanych" naukowych czasopism nie opublikują takich artykułów z prostego powodu: ośmieszenie poprzez materialistyczny establishment naukowy i biznesowy, a przecież redaktorom zalezy na ich pracy i źródle dochodu. - tymczasem jest to prawda. artykuły i materiały filmowe na ten temat nie ukazały się też na polskich głównych portalach np. na onecie, wp,interii,gazecie, a także w polskich czasopismach. Niektórzy naukowcy którzy szczerze poszukiwali prawdy, a nie uprawiali naukę jedynie dla biznesu - już przeprowadzili stosowne doświadczenia i obserwacje, i zdobyli niezbite dowody na istnienie duchowej świadomości i życia po śmierci. James Randi i jego milion dolarów za zademonstrowanie jakiegokolwiek "zjawiska paranormalnego"? A kto powiedział że ten człowiek jest uczciwy? Przecież to nie jest transmitowane na żywo w TV publicznej, gdzie oglądają miliony, tylko dzieje się w prywatnym zaciszu. Uważam, że wielu ludzi już mu przedstawiło dowody, ale on na siłę im wmówił że stosują sztuczki iluzjonistyczne itp. byle tylko nie wypłacić nagrody Nikt mu nie udowodni oszustwa, bo póki to nie będzie transmitowane na żywo na świat - nie ma po prostu takiej możliwości. To co jest w podręcznikach, encyklopediach, czasopismach naukowych, to co wykłada się na uczelniach to tylko ta część nauki, która przeszła przez cenzurę establishmentu, czyli została dopuszczona do wiadomości publicznej drogą głosowania większości... Musicie wiedzieć, że nauka posunęła się dalej, tylko media tego nie rozpropagowały, a wy ufacie mediom i stereotypowi a nie szukacie samodzielnie prawdy. Każdy człowiek ma nieśmiertelną duszę, która jest umysłem, jaźnią, świadomością, osobowością, pamięcią. Mózg jest interakcyjnym kwantowym odbiornikiem i nadajnikiem dla duchowego umysłu. Duchowy umysł nieustannie moduluje stany kwantowe w mikrotubulach, dlatego też właśnie mimo wysokiej temperatury, ciągle zachowują one kwantową koherencję, i synchronizują ze sobą poprzez splątanie kwantowe pracę wszystkich mikrotubul w mózgu, co się przekłada dopiero w dalszej kolejności na pracę neuronów. Neuronalna transmisja synaptyczna jest sterowana poprzez rozkazy z mikrotubul, a mikrotubule otrzymują je od duchowego umysłu którego wpływ objawia się poprzez modulację tych stanów kwantowych na poziomie subatomowym. To co odbierają zmysły - trafia do mikrotubul, a w konsekwencji do duchowego umysłu. To co myśli duchowy umysł - przekłada się poprzez mikrotubule i synapsy na sterowanie materią, czyli ciałem. Teoria dualizmu interakcyjnego John Carew Ecclesa, oraz kwantowa teoria świadomości Orch-OR Rogera Penrose i Stuarta Hameroffa - są prawdziwe. Przeczytajcie artykuł i poznajcie prawdę: http://www.orch-or.com lub wpiszcie w google: świadomość to nie mózg

Gość Aderiana2
Powiem ci jak to wyglada z drugiej strony. Mam faceta ktory sie wychował w patologicznej rodzinie zawsze mu bylo w zyciu ciezko i z bliskimi tez mu sie nie uklada ale nie wymaga ode mnie zebym sie poświęcala i zrobila cos wbrew siebie. Ja koncze teraz szkole on nie ma nic ale stara sie na nogi stanąć dla mnie i dla naszego zwiazku. Pomagam mu w tym ale nie wyobrazam sobie ze mógłby byc ze mna dla kasy. On nie chce ode mnie żadnego wsparcia materialnego. Nawet mi powiedzial ze musi sam rozwiązać swoje problemy zeby mogl zacząć nowe zycie ze mna. Jesli by sie okazało kiedys ze chcial sie tylko ustawic tak jak ty to bym odeszła od niego. Twoj facet tez powinien odejsc. Dla mnie jestes nieporadna dziewczynka ktora dąży tylko do tego zeby złapać kogos z kim bedzie jej wygodnie a nie kogo bedzie kochać

Kochana z chlopakiem najlepiej załatwiac wszystko drobnymi krokami , powiedzialas o slubie i ze go pragniesz daj mu czas na przemyslenie nie wiem ile ma lat, ja bym podjeła temat za kilka tygodni moze to było dla niego duze zaskoczenie ja sie cieszyłam ze moj nalegał i zabiegał, załatwiał slub, interesował sie wszystkim na poczatku powiedzialam nie, odrzucilam zareczyny wiadomo rozmowa i bylo ok bo wole byc niezalezna, ale po 2 latach gdy znow sie oswiadczył zgodzilam i nie zaluje decyzji choc czasami mam wrazenie ze kobiety i mezczyzni to naprawde 2 rozne swiaty.Nie przeszloby mi przez gardło zaproponowanie ukochanemu slubu. Ale prosze cie sprobuj sie usamodzielnic wiem ze to nie jest łatwe a twoje problemy rodzinne rozwiazałyby a to chyba sedno sprawy skoro tak odpowiedzialas na te pytania.