Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DARULA

jennifer jestes?

Polecane posty

widzę bo dzenia chociaż chwali się domem samochodem itp a ty swoimi ochydnymi warami. no widać kolejna co podnosi sobie samoocenę albo chce słuchać że nadają się do loda urocze.

nie jestem widzę piszę co myślę... no ale ktoś musi przejąć obowiązki dzeni skoro stała się taka och ach cudowna

Gość DARULA
dziecko dzecko.... błagam Cie nie pisz wiecej bo sie osmieszasz..:/ zrozumialabym jak bys jechala po kims mądrym,inteligentnym kto wie co mowi .ale jenny (wybacz jenny) jest nieco głupiutka nie miala nic i chce sie pochawalic. ale nie jest "jebanym pasztetem" "dziwka" o ile ktos wie co dane slowo znaczy

i tak jestem wstrętna chamska wredna paszczurowata i pasztetowa... dopisać co się komu podoba

taaa to się pochwaliła jadąc po całym forum kafe, że są biedakami i nieudacznikami. pisać mi nikt nie zabroni, a napewno nie ty, a teraz sio na lekcje

Gość DARULA
mam ogromną nadzieję że ludzie są tacy tylko na kafe.... jak mozna byc takim zawistym,wrednym oschlym najlepsze okreslenie.... jestescie jak barany kazdy idzie za wiekszoscia

Revlon(ek) niestety tylko na tyle mnie stać... Widać w wyzwiskach słaba jestem nie to co inni ci to mają zaplecze pełne najwymyślniejszych wyzwisk

Gość DARULA
a ursa jest przedstawicielem grupy durnych pustych baranow

Gość DARULA
ursa nie chcialam cie urazic,ale tak sie nie robi a jenny troche cwaniakuje ale w rzeczywistosci jest slabiutka

Gość DARULA
bianca bo tez takie dziwne pytania zadajesz zjechali ja aklbo udaje ale cos ją w koncu ruszyloi sie uspokoila

UrsaMinor, taka jestes madra.. a czepiasz sie mnie za nic, uwazasz ze to w porzadku? czy ja sie ciebie czepilam ? nie. wiec za przeproszeniem wara ode mnie

Gość DARULA
ok koniec ostrej wymiany zdan...wprowadzamy atmosfere pokojową.gra?

dzeni no ale ja sie pytam skad ta zmiana ???????? jechalas po wszystkich i zachowywalas sie jak stuknieta, ktos rzeczywiscie pokazal Twojej rodzinie Twoje zdjecia i wyzwiska z netu ??? bo wybacz ale nie uwierze, ze rano sie obudzilas i juz nie mialas ochoty pierdolic o swoimy zajebistym domu, i wyzywac wszystkich innych od biedaczkow ???

Gość liszicza
qrva! w głębi duszy wiedziałam, że Jennifer jest dobrym człowiekiem! :P:P

Gość DARULA
jenny ciezko bedzie ci zmienic tok myslenia ludzi w stosunku do ciebie..ale zachowuj sie normalnie to moze jakos sie z ludzi tutaj dogadasz zamiast mowisz patrzcie jaka mam bluzke was nie bedzie na to nigdy stac to moze lepiej.. dziewczyny spójrzcie jaka mam super bluzeczke wy tez pochwalcie sie co macie fajnego:) i co nie lepiej/