Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość repmes

wygraliście coś kiedyś ?

Polecane posty

Gość repmes

jak tak to co to bylo ?:p

Gość kdslkksl;a
Big milk

Gość kiedyś wygrałam
pczkę małych lejsów i jeszcze 10 zł

Gość jahagsygayg
Kiedyś wygrywałam dość często w radio płyty. Teraz gram w konkursach w internecie, wygrywam kosmetyki, nawet często wygrywam.

Gość dobra siorka
ja wczoraj w radiu kurs na prawo jazdy :classic_cool: oddałam siostrze bo ja już mam :P

Gość sprawa
bilety w radiu zet na koncert Stinga w 2001 r w Warszawie, komplet pozłacanych (niby) włoskich sztućców z jakiejś krzyżówki, pierdoły dla dziecka w konkursach mini mini (płyty, książeczki, puzzle), 5-tkę w toto-lotka (coś ponad 4.500 tys złotych) i to chyba wsio

Gość dkofkskfsl;
Wygrałem wyścig do komórki jajowej . Byłem pierwszym z 500 milionów plemników.

Rower, big milki, chipsy Lays, szampana... I to by było na tyle;) Gdzie kurs prawa jazdy sponsorują? :D

Gość Gololololololo
Ja wygłałam złotówkę w lays'ah

Gość Marcin84w
dziś wygrałem dwa harnasie,jeden był wygrany kapsel a drugi zawleczka. Kilka lat temu mój ojciec wygrał w krzyżówce Rzeczpospolitej telewizor

Gość matyldddaaaa
kilka razy jakieś gadzety. Ale teraz biore udzial w kolejnym konkursie, wiec licze na to ze tym razem równiez sie uda Od 01.09 do 21.12.2012 trwa ogólnopolski konkurs "Zadbaj o prawidłowe ciśnienie krwi". Weź udział w konkursie kupując dowolny ciśnieniomierz marki AND. Nagrodą główną są 2 roczne abonamenty na usługi medyczne. Szczegóły konkursu na stronie internetowej www.diagnosis.pl, a także w dobrych aptekach i sklepach medycznych.

Gość asienka1234
ja nie wygrałam, ale mój facet kiedyś nad morzem w boksera, pobił rekord i wygrał skrzynkę piwa ;) ale była radocha!

Gość huligankauyeiu
paczke laysow, big milka, pastele w konkursie, jakies 21zl w totka i tyle :( nic wielkiego

Gość koks.steryd.brutal.kibol
ja wygrałem kilka bójek :)

Gość naszjonal
ja wygrałem bogu rodzice na skrzypcach

Gość Ta co miala dosc
a tak mowimy o wygruwaniu w 2012 roku czy od kiedy pamietam? Bo od kiedy pamietam to wygrywalam mase rzeczy, ale w 2012 tylko jakies drobne na loterii (zwracaly mi sie pieniadze wlozone i moze kilka zlotych "zarobilam"). W ostatnich kilku latach bilety na Redbull Flugtag, jakies male pieniadze, generalnie nic wielkiego nie wygralam, ale wygrywam ciagle cos. Taka ze mnie szczesciara ;)

Gość gość
czajnik,bilet na maraton andrzejkowy,big milka kilka razy, chipsy i 10zł , gadżety,jakies smycze itp., raz zapas karmy dla kota :D ,innym razem plyn do soczewek, misia jak bylam mlodsza i to chyba tyle:D

Gość gość
próbowałam wygrać gorzkie żale na flecie prostym, znaczy się było to cygaro z bakami

Gość caryca katarzynka
owszem; kosmetyki dla dzieci bobini czy jakoś tak 6 lat temu odtwarzacz dvd z 'gazety krakowskiej' rowr górski na festynie , komplet desek do krojenia na tym samym festynie co rower .Kilka tarzy w totka 3 i raz 4 to było wtedy 180 zł... dawno to było i od tego czasu nic...

Gość caryca katarzynka
a i jeszcze z młoedści czyt wiek 17 l na dyskotece wygrałam 100 zł i 0,7 jakiejs wódki , ale miałam znajomych w jurry , lody z bic milka i korala i raz 2 zł w opakowaniu proszku e

Gość gość
żelazko, wycieczka do Chorwacji, kupon do dobrego salonu fryzjerskiego, 3x 'czwórkę' w lotto, 'trójek' nie zliczę, trochę w multi multi, czajnik, zestaw herbat x 2, wycieczka do Belgii, piwa, chrupki i inne pierdoły

Gość gość
Trzy paczki lejsów pod rząd jak byłam dzieckiem. Wyobrażacie sobie to szczęście? :D I konkursy szkolne, ale to tam...książki :O

Gość gupniak
był konkurs kiedys na fejsie trójmiejskiego PH Matarnia gdzie mozna bylo zgarnąć niezłą kase na ciuchy i inne cuda, który wygrała moja kolezanka, jedyna znajoma ktora cokolwiek wygrala!! Teraz druga edycja jest dla rodzin z dziecmi z tego ci widziałam. Sama nigdy nic nie wygrałam, chyba ze liczy sie 2 zł w zdrapkach :D

Gość passee
ale co można w tym konkursie Matarni dla rodzin wygrać?

Gość żuliaa
Co można wygrać? Matarnia szuka twarzy do swojej jesiennej kampanii - więc udział w reklamie no i do tego bony na zakupy :D

Gość gość
To moze własnie tym razem coś sie wam uda wygrać i naprawde szczerze Wam polecam http://go-on.sante.pl/