Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca gory

Czy ktos spedza wakacje w gorach tak jak ja?

Polecane posty

Gość kochajaca gory

??Ja co roku jezdze w Tatry by podrozowac po gorach, a Wy?

Gość kochajaca gory
Nikt nie lubi chodzic po gorach,wspinac sie?????

Gość a,,,,,,,,,,
aj lubie wspinac sie po wzgórkach :-(

Gość kochajaca gory
W gorach na szczytach jest wspanialy klimat, nigdzie indziej nie czuc tego, odrywam sie wtedy od wszystkiego:)

Gość A SIUSIACZEK W PUPCI JUZ BYŁ ?
:-D

Gość kochajaca gory
A co cie to obchodzi?????temat jest o czym innym.

Gość kochajaca gory
szkoda myslalam,ze pogadam z kims o gorach, kto kocha je tak jak ja.

też jeżdżę co roku, ale ani po nich nie podróżuję, ani sie nie wspinam (nie jestem taternikiem albo alpinistą), tylko chodzę, zazwyczaj po szlakach w tym roku nie wiem, jak będzie, bo na koniec lata mamy duży i drogi wyjazd, więc może nie pojedziemy w górki :( szkoda by było a moze wyrwiemy się chociaż na kilka dni, może do Tatrzańskiej Łomnicy znowu, albo po poslkiej stronie w jakiś mniej chodliwy termin

Gość wystrzel sie z procy
ewa 33 najlepiej do mongoli :-D

Gość turbowiec
Uwielbiam góry. Najlepiej to chodzić od schroniska do schroniska z plecaczkiem, wysoko, tam gdzie nie ma ludzi prawie :) Niestety dawno już nie byłem :( Poza tym to nie znam nikogo teraz kto tak lubi. Jak ludzie jadą w góry to z reguły kręcą się po mieście, a na szczyty jadą wyciągiem.

niestety, turbowiec, musze cię rozczarować - na szlakach między schroniskami w polskich Tatrach jest masa ludzi a do Mongolii chętnei bym pojechała, tylko radzę spojrzeć na mapę - góry na stepie mongolskim nie uświadczysz można też cofnąc się do podstawówki, bo widać, żedobrym uczniem to się nie było...

turbowiec -> Ewa ma racje w samych tatrach jest kupa ludzi ale na pogórzu tatrzańskim jest w miarę pusto ;)

Gość wystrzel sie z procy
ewa 33 pozostawie no comments twoja wypowiedż o mongoli

Gość turbowiec
ja nie mówię o Tatrach. Tatry to najsłynniejsze góry i najlepszy sposób, żeby się popisać, że się jest wielkim turystą górskim. Jest wiele innych zakątków gdzie jest w miarę cicho i spokojnie, chociaż wiele zalezy od pory roku.

no tak... ale jednak co gory wysokie, to wysokie chociaz nie powiem, Bieszczady czy Gorce też mają swój nieodparty urok

Gość ...???....!
Ja też spędzam wakacje (prawie każde ) w górach. Niekoniecznie w Tatrach. Bardzo lubię też Bieszczady. Nieźle chodzi sie w też Karkonoszach. W tym roku zastanawiam sie własnie między wyjazdem w Tatry a w Bieszczady. Z tym, że w Tatrach nigdy nie mieszkam w centrum Zakopanego, ale na obrzeżach (w minione lato w Groniku). I zapewniam, że poza obleganymi szlakami w Tatrach też mozna znaleźć odludne miejsca. Myślicie, że dużo ludzi chodzi np. na Stoły? Albo na Małołączniak przez Dolinę Małej Łąki?

Gość kocham góry tak samo jak ty
tez chetnie poszlabym w góry. Tak bardzo mi tego brakuje :( Pochodze z Podhala, ale juz od 4 lat mieszkam daleko, daleko od gór

Ja tez lubie góry. Ostatnio dla odmiany zwiedzam Karkonosze. Bo w polskich Tatrach za duzo ludzi... :(

ja przerzuciłam sie na Tatry od strony słowackiej dużo ich więcej, a ludzi jak na lekarstwo, nawet w środku sezonu no i ceny normalne, a nie "zachodnie"

tEZ wolę Tatry od strony słowackiej, tyle że słyszałam że po wprowadzeniu euro zrobiło sie tam drogo....

byłam w tamtym roku, nie zauważyłam, zeby było jakoś specjalnie drogo tak jak u nas, albo taniej

Pamiętam te góre jak sie ona nazywała- Królewski szczyt chyba czy sławkowski... 5 godzin wchodzenia, jak sie namordowałam, ale było warto....

Czy może mi ktoś polecić kwaterę na wsi na wyjazd w góry zdziećmi? Z dala od hałasu i komercjalizacji ale jednak w warunkach dla dzieciaków (łazienka, plac zabaw)?

jak huśtawki i piaskownica, to po co te góry? żeby przez okno popatrzeć?

Jak ma się dzieci to się wie, ze nie chodzi się z nimi po górach od rana do wieczora.Najmłodsza nasza pociecha ma 3 lata. Ale ty o tym nie wiesz stara panno więc się nie wypowiadaj.

Gość szpetna grubaska bleahhhhhhhhh
ja wyjezdżam w góry prawie co weekend, robie małe trasy tak 8 godzinne, w zalezności od pogody rzecz jasna jeden dzień, albo cały weekend syper sprawa :) e ateraz na wiosne to w ogóle bajka

Gość szpetna grubaska bleahhhhhhhhh
ewa 33 3x3, 3+3? nie wierze że masz 33 lata i takie hoj co we ubie :O