Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedlugo narzeczony

Dziewczyny pokazcie pierscionki zareczynowe:)Swoje lub takie co sie wam podobaja

Polecane posty

Gość niedlugo narzeczony

Planuje oswiadczyc sie mojej kobiecie, ale niestety nie wiem kompletnie jaki pierscionek moze jej sie podobac. Rozmawialem z nia o tym i powiedziala, ze moge ja zaskoczyc i nie ma zadnego wzoru upatrzonego. Jedyne jej wymagania to biale zloto i oczywiscie jakis diament badz diamenty;) Moze pokazecie tutaj linki to swoich pierscionkow badz takich co wam wpadly w oko. Bede wdzieczny, pozdrawiam:)

Gość niedlugo narzeczony
nie ma dziewczyn, ktore moglyby mi pomoc?

Gość ta paskudna Sara tez sie nie
ja bym Ci pomogla, ale pierscionek byl kupowany ponad roku temu i sklep juz go nie ma w swojej ofercie :(

Gość niedlugo narzeczony
dziekuje za linki, ale moja kobieta jak pisalem w pierwszym poscie chcialaby biale zloto i z brylantem, a nie z cyrkoniami. Chcialabym wiec kupic cos co by sie jej podobalo.

Gość niedlugo narzeczony
moze ktos jeszcze cos zaproponuje

Gość niedlugo narzeczony
moze teraz ktos cos jeszcze doradzi? Chyba musza siedziec tu jakies kobiety:P

Gość weird
ja popatrze i zaraz cos przesle :)

Gość inci urea
wszystkie te pierścionki z białego złota są bardzo do siebie podobne, więc takie patrzenie na forum nie za dużo ci powie. Kwestia to tylko cena ile chcesz dać- i od tego zależeć będzie wielkość diamentu. Ja bym się jeszcze zastanowiła czy ona wolałaby wystający pierścionek- romantyczny (taka korona) czy bardziej płaski, nowoczesny To Ty musisz wiedzieć jaka jest Twoja dziewczyna resztę doradzą ci u jubilera

Gość weird
http://allegro.pl/pierscionek-zareczynowy-z-brylantem-0-15ct-vs-h-i1537514228.html http://allegro.pl/pierscionek-zloty-z-brylantami-limitowana-edycja-i1540219953.html http://allegro.pl/pierscionek-z-brylantami-na-zareczyny-nowosc-i1541932423.html Możesz popatrzeć na allegro, bo jest ich strasznie dużo a białe złoto + brylanty no to cena nie mała.. Jest dużo ładnych, osobiście wole inne, ale chyba musisz podpytać dziewczyne, bo za taka cene lepiej kupic cos pewnego i cos co sie spodoba, a nie cos z czego moze byc nie za bardzo zadowolona.. powodzenia :D

Gość niedlugo narzeczony
dzieki za linki. Co do ceny to hmm... w zasadzie nie gra chyba roli. Mysle, ze tak do 10 tysiecy zeby juz nie przesadzac tez w druga strone.

Gość niedlugo narzeczony
dzieki za linki. Co do ceny to hmm... w zasadzie nie gra chyba roli. Mysle, ze tak do 10 tysiecy zeby juz nie przesadzac tez w druga strone.

Gość niedlugo narzeczony
ona mi powiedziala, ze nie ma upatrzonych wzorow i kazdy jaki wybiore spodoba jej sie:) Jedyne co chciala to wlasnie biale zloto i brylanty. Dlatego pytam tutaj, bo chce poznac mniej wiecej gusta dziewczyn