Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poirytowana narzeczona

Dlaczego faceci tacy są??

Polecane posty

Gość kijznimm
jakos nie wierze,ze na tym zadupiu nie ma autobusow.To znaczy,ze wszyscy mieszkancy maja samochody? stare babcie tez?

Gość twims
Jestem kobietą. "No ale tak bez powodu nie chce się widzieć? Twins jesteś facetem? Czemu tak macie?" Nie wiem, czy bez powodu. Może woli porobić w tym czasie coś innego, może woli zaoszczędzić pieniądze zamiast się spotkać. No właśnie, woli-bo ma inne, nadrzędne cele. "no to nie wiem, kochasz go bardzo potrzebujesz jego obecności a on potrzebuje raz na tydzień i koniec tematu. I co wtedy... cierpieć po cichu?" Albo się z tym pogodzić, albo szukać faceta który chce spędzać wspólnie więcej czasu.

No ale to dobrze, że Ty zarabiasz połowe mniej i to Ty masz do niego ciągle przyjeżdzać?? co on Chce Ci wille kupić od razu na prezent ;p

a weź ani mi nie mów... nie wiem o co mu biega i pewnie szybko sie nie dowiem, ale nie wiem co amm teraz robić, jak długo czekać aż się odezwie..

Gość kijznimm
przy takich gownianych zarobkach to on nawet kredytu na kawalerke nie dostanie:D

Oj nie pocieszaj ludzi hehe Powoli da sie dużo zdziałać nawet mało zarabiając. Oj nie martw się poirytowana:) On na pewno Cię kocha, tylko mu pokaż że masz zasady i nie będziesz robiła to co on zechce. To tylko facet;p Trzymać ster i nie wymagać za dużo bo oni tacy biedni przecież są;p

Dobra Aguśka dzięki za rozmowę, ja uciekam juz do domu, bo jestem w pracy. Dzieki za słowa otuchy:)

Gość IMO13730
Grzywka - to czytaj swoje odpowiedzi ze zrozumieniem zanim wyślesz...

Na wzajem:)

Gość IMO13730
Grzywka - tego mogę się czepiać tylko u facetów. Albowiem logiczne jest to, aby od istot ligiki niepojmujących nie oczekiwać jej zrozumienia ani użycia...

Zabawne jest tylko to, że wy, wielce logiczni, w ogóle nas nie rozumiecie :)

Gość IMO13730
Grzywka - to jest częścią logiki: Nie da się zrozumieć chaosu. Uczucia sa chaotyczne. Kobiety kierują się uczuciami. Kobiety sa chaotyczne. Kobiet nie da się zrozumieć. Teraz pojmujesz?

IMO, hym, ale po co mi to tłumaczysz, skoro jako kobieta mam tego zupełną świadomość?