Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się nad tym zastanawiam

Wygląd piersi po karmieniu

Polecane posty

Witam Tak sie zastanawiam jak to jest z piersiami kobiety po porodzie i karmieniu dziecka piersią - mnóstwo na kafe durnych tematów więc i ja mogę swój dorzucić :D Nie wiem jak długo moja siostra karmiła, ale teraz jej piersi są większe, pełniejsze, nie wiem jak jest z ich obwisłoscią czy rozstepami, ale ogólnie jest na plus Tymczasem od wielu znajomych słyszę, czy po prostu widzę, że jak przed ciążą miały małe bądź srednie piersi, tak po karmieniu ich po prostu wręcz nie mają w ogóle! I powiem szczerze - tego się też obawiam :o bo jak teraz mam piersi w rozmiarze B, to po porodzie będę chyba musiała inwestować w "zerówki" :o Jak to jest/ było u Was? Pocieszcie mnie, albo dobijcie ;)

U mnie zmalały...niestety...nie wiszą ani nic.W sumie to chyba niema co wisieć hehe.

Gość a ten rozmiar B to jaki?
65B, 70B czy może jeszcze inny? bo sama miska nic nie znaczy

Gość ja mam takie jak przed ciążą
karmiłam 11 miesięcy, nic nie wisi, nie mam rozstępów, rozmiar B , w ciąży i karmieniu miałam C

70 B, ale już nie chodzi o to jaki dokładnie, po prostu mały :P Oczywiście jak mam wybierać to wolę małe i nie obwisłe (bo właśnie nie ma co wisieć ;) ) niż duże i obwisłe... Ale kurde już teraz można po ciemku pomylić moją klatkę piersiową z plecami, to co później :o Tzn teraz jestem w ciąży i piersi mi urosły do rozmiaru C, rozstępy też są choć to najmniejszy problem bo są znikome

Gość kaskata
Moje sa troche wieksze ale bardziej miekkie. Musiałam pozegnac się z ulubionym fasonem bielizy niestety. Poza tym jest ok ;) nie wiszą, nie mam rozstępów. Ale jakbym mogła wybrać to wolalabym te sprzed karmienia.

Gość praktyczna mamuśka
Takie same jak przed ciążą, czyli małe i zgrabne. Karmiłam 11 m-cy. Rozstępów brak, nic nie wisi, bo nie ma co :) Ogólnie nie mam zastrzeżeń.

Dzięki za odpowiedzi Może ktoś jeszcze podzieli się ze mną wyglądem swoich piersi? :D

Gość ha ha ale jaja
ja sie bede cieszyc jak po ciazy bede miala mniejsze niz przed. przed ciaza mialam 75D w ciazy mam 80E:o a jak jeszcze dojdzie pokarm to ja nie wiem...chyba na plecy zarzuce:o ogolnie ten brzuch tak mi nie przeszkadza jak cycki:(

Gość asdfcas
ja przed ciążą miałam 70B , i fajne cycki naprawde fajne, a teraz to jaka masakra jest!! mam wiszące cycki i do tego mnóstwo rozstępów. serio mam cycki jak afrykanki ;/ straszne kompleksy z tego powodu !!!! cwicze smaruje masuje i narazie po 4 miesiacach od porodu jest strasznie , zadnej poproawy, zaznaczam ze od 2 tygodni nie karmie piersia

asdfcas nie strasz, że piersi o rozmiarze B Ci obwisły :P

Gość asdfcas
serio !!!! mam tarszne kompleky z tego powodu, ogolnie wybieram sie teraz na mikrodermabrazje moze to chociaz na rozstepy pomoze!! a jak bede miala wiecej kasy to nie zawacham sie przed zrobieniem sobie operacji!!!!!!!!!

Ogólnie widzę, że jest tak pół na pół - jedne są zadowolone ze swojego biustu po karmieniu, inne nie, od czego to w takim razie zależy? ??

Gość asdfcas
dodatkowo powiem ze na calym ciele nie mam ani jednego rozstepu, brzuch nie wisi, zostalo mi do zrzucenia 4 kg w ciazy przytylam 19, chudlam bardzo regularnie i powoli !

No ja się właśnie zdziwiłam bo rozstępy mi wyszły niedawno, kiedy piersi "stały w miejscu", to już bym prędzej zrozumiała jeśliby wyskoczyły na poczatku kiedy urosły tak nagle

Gość matkapolka0000
na poczatku myslalam ze nie dojde z cycami do ladu po karmieniu jakies takie obwisle sie zrobily i puste a le zainwestowalam w dobre serum, troche pocwiczylam, dopasowalam dobre staniki i powiem wam ze mam takie same jak przed karmieniem.

Gość a ja wam powiem tak!!!!!!!!!!!
Wszystkie niby jeszcze lepsze macie cycyki po karmieniu tak samo jak psiochy po porodach miejsze. Ale to tylko bajki. Możecie karmić te nie swiadome przyszłe mamy takimi głupotami one jeszcze nie wiedzą o co chodzi. A jak bedzie naprawde przekonacie sie po pordzie.