Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Neeff

Mój facet siedzi godzinę w WC

Polecane posty

Gość Neeff

Czuję się okropnie z tym tematem...nie wiem jak to mu powiedzieć...Moj facet potrafi siedzieć godzinę na ubikacji...Gra na telefonie, czyta gazetę i cholera wie co tam robi. 15 minut to minimum. Kiedyś w żartach powiedziałam mu, czy nie lepiej czytać gazetkę w fotelu tylko z gołym tyłkiem we własnym "zapachu"? Moja koleżanka powiedziała, że jej mąż robi to samo. :) Co mu powiedzieć? Przecież mnie to oziębia, zniechęca i wogóle. Dodam, że chory na nic nie jest:)

Gość maturks4
Nie zbadano - dlaczego - ale wielu facetów kibel uważa za najlepsze miejsce. Może to azyl przed nachalną partnerką?

Gość weraszperfkasa
moj natomiast godzine potrafi sie kapac ;/

Gość szara moria
moze lubi od czasu do czasu przebywac samemu, łazienka (zwłaszcza zamknięta) daje swoiste poczucie intymności.

Gość ewlinnnn
"moj natomiast godzine potrafi sie kapac ;/" laluś kapucyna trzepie

Gość a ja jestem dziewczyną
i tez dlugo mi schodzi na kibelku :D również wtedy czytam:P a najbardziej lubie przeglądac gazety typu glamour, cosmo, yoy :D a 'zapach' zależy od tego, co jemy :) i np. moje bobki zazwyczaj nie wydzielają zapachu na cały kibel:classic_cool: musiałabym się chyba nachylić albo i je 'rozdziobać'. żeby poczuć:D w wannie też uwielbiam przebywać ;-) a potem jeszcze golenie, peelingowanie, balsamowanie :-P

Gość skąd ja to znam
Powiem Ci tak, mój ojciec też tak przesiadywał, dopóki nie nabawił się hemoroidów. Nie jest to przyjemna przypadłość, długo się leczył, a i sama wizyta u proktologa i wypięcie się przed obcym facetem tez podziałało - od tego czasu sprawę w toalecie załatwia szybciutko. Mój mąż za to w ubikacji siedzi tyle ile trzeba, raz krócej, raz dłużej, ale max kilka minut, za to później włazi do wanny i kąpie się, czasami nawet półtorej godziny tak siedzi. Z telefonem czy książką, albo po prostu rozmyśla. W sumie nie wiem dlaczego tam, bo ma swój własny pokój do pracy i rozmyślań, do którego ja w ogóle nie wchodzę.

Gość asdfaaaaaaaafafasdf
skąd ja to znam Powiem Ci tak, mój ojciec też tak przesiadywał, dopóki nie nabawił się hemoroidów. Nie jest to przyjemna przypadłość, długo się leczył, a i sama wizyta u proktologa i wypięcie się przed obcym facetem tez podziałało - od tego czasu sprawę w toalecie załatwia szybciutko. A ja znowuż nabawiłem się hemoroidów przez zbyt szybkie załatwianie się.Bo wchodziłem do toalety i robiłem to jak najszybciej.Tylko hmm nie wiem jak to napisać,ale w jakiś sposób wspomagałem wypróżnienie.I to "wspomaganie" też może skutkować hemoroidami :( I nie wydaje mi się że od siedzenia 1h na kiblu nabawić można się hemoroidów,twój mąż pewnie musiał też dużo siedzieć poza toaletą :P