Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki_mały_smutasek_

Pomóżcie!!..mam doła:((

Polecane posty

Gość taki_mały_smutasek_

Witam wszystkich odwiedzających to forum:) Chciałabym się z Wami podzielić moim problemem. Miałam chłopaka, byliśmy ze sobą 2,5 roku. Niestety nie wyszło, długo nie mogłam się pozbierać po rozstaniu z nim. Chodziłam zdołowana, świat mi się zawalił, żyć mi się nie chciało..:( Idąc czasem ulicą nie podobał mi się żaden chłopak;/ Ciągle myślałam o byłym..Ale to ja z nim zerwałam, dlatego że mnie nie potrafił uszanować:( Długo minęło zanim zaczęłam rozmawiać i z innymi chłopakami..Hmm mój problem polega na tym że boję się że już się nie zakocham, że nie będę szczęśliwa..Jestem sama już ponad 2 lata i nie mogę trafić na porządnego, normalnego, szanującego się chłopaka..A przecież nic mi nie brakuje:) Z tego co mówią mi inni: Jestem miła, uczciwa, ładna dziewczyna.. to co jest nie tak, że nie mogę trafić, na tego jedynego???takiego na całe życie?? myślicie że powinna czekać, aż sam mnie znajdzie i nie szukać miłości na siłę?? doradźcie mi coś, bardzo Was proszę! mam już dosyć tak szczerze tej samotności:) Z tymi chłopakami co pisałam to nic nigdy poważnego nie wychodziło..Dodam że mam 23 lata i chciałabym mieć już kogoś na stałe ale też nie na siłę!:) Już nie mam siły. Z jednym chłopakiem utrzymuje kontakt już dość długo, piszemy, nawet zależy mi na nim, ale to on jest nie zdecydowany i chce narazie się przyjaźnić i twierdzi że czas pokaże:]Sama nie wiem co mam już robić;/ dołuje mnie to wszystko... Chciałabym żeby na mojej buzi zaczął pojawiać się uśmiech, ale to nie jest takie proste..Co sądzicie o tym co napisałam??ale tak szczerze!! czuje się zagubiona w tym świecie..;/

hehe dupa, tez mam 23 lata i zyje na zadupiu gdzie sa tylko rybacy, ja planuje sie stad wyrwac. Rada dla Ciebie? Olej facetow i zyj wlasnym zyciem jak bedziesz bogata i zadbana to bedziesz ich zmieniac jak rekawiczki, a jak bardzo kogos chcesz to bede Cie zlewac.

Gość taki_mały_smutasek_
Czyli olać tego chłopaka??i niech sam o mnie zabiega??

Facet to takie duze zwierzatko co jak dostaje wszytko na tacy to grymasi, albo po paru latach "szczesliwego zwiazku" wywala Ci tekst ze podoba mu sie ta "inna", nowa, tajemnicza dziewczyna. Jesli chlopakowi na Tobie zalezy to zaraguje na pauze, jesli nie i tak poszukalby sobie innej. Sama pomysl czy warto byc z kims na sile.