Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hanibal lecter z USA

praca od biura/grupy

Polecane posty

Wiecie co - ostatnio jestem w sytuacji gdzie jedna grupa w tym samym państwie chciała mnie awansować NIBY a druga mnie wyrzuciła. I wiecie - siedzę w domu i BOŻE JAK JA ŻAŁUJĘ, że tego nie wyjaśniłam od razu na policji wiecie. Jaka ja byłam, durna, naiwna, że nie chciałam mieć tego wyjaśnionego. Nie przyszło mi to do głowy, źle ludziom nie życzyłam i zostałam na lodzie wiecie. I w te herbaty też miałam jechać i na policji sobie wyjaśniać wszystko - jak to i kto i jakim prawem stoi o pracę na stałe - czemu ja muszę/nie muszę. No i tak miałam zacząć wiecie i skończyć. NA POLICJI. Bo taka jestem mądra i tylko w rodzinie NIE MOJEJ z tym porządku nie zrobiłam i po mnie. Bo jak praca stała to nie w tym państwie. Jeszcze mnie brat adoptowany wyrzucił. Oby się powiesił. W SUMIE - co mu więcej zostało po czymś takim. To miał za mną nie łazić bo wiecie - narobił mi takiego smrodu, że nie wiem co mam teraz robić, a dalej co? Sama bym go zabiła teraz najchętniej. Ostatnie zersko :(

Gość huka
a co u mamy?

W tej pierwszej firmie też tylko policja zostawała - ktoś czuł sie obrażony - kara finansowa i tyle. Pozew w sądzie holenderskim na kolegium do spraw wykroczeń. No i kara dla mnie za to co zrobiłam. Przeprosiny i tyle. Co więcej? Ale w tej chwili to nierealne bo facet wyzywał mnie od BARANIC - to niech sie cieszy że go nie zabiłam bo tam pełno morderców jest.

W razie co pójdę na policję, ze się wszyscy zmówili na właściciela tej firmy i chcieli mnie wrobić w morderstwo - nie udało im się i WIELKI PROBLEM teraz mają. Bo wiecie ja od razu powinnam być w następnej pracy przecież - LESBY same dziękuję bardzo a tu co? :(

Gość doktur psyhitra
oj!!! ktos tu hyba dzisiaj lekuf nie wziol!!!!

No co - taka prawda. Przez pracę od grupy jedna moja koleżanka się zabiła. Popełniła samobójstwo bo nie wiedziała, że od lesb wzięła pracę. To znaczy nie do końca tak to było, ale sam koniec taki. Wiedziała, że jak pójdzie się lesbić to po niej, a tak to nie i ją ocaliłam wiecie. Nawet nie ja tylko Bóg ją ocalił. Bo się nie poszła lesbić. Ale to nie była moja wina wiecie. Poza tym ona też była zgwałcona - co ona sobie nie myślała? Zamiast ze mną trzymać to DZIŚ widzę, że na mnie. No ale koniec końców zawsze się będzie nazywało, że przez lesby się zabiła i tyle. Bo gdyby trzymała ze mną to by wyjechała do Londynu i by było OK. Coś by tam znalazła. A lekarzom miała powiedzieć, że nie wiedziała co robi, że o zamążpójście jej to raz chodziło, a dwa na lekarza była napuszczona. Na pewno trochę lepiej by jej było, a tak? I wszystko na mnie. Ja brata nie zabiłam. Jak się zabije to przez lesby i tyle. On mnie miał docenić, ale co pozostawało - wszystkich wyrzucić. No to najwyżej się zabije i tyle. No który to już mój trup i tyle? I tak będzie na mnie - już się przyzwyczajam do następnego i tyle. :(

Tam tez pozostawało w tym ogrodnictwie na policję iść, że po prostu grupa taka, że pożal się Boże - wszystko niszczą i tak dalej. I na osobe kontaktową wiecie miałam na policję iść, żeby sprawdzili co to za osoba AGNIESZKA ŚMIESZKA - telefon jej miał być na policji. Ale to zostawało zjechać. W SUMIE troszkę mi tam brakło do tej policji i po nich. I miałam powiedzieć, że chciały mnie wrobić w morderstwo. Te kwiatki za dużo bo smieszka ma kartotekę. Ją i tak by to śmieszyło. Jak wszystko. A tak? Znowu przegrałam przez smierdzące lesby tym razem. A wcześniej przez chujodupów bezdzietnych i karierowiczów jakichś - aaa tam - szkoda klawiatury na to towarzycho :( Już lepszy Ted Bundy - ich to nawet z imienia i nazwiska nie pamiętam :(

W nastepnej firmie wiecie już dotrę na policję - tam było 4 km PODOBNO wiecie. PODOBNO to jeden umarł, ale kiedy iść na tę policję i tyle. I wtedy mam nadzieję wszystkich tam WYRZUCĄ. Bo tak trzeba i już. I dopiero wtedy odetchnę ze spokojem że sprawiedliwości stało się dosyć. A tak? Takie chuice górą - morderczynie :( PODRZUTY! To gorsze niż adopty. Nie ma nic gorszego niż PODRZUT :(

Wiecie - co ja mam teraz? Bać się wysyłać SMSa ze swojej komórki? Wiecie - tylko ta śmieszka telefon na policji tam miała mieć i po nich wszystkich - nazwa firmy i tyle. W nocy jak czekałam na busik to miałam iść i to zgłosić, że mi rzeczy ukradły i chce zgłosić całe towarzystwo a tak to się może dziać wszystko. Ze mi rzeczy nieszczyły miałam zgłosić. Może teraz e-maila wysłać, że wyjechać nie umiem do pracy i czy mam kartotekę na policji? Bo mi to śmiedzi rzygami Ilony - sorry spermą jej męża na jej ryju - czy oni są małzeństwem? No nazwisko to samo. Nie wiem... co tu robić? Macie jakieś pomysły? :(

Ta co przyjechała za mnie to chyba też lesba, ale była tam jedna taka normalniejsza - jej szkoda wiecie. Tam miała mieć stałą pracę i tyle. Co to taki kontrakt. Coś to forsy jest i tyle. To miała dostać stałą pracę a nie kontrakt i co dalej? Bez sensu wszystko przecież. O matko jakie to życie powalone. Sorry za moje słownictwo ale MAŁPA - za bardzo szanuję zwierzęta, żeby te ciulice nazywać małpami. Małpa to małpa, a one to mordercze CIULICE i tyle. I mogą mnie dać na policję. Jeszcze mnie chciały zabić albo wrobić w morderstwo. One mają ciule zamiast nosów - przykro mi :(

Wiecie powiem wam nie poddam się, ale jak ja żałuję , że nie pisałam bloga z tych moich procesów - najpierw w roku 2005, a pózniej 2007. Ale teraz takiego będę pisać i niech się wszyscy dowiedzą jak się doktorantów w Polsce traktują. I to zrobię pamięci tego Amerykanina co skoczył z dachu bez sensu. Bo TO SAMO dosłownie i tyle. Bo myślałam, że racja jest tak oczywiście moja, że nie ma nawet co mówić, ale jeden CHUJ zwany Zenonem KTÓREGO NIKT O NIC NIE PROSIŁ NIGDY A NA PEWNO NIE JA wymyślił sobie, że ja miałam zwolnienie dyscyplinarne wiecie. No bo miałam - rzeczywiście. Ale wiecie 5 lat temu. A poza tym ten chuj miał być na policji za pijaństwo i cała ta firma, a ja miałam mieć telefon i nagrać ich ok. 1 w nocy w sobotę jakie było darcie ryjów oraz wyzwiska tego chuja niewyżytego. A tak? Na jaką ja wyszłam idiotkę to brak słow. W końcu was zniszczę wszystkich i tak się to skończy jak w moim śnie. Bo już mi niczego nie żal i tyle. ZASRANA POLSKA I KONIEC. A USA nielepsze. Razem skończycie marnie. I tak po kolei.

Gość o bozeeeeeeeeeeee
owieczko jak Ty jestes taka pomysłowa to powiedz mi jak mam zdobyć 300zł w 4 dni,hm? aaaaa i powiedz mi jak w tej Anglii sie pracuje?

Wiecie w tej pralni co się stało to nikt nie wie bo ja miałam mieć powiedziane OFEN jaka jest norma i tak dalej - od pracodawcy ewentualnie w biurze. AMEN. Ja wyleciałam za jakąś normę - tam powinien być licznik kto to widział, żeby liczyć te ręczniki samemu. Ktoś powinien to liczyć - licznik automatyczny powinien być. Ja pracowałam obok STAŁEGO PRACOWNIKA. I robiłam pi razy drzwi w jej tempie. Nic szybciej. CO NAJWYŻEJ TAK SAMO. No to miałam mieć wszystko powiedziane. Ja się nigdy nie dam. Ja uważam, że mnie wyrzuciły laski bo się bały, że stracą chody u Zenona i tyle. A ja źle zrobiłam, że się dałam wywieźć w miejsce inne niż papier bo moim zdaniem OD RAZU trafiłam na 3 morderczynie. I tyle. Po prostu ludzie. A dalej sie nie dam bo skoro byłam tak beznadziejna to mieli mnie wysłać do domu, a nie na MIESIĄC NOCEK. NA MIESIĄC NOCEK!!! Tydzień się chodzi na nocki - po co to piszę? Żeby nie było, że na stałe tam chciałam być. Do Bożego Narodzenia i koniec. A co ja mam teraz w tymi gównami wszystkimi tam zrobić? Czy ja im się wtrącałam w ich ciulanie się po kątach? NIe. No to co oni mi się w życiu wpierdolili i tyle, nie? W dupie ich mieć to mało i koniec. I jeszcze mnie wyrzucił ZWYKŁY ZBOKOL POLSKI. Takie gówno, które nawet autem do sklepu nie jeździło nie będzie mi rządzić i koniec :( Uważam, że mam rację i koniec :(

Ciulać to się można i bez ślubu - niech się idzie do biura zapytać. nawet se dzieci nie zrobił a podskakuje wiecie. A cały przrób z wódy i petów. Idiota. I co ? I on na mnie? Tam powinna być jakaś matka małego dziecka na chwilę a nie taki stary klakier. OHYDNE ZERO i tyle. I jego półgłupia cipa zwana ŻONĄ. I co? Nawet dziecka urodzić nie umiała a do Polski zjechać jak jej w ryj przyjebał już wcale. Ale się rzucać na mnie to tak. Bo ona ma męża - to niech se go zeżre. Dosłownie :(

To słownictwo mam od tych ciulów tam i zer. To oni mnie tak nauczycieli - ty ciulu ty chuju - ja miałam mieć telefon i to matce posłać jakie mam towarzystwo. Żeby nie było, że ściemniam i tyle :( No bo gdzie się tego niby nauczyłam, nie? :(

Gość iulać to na śląsku
bo to gwara

Gość ciulać to na śląsku
*

Gość o bozeeeeeeeeeeee
owieczko ,nie odpowiedziałaś mi na pytania 😭