Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady-em

Schudnąć kilka KG - kto ze mna ? :)

Polecane posty

Gość lady-em

zaczynam od dziś planuję zgubić 5-6 kg , nie uzależniając się od konkretnej diety, tylko jedząc lekko i ćwicząc ... Kto ze mna ? :)

Gość lady-em
wiekszosc tam stosuje glodowki z tego co zauwazylam, ja narazie nie planuje ;D Wiec pozostane przy swoim watku moze jescze ktos sie skusi ;D

Gość beatka221986
WITAM ,,MAM NADZIEJE ZE MI POMOZECIE I BEDZIECIE ZE MNA PIAC ,,MAM 58KG I 158CM WZROSTU MAM OBWISLY BRZUH AZ MI FACET MOJ POWIEDZIAL ZE BYM MOGLA SHUDNA CC NIE CZUJE SIE W SWOIM CIELE PROBOWALAM SIE TYLE RAZY ODHUDZA C ZADNEJ DIETY NIE WYTRZYMALAM..JAK PATRZE NA HUDE KUMPELE TO ZAZDROSZCZE NIE WYCHODZE NIGDZIE NA MPREZY BO SIE WSTYDZE .OD PON SIE ZACZELMA ODCHUDZAC POWIEDZIALAM MUSZE ,,JUZ 3 DZIEN ALE DZISIAJ ROBILAM MIZERIE I ZJADLAM Z 5LYZEK SMIETANY KWASNIEJ Z CUKREM POTEM 2 UDA GOTOWANE Z KURZAKA HEB ZYTNI CHRUPKI ALE OD JUTRA JADE NA SAMYCH WARZYWACH I OWOCACH A PO 18 NIC

Gość beatka221986
halo jestescie dziewczyny?

Gość ercv2gvtg
beatka,wylacz caps locka i nie pisz tak chaotycznie i moze troche ortografii ? :P

Gość lady-em
hej... na samych owocach i warzywach cizko tak nnagle ja bym proponowala zebys dorzucila jakies jaka i powiedzmy pieczone mieso z kurczaka w folii ... bo warzywa na pewno ci sie znudza i znowu zaczniesz jesc wszystko inne piozatym od wrzyw nie mija ochota na slodycze... a jak bedziesz jadla jakies ryby z piekarnika i mieso z kurczaka to gdzies po 4 dniach zacznie ci mijac ochota na slodycze ;)

Gość ercv2gvtg
dokladnie,podstawa to 5 zbilansowanych posilkow dziennie, ze wszytskim czyli mieso,warzywa owoce, nabial, slodkosci tez da sie wykombinowac. Jedz tak,zebys mogla tak jesc cale zycie,bo od diet takich typu 500 kcal przez 10 dni - bedziesz miala jojo

Gość beatka221986
hej laseczki nie ze robie błędy ale syn mi klawisze powyrywał w lapie i jak pisze szybko to nie zwracam uwagi jak pisze:) pieczone miesko kochana jest niezdrowe ...lepiej gotowane ,,,a warzywa i owoce sa zdrowsze a i dobre sa banany na diecie i jabłka bo jablka maja blonnik i mozna jesc do woli a ja dzisiaj przesadzilam i mam wyrzuty zjadlam 5lyzek smietany z cukrem i sola oraz pieprzem ,,,

Gość lady-em
mozna diete 500 kcal... ALE, po jej zakonczeniu trzeba dotrzucac powiedzmy 100 kcal na 1 tydzien. i stopniowo dochodzi do np 1000 czy 1200 i tak sie zatrzymac. Ja własnie planuje to w ten sposob z tym ze zaczne od okolo 1000 kalorii i stopniowo bede schodzila w dol ;)

Gość beatka221986
jutro np sobie zjem na sniadanko jajo gotowane pomidora ogora i rzodkiewe co mowicie?a potem kawka bo pije z 3 dziennie i mam z dzisiejszego rosolku udo z kurczaka wiec zjem ale chyba bez tej skory haha a wy co jecie np jutro?na sniadanie albo co jadlyscie dzisiaj

Gość lady-em
od kiedy pieczone miesa jest niezdrowe ? Jeszce o tym nie slyszalam ;) Banany na diecie ODPADAJA, każdy lekarz dietetyk ci to powie, z reszta możesz nawet o tym poczytać ;)

Gość beatka221986
no wlasnie czytalam i podobno banany mozna jesc haha ale jak mowisz ze nie to ok lepiej nie bede:)a pieczone podobno na watrobe szkodzi ale nie jestem pewna wole lepiej gotowane:)czesto gotuje synkowi zupy wiec gotowane mam praktycznie codziennie a wy co jecie np na sniadanie i od kiedy sie odchudzacie

Jablka, w ogole owoce maja duzo cukru. Ja jem na sniadaie owsianke albo jajecznice z 2jaj i chleb dukana. jem 5 posilkow dziennie. Nie ograniczam sie i nie obcinam kalorii, po prostu jak jeszcz co 3 godiny,to nie chce ci sie jesc duzo

Gość lady-em
ja jem wtedy kiedy odczuwam głod ;) bo jak jestes glodna to organizm zaczyna oszczedzac i odkladac ;) ja dziś zjadlam sałatke około godziny 15 , teraz zupke z paczki pomidorowa, z jedna luzka makaronu ... ;) jako ze pozno chodze spac to pewnie jeszczeskubne jajko czy cos pozniej ;)

Gość beatka221986
A Ja dzisiaj 4 dzien i czuje sie super wypilam kawke spalilam fajke i zjadlam 1 chlebek zytni chrupkie (pieczywo ciemne)pozniej zrobie sobie salatke z salaty rzodkiewki pomidorka i wyisne sok z cytryny ale to jak bede glodna bo jak narazie nie he mi sie wcale jesc zaraz biore synka na spaer zeby troszke by w ruchu poniewaz nie mam czasu na fittnes czy jakies cwiczenia nawet w domu syn mi na to nie pozwala oraz domowe obowiazki:)

Gość truskawkowe ciastko
ja się dołączę jak można:).Chcę zrzucić ok 8 kg.Pomożecie;)??

Gość kolda
Od miesiaca jestem na diecie 1200 kcal, zrzuciłam 5 kg :)

Witam jak można to z checia do was przylacze na diecie jestem co prawda juz pare dni ale w grupie razniej :) oprocz dietki cwicze tez codzien ok 40 min

Gość lady-em
i jak wam idzie nie podjadacie ? :) Ja sie narazie trzymam, dizś jadłam rybe gotowaną i jajka ;) Za kilka dni dam znać jak waga się rusza ;) Ja narazie mało ćwicze dziś 2 dzień po 20 minut żeby troche rozruszać organizm stopniowo będe coraz więcej, bo z doświadcznia wiem, że jak mam zakwasy to odechciewa mi się wszystkiego, wtedy rzucam diete i ćwiczenia, tym razem nie popełnie tego błędu ;)

Gość lady-em
i mam jeszcze pytanie do was, od zawsze miałam tak zwaną drugą brodę... Mimo, że nie jestem jakaś niewiadomo jak gruba, to niestety ją mam, czy jest na to jakiś sposób ? Chce się w końcu tego pozbyć, mimo, że kiedyś schudłam prawie 6 kg, onba nadal była ;/ Ktoś ma jakieś rady ? :)

Gość kolda
toż mam ten problem, wg mnie to kwestia postawy, tego jak chodzimy, jak sie garbimy jak spimy (na kilku poduszkach) także drogie Panie, główka do góry, dbamy o naszą postawę :)

Gość beatka221986
hej:)ja dzisiaj zjadlam sobie 1 chlebek ryzowy i pije herbatki czerwone i kawe 2 dziennie..pozniej zjadlam salatke pol pomidorka 3 lyzeczki serka wiejskiego 3 rzodkiewki salate 2 liscie ,marchew i gotowane udo kurczaka i juz czekam na jutro ...nic nie przelykam do jedzenia,,,i najlepsze to ze nie chce mi sie jesc:)

Gość kolda
Dziewczyny przy diecie ważne jest to aby jeść posiłki o regularnych porach, organizm sie przyzwyczaja i przemiana materii jest ustabilizowana. Sprawdziłam na sobie :) jem 3 posiłki dziennie i 2 posiłki owocowe, nie chodze głodna i czuje sie swietnie, ograniczam kawe ale za to pije herbatki ziołowe :)

Gość beatka221986
ja nie moge jesc o jednakowych godzinach bo czasami wstaje o 7 ,czasami 8 a zreszta nie chce mi sie jesc zbytnio a zreszta dzisiaj 4dzien na diecie jestem i czuje ze juz zjechalam naprawde uwierzcie mam chudszy brzuch a nie jestem glodna!!!!czy to mozliwe??ze juz zjechalam z wagi???i ze juz mi sie skurczyl zoladek?///

Gość kolda
Na początku stosowania diety masa naszego ciała szybko się obniża w wyniku utraty nie tylko tkanki tłuszczowej, ale również WODY. Później utrata wody ulega zmniejszeniu i ubytek masy ciała staje się wolniejszy. Tak wiec, narazie to spadła Ci woda, a teraz poooowoli zacznie spadać tkanka tłuszczowa.

heeej, przyjmiecie do sowjego grona kolejną z nadwagą ?:p planuje zgubić jakies 5/6 kg , mam 159 cm i waze 54 kg, wiem, że to nie tak dużo, ale źle się czuje w swoim ciele :) zaczynam od jutra:) ogolnie MŻ, ograniczyc słodycze ( ogrooomna słabość) i troche ćwiczen, ale z tym bd cięzko bo w tym roku matura ;))

Gość truskawkowe ciastko
i jak tam dziewczyny??ja juz po śniadanku...Zjadłam jedno jajko na twardo bo na nic innego nie mam ochoty:)Może to i dobrze he.

ja właśnie wcinam 2 jajka i kromka chleba, jeszcze białego, bo muszę iść na zakupy ;) i kawaaa, bo bez niej żyć nie mogę :))

Gość bbbbbbbm
Tak popieram. Zdrowe pożywienie w mniejszych ilościach no i oczywiście aktywność fizyczna. To doskonały sposób i wypróbowany na pozbycie się kilku kilogramów. Proponuję trening w klubie fitness. Korzystam z tego typu aktywności już dwa tygodnie, i muszę powiedzieć, że czuję się świetnie!Polecam wam też! I pamiętajcie tylko, że decydując się na konkretne zajęcia miejmy na uwadze to, że mają one sprawiać nam wielką przyjemność, a ni być udręką. Nie myślmy o nich jak o narzędziu, dzięki któremu uda się zgubić kilogramy. Uznajmy, że dodatkowym plusem wynikającym z ćwiczeń będzie podniesienie ogólnej wydolności organizmu, rozładowanie stresu oraz oczywiście szczupła figura. W klubie fitness są różne możliwości ćwiczeń; można korzystać ze stepu, albo też zdecydować się na trening wzmacniający. Który będzie najlepszy ? Zapoznajcie się z kilkoma propozycjami zamieszczonymi na stronie http://tabletkinaodchudzanie.net.pl/2010/08/16/treningi-fitness-wybierz-cos-dla-siebie/