Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CENTRUM MEDYCZNE;;

podwyższona bilurbina

Polecane posty

Gość CENTRUM MEDYCZNE;;

dzis odebralam wyniki badan i bilurbina całkowita wynosi u mnie 30,9 {0,0-21,0} a alfa-amylaza 102,2 {28,0-100,0} czyli tez podwyższone czy ktos mógl by mi to zinterpretować z góry serdecznie dziekuję bo zaczynam sie martwić

Gość za dużo alkoholu?
podrażniona wątroba na pewno. Ale jaka przyczyna to musi oceniać lekarz

Gość CENTRUM MEDYCZNE;;
nie alkocholu wcale nie pije palic tez nie pale kawy tez nie pijam czy to jest objaw zółtaczki??????

Gość CENTRUM MEDYCZNE;;
od dłuższego czasu mam sińce pod oczami szukałam różnorodnych śodków na usunięcie tych sińców lecz bez rezultatu wiec tak myślę czy podwzszona bilurbina nie jest przyczyna występującyc u mnie zasinień pod oczami i opuchnięciami

Chorowałem 3 krotnie na żółtaczkę lecz powiem ci,ze takich wskażników nie znam.O ile mi wiadomo licząc od 0- 12 bilirubiny w krwi to 6% już jest bardzo poważna sprawa.

Gość za dużo alkoholu?
jak piszę, przyczyny mogą być różne. Na żółtaczkę to za mało:) A tabletki anty bierzesz? Może źle dobrane? Albo zła dieta? Musisz iść do lekarza z tymi wynikami

Jakie objawy są otóż masz zółte białka oczu,biały stolec oraz ciemny mocz.

Gość CENTRUM MEDYCZNE;;
nie nie biore anty ale jednak człowiek martwi sie mam okropne since pod oczami których nie idzie zwalczyć pól roku temu mialam tez podwyzszone troszke mnie to internista jedynie co mi powiedzial DIETA! i na tym sie zakonczylo leczenie jakby bagatelizował sobie całą sprawe bo powinien przepisać mi lekarstwa

Gość CENTRUM MEDYCZNE;;
czy jednynie by zmiejszyć bilurbine to wystarczy DIETA? ?? czy jakies tabletki????? nieznam sie dlatego chciałabym wiedziec