Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauwazylem cos ciekawego hhgh

Zauwazyłem ,ze dziewczyny lecą na łobuzów albo lalusów , jest mi przykro

Polecane posty

Nie chamów ,ale łobuzów , cwaniaków , łysych dresiarzy albo lalusiów odpicowanym , komóra żelik na głowie , markowe ciuchy ,solara. Tak wygląda licealna rzeczywistość maturzysty. Wszystkie najładniejsze i/lub najciekawsze dziewczyny lecą własnie na jednego z tych dwóch typów. Na zwyklych chlopakow i innych patrzą te ''męskie'' dziewczyny albo pasztety i inne dziwadła ,które ledwo jadą na dwójach. Boje sie co bedzie dalej

bo łobuz ma to "coś" , a grzecznie i ładnie ułożony kładzie się i "zasypia" :)

Gość do poduszki marsz !
No własnie :) a laluś ma wygląd , niby wszystkie mówie ,ze to cioty ,bleee ale tak gadają te które zostały przez taką ''laleczke'' olane. Reszta ma mokro w majtach. Sam widzisz , lajf is brutal :D

Gość Magdalena__27
Pistolecik ;) muaaah 😘 ja tam mam drania, chama i lobuza 3 w 1 ale jak ja go kocham mmmmmm

Gość Alles Klar
E tam żelusiów to raczej kobiety nie lubią. Ja bym to ujęła tak: pociągający jest facet o silnej osobowości, niekoniecznie jakiś wieś-gangster. Niektórzy zaś mylą siłę charakteru z gruboskórnością, bo można być stanowczym, nie będąc burakiem:).

Ja jednak widzę ,że lubią :O Młodsze są jeszcze gorsze ,kazdy musi byc Justinem Bieberem A ja ? Zwykly spokojny niczym sie nie wyrozniajacy jakie to okropne :O

Gość fotel
zainwestuj w dres i żel,to i na ciebie będą leciały.

Ja jednak widzę ,że lubią Młodsze są jeszcze gorsze ,kazdy musi byc Justinem Bieberem A ja ? Zwykly spokojny niczym sie nie wyrozniajacy jakie to okropne to przestań z siebie robić szarzyznę - sam widzisz , ze trzeba trochę kolorów ;)

Gość Magdalena__27
im bardziej facet ostry tym fajniejszy..... mmm..... ja to bym poleciala na clinta eastwooda ale on nie wie o moim istnieniu a szkoda :( hehehehehehe kurdeee no lubiem tego aktora Pistolecik ma racje autorze sluchaj jego rad :D

Gość Alles Klar
Revolver, trochę uogólniasz z tym Justinem Bieberem:) Rzeczywiście wszedł ten kanon urody faceta o bliżej nieokreślonej płci, ale nie wszystkie na takiego lecą. A tak w ogóle to przecież do każdego człowieka podchodzi się indywidualnie, w jednym nam podoba się to, w drugim tamto, uważam że roztrząsanie takich generalizacji raczej do niczego nie prowadzi:P Ale pogadać zawsze miło:D

Gość Daisyy
Masz na myśli kobiety czy dziewczyny a raczej dziewczynki , którym imponuje król osiedla mający swoje biuro w bramie albo 15sto letni żeluś z wąsem z mleka pod nosem? Zapewniam Cię, że kobiety przynajmniej normalne nie gustują w takich. Tylko małolatki jeśli już albo 20+ z umysłem wstecznym.

Revolver, trochę uogólniasz z tym Justinem Bieberem przepraszam , ale ja o nikim takim nie pisałem - nie wiem nawet kto to jest, serio :)

Gość ojjojojojjo
Oj zdziwilibyscie sie . Teraz nastolatki są jebnięte ,sory taka jest prawda . Mam młodsza siostre ,ma 17 lat i podobają się jej tylko wydepilowani sportowcy albo dzieciaczki o urodzie bardziej kobieciej :D 3/4 szuka wlasnie czegos takiego . Normalne kobiety wymarły po 1990 roku :D

Gość Alles Klar
revolver Ja jednak widzę ,że lubią Młodsze są jeszcze gorsze ,kazdy musi byc Justinem Bieberem A ja ? Zwykly spokojny niczym sie nie wyrozniajacy jakie to okropne A to ja mam zwidy?:) Pewnie to taka forma żartu z bimberka:D

Gość Alles Klar
ja mam 17 lat i w życiu taki wypicowany fagas mi się nie podobał

Gość Daisyy
ojjojojojjo- 17stka to jeszcze nie kobieta, kiedy dorośnie gust jej się zmieni.

Gość Magdalena__27
ja tam nie wyobrazam byc sobie z takim metroseksualnym chloptasiem masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dla mnie facet ma byc facetem i jak daje klapsa to mam wyc z bolu a nie usmiechac sie slodko mowiac oj misiu bolalo ....

Gość Daisyy
Alles Klar-więc pogratulować

Gość IMO13730
Volvo po prostu nie odkrył jeszcze rozkoszy "cudzysłowia"...

Gość nbnbnbnx
Kobieta z wiekiem bierze jak leci, byle mial dobra prace ,jakis wyglad i kase . Samotna z dzieckiem bierze wszystko jak leci

Alles Klar zobaczyłem foto tego gościa i mnie przeraził bo wygląda jak baba - ale mamy równouprawnienie i może małolaty chciały by być z babami...;)

Gość Alles Klar
Ja to już napiszę setny raz na tym kafeteryjnym forum:) : Człowiek nabiera urody w oczach drugiego człowieka wraz z postępowaniem procesu poznawczego, jeśli ma osobisty urok to nawet będąc żelusiem spodoba się kobiecie, albo jeżeli będzie jakimś koszmarnym brzydalem . Ni ma reguły!

to co wam sie podoba w takim łysym koksiarzu ? bo nie rozumiem fajne jest to ,ze sepleni ,drze morde na ulicy i co drugie slowo ''kurwa'' , '' ja pierdole'' ?? A na boku gada z kumplami jak jego ''suka'' mu wczoraj laske strzelała no k....a załamka :(

Gość Nienawidzę lalusiów
i lalusiów którzy spędzają więcej czasu przed lustrem niż ja, to mi zalatuje pedalstwem trochę. Za to lecę na łobuzów i cwaniaczków przynajmniej z nimi jest co robić!

Gość Alles Klar
Revolver, swoją drogą to nie wiem czemu wszyscy zrobili z Biebera ikonę transseksualizmu, już tysiące takich bożyszczy było, jakiś tam Richie z US5 czy Timberlake, nic nowego-stare prawidła idolatrii

to co wam sie podoba w takim łysym koksiarzu ? bo nie rozumiem fajne jest to ,ze sepleni ,drze morde na ulicy i co drugie slowo ''k**wa'' , '' ja pie**ole'' ?? A na boku gada z kumplami jak jego ''suka'' mu wczoraj laske strzelała no k....a załamka albo pizduś albo kark - innych nie ma?:P

Gość Alles Klar
Ludzie nie popadajmy w schematy! Koks z wyglądu nie musi gadać że mu jego sucz właśnie obciągnęła, może się okazać mądrym człowiekiem

Revolver, swoją drogą to nie wiem czemu wszyscy zrobili z Biebera ikonę transseksualizmu, już tysiące takich bożyszczy było, jakiś tam Richie z US5 czy Timberlake, nic nowego-stare prawidła idolatrii nie znam się na tych "gwiazdach i symbolach " i nawet nie wiem jak wyglądają, ale już mnie to przeraza, czym małolaty się jarają....