Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauwazylem cos ciekawego hhgh

Zauwazyłem ,ze dziewczyny lecą na łobuzów albo lalusów , jest mi przykro

Polecane posty

Gość zauwazylem cos ciekawego hhg
Alles Klar - jestes taka sama jak te laski u mnie w szkole :O Chyba wiem co widzę i słyszę ??? A te idiotki się nabierają bo ich misiu taki dobry i kochany ,a kumplom się chwali jak bierze całego ''do ryja'' . Idę sie pochlastac , nie ma dla mnie miejsca w tym swiecie. To prawda, kobiety wyginęly ,zostały dziwolągi z wypaczoną psychiką .

a tak wogole ja sie k**wa nie znam stara jestem gdzie mi do licealistek i do tego klniesz - nieładnie Madzia nieładnie ..badź grzeczna ...:P

Gość Magdalena__27
bede a dasz mi klapsa :P:P??

bede a dasz mi klapsa autor mnie zastąpi , tylko masz krzyczeć ałaaa bo on ma maczugę z kolcami bez karku i bez kolorów:P

Gość Alles Klar
Alles Klar - jestes taka sama jak te laski u mnie w szkole No trudno się mówi, taki już mam charakter, że nie oceniam ludzi po facjacie, czy muskulaturze:). Co nie znaczy że usprawiedliwiam wszystkich koksiarzy chwalących się że mają sucz. Człowieka trzeba poznać, a nie kierować się takim koszmarnie schematycznym rozumowaniem.

Gość KtrzyKtrzy19
Ja lubię 'niegrzecznych'. ale nie tych ze skóra, samochodami i zelami tylko tych w rozciagnietych swetrach, szpanerskimi zerówkami, z jakims retro rowerem a gadka bardziej typu 'mam wszystko w dupie'. Aha, i starszych lubie. Grzeczni chlopcy, dresy, hiphopowcy sa aseksualni, podobnie jak lysi. Odnosnie tematu - zazdroszcze bystrosci, co za zmysl obserwacji ;). A ty o jakich dziewczynach mowisz kiedy masz na mysli 'fajne' ? Pewnie te ladne, z gadka, usmiechniete. Wy tez macie grupe szarych nieciekawych myszek na ktore nie zwracacie uwagi. Warto rozejrzec sie za swoja kategoria.

"Zauwazyłem ,ze dziewczyny lecą na łobuzów albo lalusów" Nie wszystkie.

Gość IMO13732
Niektóre lecą na księży... Siema Rokk!

Gość IMO13732
Z doświadczenia? :classic_cool: Miałaś się nie odzywać - ile mam razy Ci przypominać?

Hm. Powiedzmy sobie, że mój powyższy post nie był skierowany do Twojej zacnej osoby ;). Zresztą, ten też nie :P.

Gość IMO13732
Toż to niemal kościelna demagogia. Skąd Ty masz umiejętności wygłaszania takich....eeee zaraz - nieważne. :P

Gość gość
Na nikogo nie lecą.

Gość gość
No niestety tak to jest. A potem włazi jedna z drugą babą na kafeterie i wylewają swoje łezki jak to ją ten " maczo " zdradził, albo jak to któraś niedawno napisał " leży jak wór, trzyma w łapie tablet i śmierdzi od niego bo nie chce mu się nawet myć"

Gość gość
Ja na nikogo takiego nie lecę.

Gość gość
Dzisiejsze kobiety i dziewczyny nie sa normalne wiec nie interesuja sie normalnymi mezczyznami i chlopakami ale spokojnie mlodse czasem leca na tych porzadnych jak sa starsi. Dojrzaly starszy jest fajny a dojrzaly rowiesnik czy mlodszy juz nie. Zycie jest brutalne. Porzadni mezczyzni narzekaja na brak powodzenia a kobiety leca na dupkow albo lalusiow a potem narzekaja na brak porzadnych mezczyzn ktorych i tak olewaja.

Gość gość
19.47 racja:):)

Gość gość
Ja lubię normalnych.

Gość gość
Nie zawsze starszy jest dojrzalszy

Gość gość
Żel lub brylantyne można kupić w sklepie... Ubranie też. Kto ma dojścia kupuje z importu z NRD lub RFN. Uczesać się można samemu. Solarium? Trzeba iść na słońce i jeść dużo marchewki? Telefon? Da radę załatwić, coraz więcej osób ma telefony. Co do auta, to trzeba wpłacać na książeczkę samochodową, FSM od przyszłego roku ma zwiększyć produkcję Polskiego Fiata 126p, także są szanse na własne nowe auto...