Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niszczNWO

Unia Europejska cenzuruje wystawę Katastrofy Smoleńskiej

Polecane posty

Gość cwieta
shatyn nie będę z tobą dyskutowac bo czytalam twoje wypociny i nie dlatego że mi brak argumentów, ale szkoda mojego czasu bo dyskusja z tobą jest taka jak by dyskutować z palikotem myśle że wiesz na czym polega taka dyskusja

Gość ertyuiolkjhg
A inne oddali? Polska nam oddali bo byla zabezpieczona i tylko do odczytu w Polsce-pozatym to czy polska czy rosyjska to bez znaczenia jest nasza własnoscia. Nie dociera to do Ciebie?

Gość ?///?abc
shatyn nie będę z tobą dyskutowac bo czytalam twoje wypociny i nie dlatego że mi brak argumentów, ale szkoda mojego czasu bo dyskusja z tobą jest taka jak by dyskutować z palikotem myśle że wiesz na czym polega taka dyskusja To ma swój głęboki sens...w jakims stopniu dyskusja z "fanatykami"jest bezsensowna..bo to nie dyskusja tylko polemika z monologiem jaki obficie wypelniaja cytaty innych monologów.Tyle tego

Shatyn, nie bulwersuje Cię fakt że śledztwo w sprawie katastrofy rządowego samolotu gdzie zginął prezydent, generałowie, ministrowie ... prowadzi państwo gdzie ten samolot się rozbił ? podaj mi jakiś przykład gdzie takie coś jest możliwe, bo mnie się to w zdrowym, logicznym myśleniu nie mieści ...

Shatyn - może i takie państwo gdzie samolot się rozbił prowadzi swoje śledztwo - być może zawiniły urządzenia lub ludzie na jego terytorium, i trzeba to naprawić... Podaj mi przykład, gdzie główne śledztwo, w oparciu o oryginalne dowody prowadzi państwo gdzie doszło do tragedi .. Taka mała wizualizacja : na terytorium Francji rozbija się samolot z Barackiem Obamą, jego żoną, członkami rządu i funkcjonariuszami sił zbrojnych .. Kto prowadzi śledztwo ?

Gość ?///?abc
Kreska.jego nie bulwersuje nic co oficjalnie w mediach jest nastepstwem "prawa" (w tym wypadku rosyjskiego)...nic mu nie daje to do myslenia,nie budzi żadnych jego wątpliwosci a co wiecej...jesli tylko w tego konsekwencji pojawia sie tezy o winie pilotow i presji na nich to sie z tego cieszy jak dziecko.Ten typ tak ma i nic na to nie poradzisz.

Dalszy ciąg mojej wizualizacji : po rozbiciu się samolotu z prezydentem USA na czele, Francja konfiskuje dokumenty, telefony, laptopy, rzeczy osobiste, wrak samolotu, czarne skyrznki. USA nie występuje do rządu Francji o przekazanie śledztwa i oddanie dowodów w sprawie, a Francuzi po kilku miesiącach zaczynają udostępniać materiały (głównie kopie) prokuraturze i śledczym amerykańskim .. To aż głupio brzmi, jak słowo daje ...

Na Białorusi rozbił się Polski helikopter, zginęły 3 osoby, nie był to rządowy środek transportu.

Shatyn - czasem żeby sobie uświadomić absurdalność faktów należy je postawić w innym świetle.

Gość wikihoolic
tak tak ty shatyn zawsze o faktach.....faktach medialnych..:D:D

Gość wikihoolic
shatyn do perfekcji wyszlifował technike przekonywania swych dyskutantow iz jego wklejane cytaty i rtykuly sa rownozanczne z przeprowadzeniem dowodu na swoje tezy jakie ograniczaja sie w swej konstrukcji do jednego zdania albo gora dwoch:D:D:D:D

Gość abrakadabrrrra
shatyn ma pytanie...ty gdzies wogole pracujesz? Czym ty sie zajmujesz w zyciu?

Gość abrakadabrrrra
23:52 [zgłoś do usunięcia] Shatyn Tu masz zdanie fachowca o tej katastrofie... Co nalezy rozumieć-"tu masz prawdę objawioną jaką będziesz wyznawał a jeśli tak nie będzie to jesteś kłamcą":classic_cool::classic_cool:

Gość macaczcyckowy
cwieta prawde napisała ze shatynem szkoda dyskutować to jest dobry uczeń tymochowicza tak ja palikot niesiołowski i waltzowa szkoła psychopatów ,wykończyć przeciwnika w białych rękawiczkach z uśmiechem na twarzy ,ale już ludze zaczynają się budzić coraz więcej ludzi widzi to zakłamanie i fałsz

wszystkie krytykujące pomarańcze - dajcie czarne nicki, Shatyn ma odwagę pisać pod swoim psełdonimem, zaczernionym, ma własne poglądy ale chyba mu wolno prawda ;> w dodatku stara się je uargumentować, więc nie jest typowym krzykaczem typu "koniec kaczekkk" czy "PiS do gazuu", za co uważam należy mu się szacunek w rozmowie. Tyle. Miło było pogadać, późno już :) Pozdrawiam.

Gość macaczcyckowy
szkoda dyskusji bo mów jak do kołka

Gość maly trolek
-------SHATYN PRAWDE PISZE SZACUN!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wiesław z huty
shatyn łże i manipuluje glupimi lemingami

Gość przyłóz sobie
lód. może prawda nie będzie tak bolała, orange...:D

Gość shatyn donosil do SB
je ba ny konfident:o