Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialadziewczyna1993

nieSMIALOSC

Polecane posty

Wiem ze juz duzo tematow na ten temat bylo. Mam wielki problem, bo jestem strasznie niesmiala. Uwazam ze jestem brzydka... Nie ma we mnie nic pozytywnego! Zawsze jak do mnie ktos cos mowi w duzej nieznanej grupie ludzi robie sie czerwona ;/ Strasznie tego nie lubie ;(( ! Ale zacznijmy moze dlaczego. Od kad pamietam zawsze bylam ta najgorsza( mam szpare miedzy jedynkami i okulary ! ). Zawsze jak byl dzien kobiet ja jako ostatnia dostawalam kwiatek ;(. Nigdy nie bylam ta z lubianych w szkole. W gm. bylo najgorzej ;( Tam ludzie nie dawali mi zyc. Mialam szanse wiec przeprowadzilam sie do Szwecji. I tak sobie w niej siedze ponad pol roku... Wszystko mialo byc tutaj lepsze ! Ale nic nie jest. A dlaczego ? BO JEsTEM NIESMIALA. Boje sie co kolwiek powiedziec, ze ktos mnie wysmieje i caly koszmar sie od nowa zacznie. Codziennie placze ale nie mam ochoty wracac do Polski... Codziennie siedz w szkole SAMA ! Na lunch doczepie sie do jakis dziewczyn. Ale najgorsi sa chlopacy! Wiem ze podobam sie jednemu, powiem ze On mi tez, ale nie moge sie do niego za nic usmiechnac bo boje sie co O pomysli i jego koledzy! Nie wiem czy cos z tego zrozumiecie ;D;)! Chodzi mi o to, ze chce pokonac te niesmialosc, ale zawsze jak jest okazja to ja sie nie odzywam ! UCIEKAM ! kiedy przebywam w duej grupie to nie wiem co mam robic ;((( Ehh... ;/ Nie mam pojecia jak to zrobic.... ;(

samej ciężko może, Ci być I jesteś dowodem dla wszystkich którzy myślą, że zmienia miejsce zamieszkania i będzie ok Ja zrobiłam coś czego się bałam i mi się udało, zostałam odrzucona ale pokonałam ją. Innego wyjścia nie ma, trzeba zmierzyć się twarzą w twarz z tym strachem Ale jestem i tak introwertyczna, tyle, że teraz jak chce to chce problemu wszystko załatwie

Hehe... wiesz codziennie probuje stwic czolo lekowi, ale jakos nie moge !! Ale dam rade !! oczywiscie ze dam... musze w sibie wierzyc niee.. NOO ! Innego wyjscia nie ma... raz sie zyje... !!! Musze tylko uwierzyc w siebie... ;D;D

; ))) ; ((( ; D !!! .. :D kurde jak mnie to drażni bo nie wiem czy se jaja robisz czy Ty tak na poważnie.

Ejj, ejj temat jest powazny ! To normalne ze zdnia na codzien niczego nie zmienie... Ale na dobry poczatek to musze zaczac rozmawiac z ludzmi ;)! Tylko ze to cholernie trudne... !

z dnia* sory, ale zauwazylam ze byky stawiam ;// WIEC WYBACZCIE ;) i nie mam polskiej klawiatruyy... ;// ;D