Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anexxx

Angielski ! Ktoś pomoże?:P

Polecane posty

Gość anexxx

Jak ktoś dobry z angola to błagam o pomoc:P Write a paragraph to say what kind of job you would like, and why. GET REAL Choose an area of IT that you are interested in. Find information about courses offered by colleges and universities. Find other areas where there are jobs in IT. Report back to the class on what you need to start the course or to get a good job.

Napisz kilka zdań opowiedz jaki rodzaj pracy chcesz, i dlaczego wykonywać Wybierz obszar IT, którym jestes zainteresowany Znajdź informacje o kursach oferowanych przez uczelnie wyższe. Znajdź inne miejsca, gdzie są miejsca pracy w IT. Sprawozdanie dla klasy, co jest potrzebne do rozpoczęcia kursu lub uzyskania dobrej pracy.

Gość anexxx
kurcze sorry ze tak pozno FIACINKA jestes tam jeszcze??

Gość anexxx
Interesujję się grafiką komputerową oraz fotografia. Bardzo lubię robic zdjecia. Po skonczeniu technikum mam zamiar isc na studia o kierunku grafik komputerowy. Lubię fotografować zarowno ludzi jak i przyrodę. Lubię pracę z ludzmi.Myślę, ze nadaję sie do tej pracy. kurcze musze miec 10 zdan nie wiem co jeszcze wymyslec;p