Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiakkk :))

Co pomyśli facet ?

Polecane posty

Hej :)) Mam dośc nie typowe pytanie zarówno do kobiet jak i mężczyzn. Pewnie wyda się niektórym z Was że post ten pisze jakaś nastolatka, otóż nie jestem już dawno po 20 :) Nigdy nie podrywałam facetów, zazwyczaj to Oni przejmowali pałeczkę. Otóż znam pewnego chłopaka (raczej tylko z widzenia, choć jesteśmy na przysłowiowe "cześć" ) nie ukrywam, że mi się podoba, ma cos takiego w sobie co mnie do Niego ciągnie. Zastanawiam się czy nie napisać do Niego na pewnym portalu społecznościowym, czy może kiedyś maiłby się ochotę wybrać ze mną na kawę. I teraz pytanie do Was, czy to w ogóle wypada? Nie pomyśli sobie, że jestem zdesperowana i jednoczesnie napalona na Niego? Czy w ogóle facet może być zadowolony z tego że dostanie taką wiadomość? Juz pomijam fakt, że mogę mu się nie podobać...

Gość Magdalena__27
sie nie tlumacz..... podejdz do niego i zapytaj czy nie mial by ochoty na kawe ... nie pisz po portalach jesli sie widujecie czesto na ulicy...

Gość Alles Klar
Lepiej zapytaj go osobiście, będziesz widziała jego reakcję, a przez internet to trochę zbyt asekuracyjnie:)

Gość detektyf monk
nie wiem co kto lubi, ale ja nie lubię jak ktoś mi tak włazi w dupe

Gość Alles Klar
Detektyf monk, sprecyzuj dlaczego propozycja kawy jest włażeniem w dupę?

Też myślałam, żeby zapytać osobiście, ale On nigdy nie stoi sam, tylko zawsze w dużej grupce znajomych, zazwyczaj spotykam Go na uczelni

Gość Magdalena__27
ja nie rozumiem takiego zachowania ja jak sie ubiore w seksowna sukienke ,albo spodniczke i do tego jakas ekstra slabo zakrywajaca cycki bluzka , do tego ponczoszki, szpile 16cm , paznokcie dlugie i bordo do tego rozpuszcze swoje czarne wlosy dosc ostry makijaz,... to moj az ciezko oddycha i zawsze mowi ze wygladam jak rasowa bitch.. i dumny jest pokazujac sie ze mna wszedzie ... uwazam ze powinnas z nim pogadac i to prosto z mostu sprawe zalatw , takie zaxhowanie jest nie do przyjecia ....

Gość Alles Klar
kiedyś na pewno będzie sam:P

Gość Magdalena__27
kufa pomylilam tematy ale ja yebnieta :D

Gość Alles Klar
nie szkodzi i tak pasuje:)

Gość detektyf monk
nie lubię takich pogawedek o dupie maryni, tylko w celu stworzenia ewentualnego związku

Gość Alles Klar
wątpię czy ktoś szukałby partnera na kafe dodając temat "jak go poderwać"- do detektyfa. Gadki z podtekstem związku toczą się na tematy "kto chce pogadać" lub podobne

Gość ehee taaaaa
Asiakkk :)) napewno na uczelni go spotykasz? a nie przypadkiem u ciebie w pracy?

Gość detektyf monk
ales klar, odpowiedziałem ci na post z 19.55

Gość Alles Klar
a dlaczego zagadywanie swojej sympatii i szukanie z nią związku jest czymś złym? Całkiem naturalne i wcale nie ujmuje na honorze. Jak ty tego nie lubisz, to na pewno jestes sam.

Gość ehee taaaaa
chyba nie nazywasz sie asia... zagadaj tego przystojnego bruneta i daj mu swoj numer...ona tylko na to czeka..

Gość ehee taaaaa
* on tylko na to czeka

Gość detektyf monk
nie napisałem że to jest złe, ale po prostu niektórzy są tacy jak ja, czyli nie lubią jak ktoś próbuje mnie poznać.

Gość Magdalena__27
detektyf pffffff....

Gość sjkfljlad
pytałam kumpla i powiedział, ze by się ucieszył. lepsze jest neutralne piwo:)

Gość sfsdfsd
może być piwo :)

Gość maxkolanko
ja bym był zadowolony,ale wolałbym na piwo

Gość koloko
Propozycja kawy wydaje się byc pomysłem nastolatki. Gdyby podeszla do mnie dziewczyna i zapytala o kawę, pomyslalbym, ze chyba swędzi ją brzoskwinka i szuka kogos na dzisiejszą noc. Opcja z piwem jest moze i lepsza (gdyby nie lubil kawy), ale moze pomyslec podobnie, a nawet chce się przed tym trochę znieczulic. Już lepiej popros kolezankę, żeby zapytala sie go niby w żartach, czy sie z tobą umowi, bo wydaje sie byc fajny. Jak odmówi, zawsze obrócisz,że to był żart. Moze zapytaj sie czy widzial juz jakis film, a potem kawa lub piwo w zamian, że go namówiłaś na nudny seans (choć polecony przez kolezankę).

Gość Patrykoss
Większość facetów ucieszyłaby się, gdyby zagadała ich fajna dziewczyna.

Gość Nieśmiałek sztabowy
Ja bym się cieszył, jakbym dostał taką wiadomość.

Gość Master2
Najlepiej to chyba osobiście - niekoniecznie musisz się z nim od razu umawiać, możesz\z go poprosić o pomoc w czymś. Ostatecznie możesz skorzystać z tego portalu. Ale gimnazjalne zabawy z pod znaku koloko sobie daruj.

Gość wujaszek bak
nie pros go od razu na kawe, tylko najpierw wyczuj czy jest zainteresowany twoja osobe... napisz chociaz głupie "czesc" i zobacz co odpisze jak nic to ma cie gdzies ...jak 'czesc, co tam" lub "czesc, o co chodzi" czy cos w tym stylu, to znaczy ze juz wzbudzasz jakies zainteresowanie....dopiero pozniej proponuj wyjscie

Gość Asssik ;)
Hej dzięki za wszystkie odpowiedzi. Przemyślałam sprawę i rzeczywiście zagadanie na portalu jest trochę w stylu nastolatek. Już wybiłam sobie ten pomysł z glowy. Chyba nie jestem stworzona do podrywania facetów ;/ po prostu boję się że mnie wyśmieje... Z Nim jest cięzko nawiązać bliższy kontakt na uczelni, jak wspominałam zawsze soi w grupce, a pozatym mało się odzywa, taki nieśmiały...

Gość feygur
"Już lepiej popros kolezankę, żeby zapytala sie go niby w żartach, czy sie z tobą umowi, bo wydaje sie byc fajny" właśnie to jest pomysł rodem z ogólniaka

Gość a jaaaaaa,aaaaa
Gdy wiem,że podobam się facetowi a on mi i on jakoś krępuje się lub się boi zagadac to poprostu pisze swój nr na kartce i mu Ja daje. On juz wtedy wie co robić. I to wcale nie znaczy,że spotykamy się na sex.