ona0987 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 nie wiem co sie dzieje,jak zaczelam brac tabletki po raz pierwszy zazywalam je o godz.20 ,od jakos trzech miesiecy zazywam o godz.22 bo jest dla mnie wygodniejsza. ostatni miesiac wzielam wszystkie tabletki ,nie bralam antybiotykow, problem byl z ostatania tabletka gdyz dostalam grypy żołądkowej i po 2h od wziecia tabletki zwymiotowalam ,pozniej probowalam brac,ale znow biegunka i wymioty. udalo mi sie zazyc o 7 rano tabletke. Czy jesli zazywam normalnie o 22 a wzielam o 7 rano i przez 5 godzin nie mialam ani biegunki ani wymiotow,tabletka sie wchlonela i zostalam zabezpieczona prawdlowo? martwie sie,gdyz krawienie wystepuje u mnie we wtorki. ostatnia tabletke przyjelam w pt. a dzisiaj sroda i nic nie ma. kompletnie nie wiem jaka jest tego przyczyna. dodam ze mimo zazywania tabletek nie kocham sie z partnerem do konca. bynajmniej nie w tym miesiacu. prosze o wypowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 Jakie tabletki bierzesz? Czasami sięT zdarza, że krwawienie nie występuje. Czytałaś ulotkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona0987 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 microgynon biore, krawienie nie wystepuje? a co wtedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heellenka Napisano Kwiecień 14, 2011 Jeszcze nie koniec przerwy, krwawienie może być później. U mnie nie ma o stałej porze, jest 3-5 dnia przerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 Oto cytat z ulotki TWOICH tabletek antykoncepcyjnych: "Postępowanie w przypadku nie wystąpienia krwawienia Jeśli wszystkie tabletki przyjmowano we właściwym czasie, nie wystąpiły ani wymioty ani ostra biegunka i nie stosowano jednocześnie innych leków, prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest bardzo małe. Należy kontynuować przyjmowanie preparatu Microgynon 21. Jeśli krwawienia miesiączkowe nie wystąpiły w ciągu kolejnych dwóch miesięcy, istnieje prawdopodobieństwo ciąży. Należy natychmiast poinformować o tym lekarza. Nie należy rozpoczynać następnego opakowania preparatu Microgynon 21 dopóki lekarz nie wykluczy ciąży." CZYTAJCIE ULOTKI!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach