Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DogmaWrath

poryczałam się.... wiecie co mi powiedział?

Polecane posty

Gość DogmaWrath

Dziś pomalowałam sobie paznokcie na fajny bordowy kolor. Lubię od czasu do czasu mieć kolorowe paznokcie a mój facet powiedział, że wygladam w nich jak tania zdzira i że to kurewski kolor....popłakałam się....zaczęłam mu wyrzucać, że jak on ostatnio przyniosł piwsko i zaprotestowałam to mi powiedział, że nie będzie nic robił pod moje dyktando, a teraz zabrania mi paznokci malować. A on na to, że nie ma sensu ze mną gadać, że ludzie mnie będą za zdzirę brali i że jak chce wolności to możemy się rozstać... kurwa, nie rozumiem co się z nim dzieje, dawniej taki nie był a teraz co chwilę się kłócimy a on twierdzi, że to ja dążę do rozstania. Zawsze jak sie umaluje to twierdzi, że brzydko wyglądam, najlepiej jakbym wogóle ubrała habit i tak chodziła :/ mam 23 on 25 lat jesteśmy razem już 3 rok

Gość Magdalena__27
no to masz dziwnego faceta.... ciekawe co by pwoiedzial jakby ze mna mial wyjsc hahahaha :D:D:D

Albo koleś leczy kompleksy wyładowując się na Tobie, albo rzeczywiście prowokuje Cię żebyś to Ty z nim zerwała:O Co to w ogóle za teksty:O

Jak cię nie docenia = nie jest ciebie wart. Krytykuje wygląd? A kij mu w oko :P

Gość powinnaś mu powiedzieć
że może mieć swoje zdanie o kolorze Twoich paznokci, ale jeśli je wyraża, to niech robi to w sposób kulturalny, bo nie jesteś jego popychadłem. Wulgaryzmy, seksistowaskie porównania, przy lada jakiej okazji - to raczej można darować gimnazjaliście, który szpanuje przed blokiem, a nie dorosłemu człowiekowi.

To nie myj włosów przez kilka dni, żeby się przetłuściły, załóż najgorsze rzeczy, jakie kiedykolwiek widziałaś, nie umaluj się i powiedz: "Chodźmy na spacer."

Gość twój facet
ma zadatki na psychopatę... wywołuje kłótnie, a potem zwala na ciebie odpowiedzialność... i lepiej żebyś zbyt dobrze nie wygladała, bo jeszcze nie daj boże ktos cie poderwie i cie straci, to lepiej tak cie stłamsic emocjonalnie żeby nikt nawet nie patrzył w twoim kierunku.. zastanów się czy chcesz z nim być

Gość Magdalena__27
tak sie rozkojarzylam ze odpwiedzialam nie w tym trmacie co trzeba jestem the best :D [zgłoś do usunięcia] Magdalena__27 ja nie rozumiem takiego zachowania ja jak sie ubiore w seksowna sukienke ,albo spodniczke i do tego jakas ekstra slabo zakrywajaca cycki bluzka , do tego ponczoszki, szpile 16cm , paznokcie dlugie i bordo do tego rozpuszcze swoje czarne wlosy dosc ostry makijaz,... to moj az ciezko oddycha i zawsze mowi ze wygladam jak rasowa bitch.. i dumny jest pokazujac sie ze mna wszedzie ... uwazam ze powinnas z nim pogadac i to prosto z mostu sprawe zalatw , takie zaxhowanie jest nie do przyjecia ....

Gość DogmaWrath
on naprawdę jest zwykle spoko ale czasem ma takie odchyły, że np upija się, wyżywa się na mnie, traktuje jak szmate, olewa, twierdzi, że każdy mężczyzna czasem musi się nachlać, że on potrzebuje takich odskoczni itd naprawdę zaczynam mieć tego dość, a ostatnio na każą kłótnie reaguje odzywkami o rozstaniu, o tym, że już się chyba nim znudziłam itd, że jak sie rozstaniemy to może coś zrozumiem.

Gość dziewczynabogatego200
Nie maluj się przez parę dni i chodzi byle jak ubrana i napisz nam co wtedy powiedział ;) nieprzejumuj się gnojkime ja kiedyś też sobie pomalowałam na czerwono to powiedział ze tka sobie tylko dzi... malują a w Tv nie raz widze jak prezenterki maja wymalowane na czerwono paznokcie i co tez sa dzi..?

Gość DogmaWrath
ja nie rozumiem co to za myślenie, że tylko dziwki malują pazury na czerwono.... też nieraz widzę ładne, elegancie kobiety co mają pomalowane na czerwowno. A moje to nawet nie czerwień tylko taki ciemny bordo. tak zrobię, że przez kilka dni sie zaniedbam i już. zobaczymy co wtedy

Gość Magdalena__27
Dogma to zle rozwiazanie , zmienaisz swoj styl tylko po to by dowiedziec sie co koles pomysli. dla mnie powinnas powiedziec nie podoba sie no to przyrko ale tego nie zmienie.. jak odejdzie to jest najwiekszy kutas jaki moze byc i tylko szukal pretekstu...

Gość DogmaWrath
wiem! nie będę golić nóg ani okolic bikini a wiem, że lubi jak jestem ogolona. Jak coś zacznie gadać, powiem, że tylko tanie zdziry się golą...

Gość Magdalena__27
Dogma jakbys ze mna sypiala tak anie ogolona to bym cie z lozka miotla zgonila :P jhahahahahahha

Gość DogmaWrath
sama nie wiem czy dam radę :P ale spróbować warto :D

Gość sara 32
Twój facet to kretyn i psychol,niestety.

maluj się i strój - chyba szlag go trafia na samą myśl , że komuś innemu będziesz się podobać ..