Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O_She

Praca dla nieletniej Pilne

Polecane posty

Gość O_She

No co by tu dużo się rozpisywać trzy miesiące temu, zmarł mój tata. W związku z czym sytuacja materialna mojej familii znacznie się pogorszyła. Teraz muszę szukać pilnie jakiejś drobnej pracy w Krakowie (mam 14 lat i stąd trudności) by pomóc mamie. Tylko jeden mały problem: NIE MAM POJĘCIA OD CZEGO ZACZĄĆ POSZUKIWANIA, a może wy coś oferujecie? :)

Gość a cipcia owłosiona czy łysolek
:-)

Gość O_She
A ch*ja ci ucinali?

Gość przemoł
Wejdź na gumtree.kraków. Możesz szukać pracy opiekunki, hostessy itp. Możesz rozwiesić po osiedlu ogłoszenia, że chętnie wyprowadzisz psa/popilnujesz dziecko/wyprasujesz rzeczy. Na pewno sa to rzeczy, które umiesz robić. Ale pamiętaj, żeby nie wchodzić do każdego domu, bo nie wiadomo jakie kto ma zamiary. Powodzenia!

Gość OJ BĘDZIE SIUSIACZEK W PUPCI
:-(

Gość O_She
"Do pana/pani powyżej który/a próbuje robić sobie debilne żarty. Na coś bardziej inteligentnego Cię nie stać, tylko na ociekające żałosnym sarkazmem teksty pie*dolniętego i niewyżytego dziecka? Jeśli tak to gratuluję Ministerstwu Edukacji, że funduje edukacje takiemu pajacowi, za te pieniądze które przeznaczą na twoją naukę, mogli by kupić wreszcie srajtaśmy do kibli Bez poważania Oryginał O_She" Powtarzam się już po raz drugi: jak lekarze mogli minąć taki defekt!? Przecież z twoich wypowiedzi wynika, że cierpisz na prawdziwe multum zaburzeń. Przede wszystkim z psychiką

Gość jkdka
o she nie martw sie a te podszywy to jakies niedojebane dzieci ktore jeszcze pewnie sraja w gacie

Gość O_She
No, niezła schiza, prawda? Taki cwaniak, w necie, ciekawe jaki anorektyk w realu

Gość O_She
jesteście wyjatkowo podli mam powazny problem ze stolcem a tu smichy hihy

Gość O_She
jkdka , niby wiem, ale to już mnie zaczyna ciut irytować, kiedy w każdym temacie w którym się pojawiam, pojawia się tez ten niedo**ny dzieciak Neo, który nie radzi sobie sam ze sobą więc musi gwałcić klawiaturę. -,-

Gość O_She
pewnie w realu jak i w tesco :-D dobre nie :-D:-D:-D

Gość O_She
idę w chuj pojeby

Gość olcia***
spróbuj może z kakaowym okiem,ja jak miała 15 lat to też byłam w podobnej sytuacji i jakoś przeszedł kryzys.

Gość O_She
I co, staje Ci kiedy klikasz ten "uroczy" przycisk "Wyślij wypowiedź"? Rodzice Ci cenzora na Redtube założyli i teraz nie pozostaje nic innego jak Trollowanie na forum, a potem masturbacja oglądając Teletubisie. Szczęścia życzę :)

Gość a cipcia owłosiona czy łysolek
:-D

Gość O_She
Mój drogi, za dzieciaków uważam tylko tych których nie stać na ambitniejsze teksty od tekstów wyjętych rodem ze żłobka (bo przedszkole to już wyższy lvl od tego który prezentujesz)

Gość dziaddek
dzieci z gimnazjum wrocily jakbym przykurwil pasem w ryja odrazu by sie naprostowaly no ale coz bezstresowe wychowanie

Gość O_She
Wszystko pięknie, fajnie ale uśpiłam psa dwa miesiące temu. Żałosny Trollu MAM COŚ DLA CIEBIE http://www.youtube.com/watch?v=kRA6wedXE0U Oglądnij, wyciągnij wnioski, zacznij się leczyć ale na nogi, bo na głowę już za późno

Gość Oryginał O_She
Dziadekk, mówisz do mnie? czy do tego który nieudolnie próbuje się dowartościować kopiując innych?

Gość O_She
dobre co buraczki :-D ide kiche nadstawić burkowi bo swędzi cosik

Gość O_She
dziaddek a ty co się wpierdalasz myślisz że młodą lale wyrwiesz popierduchu stary:-D

Gość Oryginał O_She
Cytuję "Prawdziwy troll spedza 5 minut na pisaniu by sprowokowac 5 dni dyskusji i wojen. W tym samym czasie wszyscy go chwala i nikomu nie przyjdzie do glowy ze prowokowal. To jest prawdziwy troll. Natomiast banda idiotow nie potrafiacych tego osiagnac to cwierc-trolle. Debile. Zazwyczaj dzieci ktore sa za mlode i glupie by kiedykolwiek zaznac usenetu - dawniej krainy prawdziwym trollizmem plynacej..." Jak wynikło z tego materiału na youtubie : PRZEGRAŁEŚ PODWÓJNIE Nie będę już ciągnąć tej dyskusji, ponieważ nie powinno się kłócić z debilem (tobą)- Nie chcę się zniżać. Zostań sobie tu w samotni i onanizuj się na myśl pozornego zwycięstwa. Tak na prawdę poniosłeś klęskę. Chwal się że jesteś trollem, a tak na prawdę, nie masz zielonego pojęcia o profesjonalnym Trollowaniu. Tyś dupa a nie troll