Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alialiii85

związałybyście się ze śmieciarzem

Polecane posty

Gość krups
powiem Wam tak, teraz w Warszawie króluje firma BRYŚ , jakie oni mają pałace to aż głowa boli , podobno szef firmy BRYŚ nie zatrudnia już nikogo bez średniego wykształcenia i takie są wymagania a znana firma BESTJA padła na twarz i to jest dziwne, że padła

Gość Julka19x
mam kolegę grabarza.wiek 28lat. Nie wstydzi się swojej pracy,może jest trochę za poważny ale każdy by był widząc zwłoki w różnym stanie rozkładu.To że jest prawiczkiem napewno nie ma nic wspólnego z jego pracą.

Gość tampa tampa
może rozprawiczył się ze zwłokami

Gość Julka19x
:) może panny na niego nie lecą bo ma wygląd Frankenstaina

Gość autorko gratuluję debilizmu
mój brat pracuję w mpo i nikt nie nazywa go śmieciarzem. płace też ma ok. premie i tkz. 13. i jak się ktoś go pyta czym się zajmuję to odpowiada ze pracuję w mpo przy wywozie a nie ze jest śmieciarzem. a ty czym się zajmujesz , niektórzy jesteście pazerni na kasę. brat mojego ojca ma firmę jako szambiasz i kasę ma niezłą , samochód elegancki. dom (salon 30mkw, 3 sypialnie, 2 łazienki, 2 kuchnie) do tego kupiłą za gotówkę swoim synom mieszkania wartośći z wykończeniem ok 200tys zł więc razem 400tys. już lepszy pracownik fiyczny niż jakiś filozof.

Gość tampa tampa
nie tylko kasa się liczy, mają dużo kasy ale nie mają prestiżu.

skoryguję błąd co do domu wujka salon ponad 40mkw.

Gość krups
panowie, czyli musicie pamiętać i przestrzegać reguły, gdy jesteś kierowcą wywrotki albo wozisz beton na budowę w gruszce lub jedziesz szambiarką wywalić to błoto do oczyszczalni to nigdy w życiu nie pokazuj się kobiecie w filcakach i kufajce a czapkę z daszkiem z logo firmy trzymaj w skrytce , kobiety nie lubią takich brudasów , po pracy wymyj się porządnie i dezodorantu nie żałuj wylać na siebie a kobietę przekonaj, że jesteś pilotem samolotu albo lekarzem lub prawnikiem, kobieta musi wiedzieć, że jesteś KIMŚ :)

Gość alialiii85
kurde, jak tak myślę teraz to jest masa zawodów, których jeszacze bardziej bym się wsydzila gdyby moj facet by go wyknywał choć nie są tak syfskie jak ten śmieciarz. choćby taki biblitekarz (nikomu nie ubliżając) dla mnie to takie mało męskie- facet cały dzień w robocie książki wypożycza

Gość Julka19x
albo ginekolog,napewno jak każdy facet się podnieca gdy widzi młodą myszkę

Gość tampa tampa
a np pielęgniarza ze szpitala psychiatrycznego bym sie bała !

Gość lattemiele
slownik sie klania............

ja bym nie chciała aby mój facet nie zajmował się kosmetykami, pracami w salonach piękności etc..

Gość lattemiele
tak...

Gość alialiii85
kurcze podoba mi sie pewien facet ale ehhhh ten jego zawod, zeby miał chociaz ambicje zeby cos zmienic ale on pod wzgledem zawodowym wyglada na zadowolonego albo sobie tylko tak wmawia i innnym tez bo cos ma począć

na szczęscie mam męża wykwalifikowanego stolarza. i nieźle sobie radzi. no chyba że stolarz do też powód dla niektórych do wstydu.

Gość kutos
przeca smieciarz nie grzebie golymi lapskami w brudach, powinni byc godni szacunku ze sprzataja po nas flejtuchach ja mam szacunek do takich wiekszy niz do politykow czy pseudo artystow

Gość krups
a często bywa, że kobiety nie wiedzą czego chcą, wygląda jakby wyskoczyła ze śmietnika ale pierwszym rzutem na taśmę się chwali, że ma dyplom resocjalizacji doskonałej w Tworkach ale akurat teraz jest bezrobotna, natomiast wiedza i ambicja ogromna i jeżeli nie masz złotego rumaka to nie podchodź nawet bo głowa w chmurach a zad zakrywają kalesony :)

Gość alialiii85
kurde, ale czy można być całe zycie zamiataczem ulic, smieciarzem, jeździć szambowozem? czy widzicie w takich pracach mozliwosc rozwoju, czy np. po 10 latach mozna w ogóle z takiej pracy czerpac satysfakcję, przecież spędzamy sporą część naszego zycia własnie w pracy, wiec powinno się rano aż rwać by tam pójść i móc sie realizować lub realizowac swoje pomysły,a taki śmieciarz?? jak tu znaleźć satysfakcję ehhh

Gość obojetnie jaki zawod
byle nie alfons... ja panna do towarzystwa tez nie...

Gość ale jak mozna
czemu nie?

Gość krups
alialiii85 ale popatrz i się rozejrzyj, jesteś zapewne rozsądną kobietą i umiesz wyciągać wnioski, więc wygląda to tak, wiele osób własnym staraniem i za swoją ciężką kasę skończyło różne dziwne studia i uważają się za specjalistów w swoich dziedzinach , wiele osób woła wprost , mam specjalizację więc muszę dobrze zarobić ale żaden pracodawca za posiadanie dyplomu nie chce płacić, należy się wykazać swoją wiedzą i aktywnością i Twoja myśl musi przynosić zyski dla Ciebie i pracodawcy , jeżeli masz tylko dyplom uczelni i wołasz , chcę pracę i dajcie mnie pracę ponieważ mam dyplom to dużo fajniej ma pisuarowa albo sekserka i większe pieniądze zarobi, ponieważ ma specjalizację :)

alialiii85 a ile taki śmieciarz moze zarobić, ze 2000 wyciągnie, więcej mniej? jak myślicie? Śmieciarze 10 lat temu zarabiali 3500, albo 4500, nie pamiętam. Dużo zarabiają.

zadna praca nie hańbi, aczkolwiek sa prace z roznych kategorii, oczywiscie ze ze smieciarzem bym sie nie zwiazala i tu nie chodzi tylko o zawód

Gość ljh;kg;;
[zgłoś do usunięcia] alialiii85 Revlon(ek) naprawdę? związała byś się ze śmieciarzem, nie przeszkadzałaby ci jego praca, hmm nie dość że syfska to jeszcze jej "prestiż" w społeczeństwie prestiż ? no co ty, prestiż to dla mózgohebów dziś ekonomia, doradztwo, konsultacje, ubezpieczenia - same darmozjady, jakby każdy chciał miec takie gówniane stanowisko a nie było by ludzi pracu, co wykonują cos potrzenego te odpady społeczne zarosły by brudem i zgniły we własnych poradach i ubezpieczeniach

Gość ljh;kg;;
cytowałem alisssis czy jakoś tak

Gość ljh;kg;;
revlon a ty co, nikt cie nie chce ?