Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za spodnie!!!

czy rozbiją mi się spodnie w łydkach???

Polecane posty

Gość co za spodnie!!!

Nie wiem, kto je szył, ale jest masakra, nie dośc, że to rozmiar wiekszy niz zawsze nosze to sa na mnie masakrycznie ciasne W LYDKACH!!!. Kutwa w biodrach i udach ok a w lydlach masakra. Kupiam na allegro, podane byly wymiary w udach, biodrach i pasie i pasoway, na dodatek maja zameczki na dole wiec bylam swiecie przekonana ze beda ok a tu taki zaonk. Niby sie w nie wcisnęłam, ale cisna mnie. Co robic?:(

Gość MNIEJ ŻRYJ!
:O🖐️

Gość garbate nieszczęscie
o matkoo, przecierz to nie od tego,!!!!!!!!!!!!!!!, moze i przytylam, ale przecierz to nie wina tego :o

Gość co za spodnie!!!
Biedronka ile wazysz i przy jakim wzroscie??

Gość co za spodnie!!!
biedronka ja waze przy wzroscie 161 42 kg i kurde te mimo wszystko sa na mnie za ciasne:( jest to rozmiar 34 a zawsze nosze 32 z tej firmy i nigdy nie byly na mnie za ciasne a to chyba jakis spieprzony model no normalnie masakra da sie cos z tym zrobic?

albo się rozbije, ale spasuj z tymi spodniami.. bo przecież klinów sobie nie wszyjesz he he :D idę z Tobą o zakład że i tak mam mniejsze łydki od Twoich :D bo to są same kości..tragedia..

Gość co za spodnie!!!
biedronka, no tak, ty jeszcze n dodatek jestes wyzsza, wiec na bank masz wiecej w biodrach niz ja, wiec nawet jak wezmiesz maly rozmiarek, ktory bylby moze dobry w lydkach, to w biodrach beda na ciebie za waskie :P Moja kolezanka takk ma:)

Gość co za spodnie!!!
ja w nich siedze troche i juz czuje sie jakby mi krew nie doplywala do stop :O normalnie mi stopy zdretwialy :O

Gość co za spodnie!!!
i czuje jakby mialy za moment peknac w tych lydkach :O

Gość blabla
Dnia 14.04.2011 o 01:39, Gość co za spodnie!!! napisał:

biedronka, no tak, ty jeszcze n dodatek jestes wyzsza, wiec na bank masz wiecej w biodrach niz ja, wiec nawet jak wezmiesz maly rozmiarek, ktory bylby moze dobry w lydkach, to w biodrach beda na ciebie za waskie 😛 Moja kolezanka takk ma:)

co? od kiedy ktoś wyższy ma z automatu więcej w biodrach? 😉 Przykład? Ja 178 cm, w biodrach 95 cm. Moja przyjaciółka 160 cm, w biodrach 100 cm, a wcale nie otyła 😉