Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halo panowie

Panowie, naprawdę wolicie zołzy??

Polecane posty

Gość halo panowie

dlaczego ?

Gość Marcin84w
nie wolimy,nie czytaj głupawych poradników

Gość nie, nie wolimy. wolimy zwykłe
wyjdź z kafeterii i bądź normalną laską, to znajdziesz normalnego faceta:)

Gość dede1
masz do wyboru : albo umrzesz z nudów , albo szybko i gwałtownie , to co wybierzesz ?

Gość hehe :D
nie lubimy zolz. proznym ksiezniczkom mowimy NIE!!!

Gość dede1
zołza to nie próżna księżniczka czy koorwa , wiecie o czm piszsecie ?

Gość dede1
sos nie miałeś jeszcze żadnej to skąd wiesz co lubisz ? i wypraszam sobie my dla jednych laska ma swoje zdanie , dla innych kłótliwa

Gość halo panowie
Nie napisałam, że szukam kogoś - nie szukam. Jestem ciekawa, dlatego, że mam parę takich koleżanek i dużo się wokół nich dzieje, przyciągają mężczyzn. Mnie chyba traktują z góry (choć nie mówią mi tego wprost), przy nich, z tego co sugerowały, wypadam blado. Mimo wszystko chyba są bardziej szanowane, od takich osób jak ja. Pytam, bo chciałabym wyjaśnić owe zjawisko, czy trzeba mieć mocny charakterek, żeby być szanowaną?

Przeczytałam parę stron książki dlaczego faceci kochaja zołzy (czy jakos tak) i nagle gleba w dół na łóżko, bo wg niej jestem miłą dziewczyną, a nie zołzą. Miłą czyli taką, którą facet będzie traktował jak popychadło, w końcu zostawi dla zołzy. Ale z drugiej strony opisy faceta, który uwielbia swoją kobietę pasują do mojego ukochanego w 100%. Więc to nie jest reguła, że zołzy są bardziej szanowane czy też kochane

Wolimy kobiety które mają w sobie "to coś", intrygują i budzą ciekawość, a w którą stronę charakter ma odchył to już nie ma takiego znaczenia ;)

Zołzy? Chyba za bardzo szafuje się tym pojęciem bo jak zauważyłem każda kobieta posiadająca umiejętność "odszczekania się", czy też będąca nieustępliwie nieustępliwą zaczyna być kategoryzowana właśnie jako zołza. I jeśli w tych kategoriach to pojmować to chyba tak, wielu mężczyzn woli takie "zołzy" niż bierną, choćby najpiękniejszą "kobietę-ducha". Bo pomimo że my traktowani jesteśmy jako ci o miernych potrzebach w sferze innej niż penetracyjna to jednak wchodzimy w pozostałe interakcje a z osoba inna niż "tylko duch" to jest jak najbardziej wykonalne a nawet czasem przyjemne ;)

Gość hmm hmm...
hmm

Gość lulilajcv
wolą takie chadry nie kobiety. :o tych dobrych i miłych nie lubią

Gość lulilajcv
Nie szukam i nie na imprezach. Kiedys powiedzial mi facet ze jestem aniołkiem, a on potrzebuje diabla. to niech szuka dalej

Ta książka jest denna. Mężczyźni chcą kobiet dumnych, niezależnych, dam na salonach i dziwek w łóżku - nie egoistycznych intrygantek i manipulantek .

Gość do Prażynki
a co to dla Ciebie znaczy być kobietą dumną? różnie można rozumieć to słowo, także negatywnie, np. kobietę wywyższającą się nad innych

Gość Mnich...........
nie lubimy żadnych zołz, co za głupota że ktoś to wymyślił 🖐️

Gość retthryj
jezus maria, autorko trzeba bylo na wstepie zamiescic debinicje zołzy bo jak widać wiekszosc panów zołze traktuje jako zrzędliwą i pyskatą babe :o

Gość hejj chłopy...
To sami napiszcie, co wg Was oznacza zołza :D Z tego, co widzę, to tylko takie pewne siebie, które umieją walczyć o swoje i za dużo z siebie nie dają, szanujecie i o nie się bijecie, a te dobre i ciche macie gdzieś....

Gość jasne, że wolą
też zauważyłam, że tych dobrych kobiet nie szanują, ech, co za czasy

Panowie, naprawdę wolicie zołzy??" najpierw mi zdefiniuj słowo "zołza" :D poźniej możemy dyskutować :)

Gość to moze ja nakreślę
zołza- to niezmieniająca się kobieta, bez wgledu na wszytsko... Nie interesuje się otoczeniem, zajmuje sie sobą i to co jej dotyczy. Konkretna, stanowcza z ostrym temperamentem. Prawdziwa kobieta. Pewna siebie. Szczera. Zna swe miejsce. Szanuje tych co ją szanuja.