Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylica!

DUŻA Łechtaczka / motyl

Polecane posty

Gość ja mam motyla
:P :classic_cool:

Gość ja mam motyla
mi sie juz skonczyły, dlatego sie zegnam :P ;) paaa 🖐️

Gość facetxxx
masz piękna cipkę a ten motylek jest super aż by się chciało go possać

Gość Nocny pukacz
Hmmm, masz kompleks motytkowej szoarki! Jakbyś rozłożyła nóżki przed moim ptakiem tylko dlatego, że chciałabyś się ze mną pobzykac, to wierz mi miałabyś dla mnie najpięknięszą cipkę na świecie! Darowanej cipce w wargi się nie zagląda, ale pieści...

Motylica! Obejrzałem fotki i powiem Ci, że przesadzasz. Masz normalnego motylka i jest bardzo ładny! Nie rozumiem jak komuś może to przeszkadzać??:O Mnie się podoba, bardzo!:) 🖐️:classic_cool:

Gość Marszcze rano
zdrowa muszelka tylko lizać i dygać :classic_cool:

Ten Twój facet ma jakiś wyimaginowany problem :o zupełnie się tym nie przejmuj, zobacz ilu tu jest chętnych ;)

Gość wissenkaa
Noba ładny kuutasek Autorko śliczny motylek taki do schrupania:)

Gość ja mam motyla
żywię wielką nadzieje ze motylica jeszcze wejdzie na ten topik i wreszcie do niej dotrze, ze to jej facet ma problem a nie ona! :)

Przecież taki motylek to skarb. Synonim kobiecości. Moim zdaniem, to kobiety z bułeczką mogą się czuć trochę nieswojo. Co wy kobitki wymyślacie? Chyba trzeba Was jakoś dowartościować. Poza tym o gustach się nie dyskutuje i już.

Gość motylica!
Hey, weszłam właśnie z ciekawości, no i zostałam choć odrobinę pocieszona. Dziękuję. Ale z 2 strony, tez bym pocieszała, bo było by mi szkoda takiej osoby:P Facetowi "spojrzenia" nań nie zmienię, co najwyżej jego samego......

Zmień i to szybko! Nie ma co się dołować. Na odchodnym powiedz mu, że nawet taka słaba laska jaj Ty nie chce być z takim złamasem!!🖐️🌼

Gość men-człowiek
Nie czytałem co inni ludzie piszą... Dla mnie Motylica! twoja cipka to ideał, znalezienie takiej graniczy z cudem:) powiem szczerze...pozdrawiam

Gość men-człowiek
Bułka to mega lipa jest, nie ma co ssać:P

Gość tylko bzukac i lizac
taka cipke ;*** motylica powiem Ci ze ja z checia bym sie zajal twoim motylkiem :)pozdrawiam! Fajna masz psioszke

"Moim zdaniem, to kobiety z bułeczką mogą się czuć trochę nieswojo." Nieswojo? Niby dlaczego?

suuuuper pindziocha. drugie zdjecie to wrecz ideal. na ten widok chce sie tam wslizgnac wszystkim czym sie da, caly bym wlazl ;) bulki sa przereklamowane. taka szpara i wszystkie wygladaja prawie tak samo. motylki, kazdy jest inny i to widac na pierwszy rzut oka. w dodatku jak sie taki motylek "rozwinie" otworzy jak twoj wlasnie na drugiej fotce to poprostu bajka, nie mozna sie powstrzymac przed....

Gość motylica!
ja mam straszny komplex przez faceta, ale jesli chodzi o ten filmik który ktos wyżej wrzucił, tego camel toe... to mi sie w ogóle nie podoba, taka obwisła buła, zwały skóry.. tak mi sie kojarzy. Kiedys miałam okazje nad morzem zobaczyć "niechcący" bułe swojej koleżanki, która wyszła z kąpieli i podwinął jej się ręcznik, nie wiedziała o tym.. i miała własnie takiego ohydnego camel toe wielkiego zabudowanego jak jakis bąbel.. blee..

jak na razie nie widzialem brzydkiego motylka za to widzialem malo pociagajace bulki albo wrecz buly, to fakt

Gość motylica!
a skąd się biora tacy ?:)i gdzie ich szukać? z transparentem chodzić na czole, mam motyla? heheh

nie mam pojecia :) ale wydaje mi sie ze nie dojzali faceci preferuja bulki, a ci co juz posmakowali :) "zycia" wola motylki

Gość BakeRolls
Też mam motylka, większego niż ty. Do tego jedna z warg wewnętrznych jest ogromna, a druga malutka ;) przejmowałam się tym, ale już mam to gdzieś. Albo facet będzie akceptował mnie w całości albo wypad, sorry. Ja siebie akceptuję i nie dam się poniżać jakiemuś kolesiowi - nie ten, to inny, któremu się spodobam :O Moja wina, jak wyglądam? Mogę kontrolować to, czy jestem chuda czy gruba, ale nie mogę mieć wpływu na to, czy moje cycki są duże czy małe, czy mam w kroku motyla czy bułke. Więc staram się z tego zrobić swój atut. No popatrz tylko: z bułką nic nie zrobisz. Z motylkiem się pobawisz, można possać, głaskać, lizać... normalny facet to doceni, ja tak uważam.

Gość motylica!
DO """po co zakladasz ten temat"""" hmm. i co uważasz że osoby z takimi narządami powinny całe życie być same i nikomu się nie pokazywać? czy iść na skazanie? Bo troche do podejście jest chore. Gdybys nie miała/miał ręki albo nogi i ktos by ci powiedział że to jest ohydne...

Gość Hhahhahhaaa
Babsko nie kuma bo nie jest facetem :DTen gostek jest z tobą z braku laku, ale ty naiwniaro tego nie zatrybisz. Od początku dał ci to do zrozumienia, że ma cię w dupie. I jak ty w ogóle się z nim pieprzysz z tego wstydu, pod pieprzyną żeby nie widział :D Nic z tego marnego związku i tak nie będzie ;]

"normalny facet to doceni, ja tak uważam." Bo facet doceni. Co innego gówniarz, który nie dorósł do oglądania nagiej kobiety.