Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna Esmeralda

ocencie moje nóżki

Polecane posty

co do paznokci..dzenusia. po 1 na niektoprych widac niedopilowanego tipsa( wiec lepiej kup takie z waska kieszonka;) ) po .2..serio,znam sie na tym bo oprocz ratownictwa zajmuje sie profesjonalnie pazurkami..sa zle wypilowane.i brak im krzywej C.Kto sie zna to wie:)

Gość łydki nieładny
kształt mają

Gość puste laski są teraz
dżeny ma paznokcie jak gimbuska :)

Gość liczyrzepkaa
spierd.alejcie z tymi pazurami na własny topik, przekupy zawistne

obgryzione to nie, ale 100 razy wolałąbym krótko obciete niż tak spierdolona robotą swiecic na prawo i lewo. :P

biedronka_bez_ogonka_ nie wiem być może ,bo wydaje mi się ż mało kobiet dba o swoje paznokcie .Ja stosowałam cuda zmieniłam dietę,odżywki do paznokci i nic to nie dało teraz mam żele i mam przynajmniej wygodę żaden lakier mi nie odchodzi nic mi się nie rozdwaja itp.

takie lopaty ci zostawiła. piłowała je z boku w ogóle? no i za wysoko ta cała linia usmiechu.. powinna byc tam gdzie sie palec konczy, a nie w polowie opuszka :P

a ja wolę mieć takie jakie mam :) na studiach zawsze koleżanki chwalą moje pazurki:). Może perfekcyjne one nie są jeśli chodzi o wykonanie ale mi się podobają i to najważniejsze:).

spoko jenifer, tylko po prostu smien manikiurzystkę, bo ta sie ewidentnie na robocie nie zna..

Gość mam wlasnie
Ladnijsze...Niebiesko pomaranczowe z cykoniami swarovskiego...i tego usmiechu mi nie widac...A co to jest za wyczyn zele miec w tych czasach ?

wracając do autorki topiku ma piękne nogi i nie wiem jak ktoś może jej pisać ze ma krzywe ,koślawe .Dla mnie laska ma nogi perfect i uważam że takie komentarze są z zazdrości

Gość Hendiiii
Jak Tobie samej się podobają to po co pytasz innych. Dla mnie to " na beczce prostowane".No ale widziałem brzydsze, ale ładniejsze też.

Gość jakToJest???
nogi ladne, ale mam nadzieje ze ona tak ubrana nie chodzi po ulicy oO

W przypadku takich komentarzy tzn : fe , koślawce , chciałabym zobaczyć nogi tych autorek co to piszą a cellulit pewnie klawiatury im sięga .

Gość gfd
a dlaczego miałabym napisać że są ładne skoro są lekko krzywe???? Nie są najgorsze bo widzaiłam tragiczne, ale idealne też nie. Czego tu zazdrościć...? Mam też ładne nóżki, ale pewnie inni mogą dostrzeć w nich wady i wcale mnie to nie zdenerwuje nie przejmuje się opinią innych....