Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierpliwa jozefina

pozegnalam sie z nim i teraz zaluje

Polecane posty

musze powiedziec, ze po okrutnym samopoczuciu wzgledem mojego postepowania ochlonelam troche... tzn. czuje sie mniej idiotycznie :O chociaz jednak ciagle :(

Gość odrzuć emocje
wiadomo, że pierwszy raz jest dość stresujący :-D jak gość się nie odezwie - jego strata i tak powinnaś myśleć spuszczasz wodę i gasisz światło :-P

ale tak wedlug Ciebie to ile powinnam sobie dac czasu zanim spuszcze wode i zgasze swiatlo? ;)

dobre:D, dziewczyno wyluzuj, ostatecznie przecież to nie katastrofa

Gość odrzuć emocje
tydzień w zupełności wystarczy

jasne, ze nie katastrofa. ktos byl ( chwilowo). na wlasne moje zyczenie( niech to diabli!) juz go nie ma. robie z siebie idiotke piszac dzis ni z tego ni z owego. kurcze! dlaczego mi tak zalezy? :O tydzien!? oszaleje! :(

Gość odrzuć emocje
dobre ćwiczenie na cierpliwość, której ci brakuje :-) chyba masz coś do roboty poza oczekiwaniem na zwrotnego maila, który nigdy może nie nadejść?

Gość hejjjjj@onet.pl
Jakaś dziwna jesteś, zapewne ten gość pomyślał tak samo.

akurat tak sie sklada, ze dzis mam dzien wolny. stad czas na takie glupotki :O od jutra moj grafik jest az za pelny. to dobrze. a propo's co jest we mnie nienormalnego? to, ze jesli poswiecam komus czas i ten ktos robi to samo i gdy nagle i bez powodu ktos to urywa nie odwazywszy sie nawet po ludzku pozegnac i ja takiego milczenia nie akcepyuje to to jest nienormalne? :O fakt. nienormalne jest to, ze dzis napisalam. mam z tego powodu nie lada wyrzuty sumienia. :O

On tak, on podle się zachował, dziewczynie w głowie okrągłymi słówkami w głowie zawrócił i czmychnął. Niech on się wstydzi.

Gość aaagnieee
Rozumiem Ciebie doskonale ;) Moze on po prostu traktuje to jak zwykła znajomosc internetowa?? i woli, zeby pozostała taka zwykła znajomosc ?? ;) Ja raz tak sie odkryłam :D to mi napisał, zebym nie kombinowała :D

nie do konca. niczego sobie nie obiecywalismy, ale zapach wspolnej kawy dalo sie czuc ;) zreszta, co ja wam bede mowic... pewnie znacie to lepiej ode mnie ;) wiem, ze nie zrobilam nic zlego, aczkolwiek, jak dla mojej natury, nie powinnam do niego dzis pisac. trudno. schowalam sobie dume do kieszeni i napisalam. do tej pory nie odpisal. trudno. szkoda tylko, ze dalam mu satysfakcje, ze jednak o nim mysle :O

A możesz wykluczyć taką sytuację, że za karę, za to migdalenie się, żona, która mimochodem przez ramię przeczytała, o czym tam sobie piszecie, karze mu klęczeć na grochu i stąd milczenie?

Dziwi mnie takie zachowanie. Nie znasz go długo, napisałaś co chciałaś, więc cierp w skupieniu. Moja rada na przyszłość dla Ciebie. Uspokój emocje i jak już coś robisz, staraj się przy tym myśleć. Pisanie do faceta i narzucanie się uważam, za poważny błąd. Takie zachowanie jest mocno niedojrzałe.

moge wykluczyc wszelakie zony, kochanki itp. nie moge wykluczyc poznania kogos innego. nie mam wzgledem tego pretensji, bo przeciez i ja moge kogos poznac. nie daruje milczenia. to glupie i niedorosle. z tymi emocjami to wyglada to tak, ze lubilam sie z nim komunikowac. tyle. i o ile cos takiego istnieje, to ja naprawde tesknilam za wiadomosciami od niego :O wlasnie dlatego, ze w calym moim zyciu nigdy nie narzucilam sie zadnemu mezczyznie, czuje sie tak kiepsko, bo zrobilam to via email :O

uffa! odpisal. tylko usmiech w mailu. doslownie tak : ) pogielo go. nie wiem, co myslec :O

uffa! odpisal. tylko usmiech w mailu. doslownie tak : ) pogielo go. nie wiem, co myslec :O

Gość pfSDS
no i co dalej???? napisal cos jeszxze?