Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alez mi wstyd

jestem honorowym dawca krwi i jestem w szoku!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość alez mi wstyd

2 tyg.temu oddałam krew po połrocznej przerwie bo byłam chora i osłabiona.We wtorek dostałam info.z RCKiK ze mam w trybie pilnym sie zgłosić.Wiem jako haonorwy dawca i dawca szpiku ze krew badaja pod kontem HIF,kiła i WZW typ B i C.Dwie pierwsze możliwości wykluczyłam.Jachałam tam wczoraj na sygnale,wkurzona na maksa,bo WZW mogłam sie zarazic poniewaz byłam w szpitalu. Szok i masakra!!! wyszły mi antygeny na kiłe dodatnie,ale przeciwciała ujemne,czyli tak jakby wynik nie konkretny.Pojechałam do werynologa dostałam skierowanie na badanie VDRL i FTA FTA ABS jesli wyjdą ujemne to jestem czysta,ale dowiem sie tego dopiero za 2 tyg. Ja jestem tylko z moim parnterem i z nikim innym nie sypiam,ale moze mój partner miał skok w bok.Utne mu kutasa zyletka jak wyniki beda dodatnie.narazie nic mu nie mówiłam bo niechce niepotrzebnie wywoływac zamieszania Kufa mac nie wyrobie 2 tyg.zanim beda wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zabije gnoja!!!!!!!!!!!

Gość uygygtty
moj mnie zarazil grzybica i hpv:o byl moim pierwszym ja jego siódmą:o oczywiscie oklamal mniebi udawal ze byl w jednym zwiazku tylko

Gość AnnnkaaaS
Grzybica.... u mnie tez tak było. Faceci są do bani. Szczerze współczuję!!!!!!!!!!!!!111

Gość alez mi wstyd
kufa ja go wykastruje chyba!!!!!!!!!!!!!!!!! Lekarka mi gadała ze wynik z przeciwciał jest ujemny i jest bardziej wiarygodny a antygeny dodatnie mogły wyjsc takie jakie wyszły jesli np.tydzień przed oddaniem krwi zażywałam jakies tabletki przeciwbólowe. Ja nie wim moze i brałam jakoaś etopiryne ale nie pamiętam Pytałam laborantki czy tak mogło byc,ale on nie wie..gadała ze mam nie panikowac bo czasami wychodza fałszywe wyniki dlatego trzeba ponowic badanie innymi testami

Gość alez mi wstyd
kurwa ale mi nie grzybica wyszła tylko pratki KIŁY a to chyba nie to samo???????????????

Gość orzesz!!!!
no to nie fajnie masz,moze bedzie ok tak jak ci powiedziała ta lekarka.Narazie nie mów nic temu swojemu póki nie bedziesz pewna jakos przezyjesz te 2 tygodnie

Gość u mnie
ja pier*** chyba bym nie wytrzymala czekania 2 tyg , wspolczoje

Gość uygygtty
ale poza grzybica ktora juz wyleczylam mam niewyleczalne hpv wiec to juz gorzej co?? chociaz nie wiem ktore paskudstwo gorsze

Gość alicja mikołów
razem z tobą będziemy z niecierpliwością czekać na wyniki. Tylko pamiętaj żeby dać nam znać!

Gość detektyf monk
a mówią że tylko dziwki zarazaja. ha ha :-D :-D nasze czyste polki

Gość uygygtty
moze twoj korzystal z uslug prostytutek? powaznie mowie ale watpie zeby sie przyznal oni to tchórze moj staral sie zwalic na mnie wine za hpv heh a wiedzial ze przed nim bylam dziewica! dopiero jak zagrozilam zerwaniem przyznal sie do tych pozostalych kobiet:o i przepraszal, proponowal kase na leczenie ale juz nigdy do niego sie po tym nie odezwalam to bylo 2 lata temu on uwaza ze jestem zla osoba bo mu nie wybaczylam:o i jeszcze przez rok po zerwaniu mnie nachodzil

Gość alez mi wstyd
ja usiedziec juz dzis nie umiem na dupie,niestety tych badan nie da sie na cito zrobic.Za tydzien bedzie wynik z WDRL ale on mi nic nie da bo ważniejsze sa FTa i FTa abs Pozytywna rzecz w tym wszystkim to taka ze jako dwca mam badana krew za kazdym razem przy pobraniu to daje mi tyle ze cookolwiek by sie działo jest szybko wychwycone.Jestem dawca 10 lat i tylko raz miłam odrzut z powodu leukocytów okazało sie ze ma 2 zeby do zrobienia.Zrobiłam,leukocyty spadły i OK az do teraz i to jeszcze KIŁA. Predzej myslałam o WZW bo byłam w szpitalu na usuwaniu polipów z jelit zreszta WZW mozna sie zarazic nawet u dentysty,ale kiła to tylko przy stosunku. Kurwa gdzie On łaził!!!

Gość uygygtty
czyste polki?? przeciez to ci zasyfiali mezczyzni nas zarazaja:o klamia, oszukuja

Gość uygygtty
jak kila to mysle ze prostytutki:( przykro mi jak dalej postapisz?? zerwiesz oczywiscie?

Podziwiam Cię za to, że potrafisz zatrzymać to na razie dla siebie. Ja to po 5 minutach milczenia zaczęłabym ten temat podejrzewając o tego syfa mojego faceta, a dokładniej oczywiście o zeszmacenie się z inną kobietą. Trzeba wierzyć jednak w to, że wszystko będzie dobrze i nie będzie trzeba jaj podwiązywać (preferowałabym jednak obieraczkę do marchewki :)) Trzymaj się i napisz koniecznie jak już będziesz znała wynik.

Gość detektyf monk
ALE to teraz wy możecie zarazac innych facetów.

Gość alez mi wstyd
uygy...no to masz przesrane!!! Wyczytałam ze kiłe mozna wyleczyc braniem peniciliny przez 4 tyg,ale kurwa niesmak mi zostanie do końca życia uyg... to jesli ty masz HpV(HCV) to masz WZW typ C czyli zóltaczke z której jest sie ciężej wyleczyc lub nawet wogóle. WZW typ B jest bez objawowy i po lekach sie z tego wychodzi a ty masz gorzej!!

Gość uygygtty
autorko powiem tak ciesz sie i dziekuj Bogu ze to nie hiv! bo skoro on gdzies na boki lazil kazde dziadstwo da sie zaleczyc -hiva juz nie wiec z dwojga zlego lepsze to:o

Gość alez mi wstyd
dedektyf....ja nie zaraze innych bo kurwa tylko z jednym sypiam!!!! Na dzien dzisiejszy póki nie przyjada wyniki nie mam zamaiaru isc do łózka z moim gachem a z innymi nie chodze.

Gość uygygtty
hpv to wirus brodawczaka ludzkiego wiec zadne tam wzw da sie leczyc i da sie zaleczyc-po 2 latach mozliwe jest ze samoistnie zniknie z organizmu-wtedy poszukam faceta bo nie jestem swinia zebym miala narazac czyjes zdrowie:o chociaz w mysl postepowania niektorych mezczyzn powinnam miec to w dupie i bzykac ile wlezie ale jestem odpowiedzialna!! i nie bede narazac innych rozumieszz?

Gość alez mi wstyd
szazszo...ja od razu go chiałam do wenyrologa zawlec,ale w centrum lekarka mi powiedziła zeby narazie nie panikowac dopiero jak bedzie potwierdzenie to mam go za wsiaz zaciągnac i bedzie musiał podac nazwiska ewentualnych kobiet zeby je na badania wezwali.

Gość uygygtty
no hpv ciezej wyleczyc niestety;( warto bylo trzymac dziewictwo dla gnoja i klamcy;/ ech jak mozna tak oszukiwac ukochana osobe? no jak??

Gość uygygtty
ja tam bym nic nie mowila na twoim miejscu a niech zdechnie na ta kile:o

Gość alez mi wstyd
uygy...aha wiesz ja sie az tak nie znam,ale skoro tak to dobrze wyleszysz sie i bedzie oK Nie wiem czy go zostawie bo nieznam na 100 proc wyników,narazie go odstawie na bok,bo nawet jak by mnie chciał dotknąć to nie recze za siebie. Nie wiem czy z prostytutka czy z inna zdzira która jest zarazona przez chopa kurwiorza i nawet o ty niewie i roznosi ta kiłe nieswiadomie.Nie mniej jednak tłumaczyc sie bedzie ze zdrady a z kim i gdzie juz nie bedzie miec znaczenia.Jak wyniki wyjda dodatnie to i tak go w dupsko kopne....

Gość avikaa
HPV nie da się wyleczyć. To jest wirus. Raz zaaplikowany trzyma się do końca życia. A masz już kłykciny od HPV?

Gość uygygtty
jesli wynik sie potwierdzi to radze zrobic tak jak i jak i zostawic go

Gość uygygtty
mialam teraz poznikaly ale wirus jest wlasnie ich pojawienie sie sklonilo mnie do wizyty u gina:o i wyszlo jakim dziadostwem mnie poczestowal:o

Gość uygygtty
malo go widocznie interesowalo ze moge na to umrzec nawet-od raka szyjki macicy nienawidze huja i mam nadzieje ze zdechnie na hiva:o bo z jego rozwiazloscia to proawdopodobne ja od 2 lat jestem sama

Gość uygygtty
najbardziej boli ze nie wygladal na takiego normalny dobry chlopak-udawal az boli;/

Gość alez mi wstyd
a wiesz jak to jest jak góre biora emocje,zeby opadły to pisze tutaj niechce go niesłusznie oskarżyc.Poczekam na wyniki i nie bede mu nic mówic,co do seksu to powiem ze mam okres i finito. Moze to rzeczywiscie z tych tabletek,moze poprostu nałożyły sie wyniki w lab,bo tak sie tez zdarza wiec narzie nie bede mu kutasa obcinac,bo jak bedzie Ok to szkoda by było Oj szkoda...