Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alez mi wstyd

jestem honorowym dawca krwi i jestem w szoku!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość uygygtty
mam nadzieje ze jestes zdrowa;) powodzenia

Gość avikaa
Raczej mało jest takich facetów którzy powiedzą prawdę, nie ma co też się dziwić bo u mężczyzn HPV nie daje objawów, mogą wystąpić kłykciny ale nie muszą.

Gość alez mi wstyd
uyyg,,,wiadoma ze facet ci sie nie przyzna jesli miał taka bogata przeszłosc. ja tez byłam w innym związku,on kiedys tez,ale nie mozna zaraz zakładc ze ktos jest kurwa lub kurwiorzem. Ja na szczescie mam badana krew w tych wszystkich kierunkach HIF,kiła itp raz na 3 miesiace wiec wtedy wszystko wyjdzie na jaw... Tez sie ciesze ze to nie inne dziadostwo bo kiłe idzie wyleczyć:-)ale wkur...jestem na maksa

mówisz, że jest czego szkoda :)? Tylko oby się okazało, że Pan wacuś miał tylko jedną dziuplę, bo jak nie to wiesz co masz robić ! :) takich trzeba tępić..

Gość uygygtty
wiem ze sie nie przyzna;/ ale pytalam go ile mial kobiet przedemna to twierdzil ze jeden staly zwiazek dlugi!! wiec nie podejrzewalabym go o rozne dziadostwa:o zreszta jakbym uslyszala prawdziwa liczbe jego kobiet to na pewno bym sie z nim nie zwiazala!! wiec oszukal mnie i tyle a ja mam prawo zyczyc mu w zamian najgorszego!! zreszta kare juz mial-zerwanie bolesnie przezyl , rok czasu blagal o powrot, chcial sie zabic nawet ale oczywiscie to byl szantaz zebym wrocila

Gość alez mi wstyd
z tym..oj szkoda by było ..to taki żart dla rozładowania emocji. gdyby mnie czyms zaraził to napewno nie byłoby mi go szkoda pod żadnym względem. jezu,kocham go ,obdarzyłam zaufaniem jest wspaniałym facetem no ale pozory moga mylić. No bo chyba nie ma opcji zebym sie kiła zaraziła poprzez siadanie na ubikacje,tylko stosunek z osobą chora co nie ???

Gość uygygtty
a siadalas na publicznych toaletach?? proponuje nauczyc sie sikac na malysza;) albo papier rozkladac ps.raczej chyba niemozliwe

Gość alez mi wstyd
uygy...pewnie ze masz prawo nawet mu żle życzyc nie mówiąc o reszcie.W końcu nie zaraził cie grypą!!!!!!!!!!!

Trzeba być silną i znać swoją wartość. Niestety ja mam z tym problem, czasem traktuję faceta jak wszystko zamiast jako połówkę, bądź dodatek.. I przez to niestety nie umiem się postawić.. Jakby tak błagał o powrót to pewnie prędzej czy później przygarnęłabym go i starałabym się wierzyć, że zrozumiał i się zmienił..

Gość uygygtty
czasem obserwuje go na nk i jestem ciekawa kiedy wstawi zdjecia z nowa laska ;/ zal mi dziewczyny bedzie ale nie bede sie wtracala mnie nikt nie przestrzegl przed nim

Gość uygygtty
szszsz ja chociaz go strasznie kochalam bez problemu sie rozstalam bo ne bede z kims kto naraza moje zdrowie i zycie:o mimo ze jestem juz tyle czasu sama nie zaluje

Gość alez mi wstyd
z publicznych toalet nie korzystam,w miejscach mniej pewnych sikam na małysza,ale u siebie w domu siadam,ale różnie to bywa bo mogła chora osoba usiasc w odwiedzinach u mnie a ja potem tez. Nie wiem jednak czy kiła w ten sposób mozna sie zarazic?czy tylko przez seks?

Gość alez mi wstyd
ugyu...może dla niego to tez była nauczka,a On nieświadomy tego ze jest nosicielem zaraził Ciebie.Ja go oczywiscie nie wybielam,bo jesli korzystał z usług prostytutek to jest dupkiem i tyle!!!

Gość jbhgygy
nieswiadomie?? watpie stosunki z 7-ma kobietami przdemna nosza pewne ryzyko i on jakby byl odpowiedzialny przebadalby sie i dopiero szukal kobiety zwlaszcza ze wiedzial doskonale ze byl moim pierwszym:o co szczegolnie boli

Gość jbhgygy
niesadze bo ja kiedys dowiadywalam sie czy hpv mozna sie zaraxzic poprzez siadanie na tolalecie i nie mozna wiec pewnie kila tez odpada ja jednak na wszelki wypadek odkażam po sobie toalete:/

Gość alez mi wstyd
ja dlatego uwazam ze takie badania powinny byc obowiazkowe raz w roku tak samo jak badanie w przychodni medycyny pracy.zmniejszyłoby to roznoszenie różnych wirusów HIF itp.Ta profilaktyka byłaby tańsza dla nas podatników niz póżniejsze leczenie chorych.Kiedys było obowiązkowo raz w roku kał,waserman i przeswietlenie płuc.teraz nikt nie robi sobie badan jesli nie ma potzeby potem okazuje sie ze jest za póżno,a swoja droga lekarzy tez mamy do dupy,bo jak idziesz do takiego konowoła ze chcesz skierowanie na podstawowe badania to pyta ..a co sie dzieje...kuzwa nic sie nie dziej chce sie przebadac i tyle..wtedy wychodzi na to ze chcesz byc mądrzejsza/szy od niego.

Gość DF9876
wspolczuje wam. komplet badan z nowym partnerem to podstawa, bez badan nie zdecyduje sie na sex, ale co z tego jak facet moze potem zdradzac :O

Gość DF9876
najwiekszym minusem sa ceny tych badan, kilkaset zlotych jak chce sie zrobic te podstawy :O

Gość jbhggtrt
mysle ze cena badan jest mniejsza niz cena leczenia ewnetualnych chorob

Gość alez mi wstyd
za te badania pwinno płacic Państwo.Lepiej i taniej jest zapłacic za podatnika raz w roku 150 zł niz w razie powaznej choroby leczyc go za miliony złotych. Niestety my zyjemy w chorym Państwie i na to tabletek niema. Nasi posłowie nie rozumieja tego ze profilaktyka jaest tańsza to chyba zbyt wielke na ich tepe łeby zeby to zrozumiec. No i jest jeszcze jedno wyjscie byc honorowym dawca krwi wtedy jestes badana co 3 miesiace lub rok w zależnosci jak kto czesto oddaje krew. Ja nie z tego powodu akurat jestem dawca co innego mna kieruje,ale taka prawda!

Gość tega
poczekaj na wyniki ,powiem ci ze miałam to samo , mąż oddał krew i kazali przyjechac, dawno z nim nie spałam bo byłam w zagrożonej ciązy , mówił ze mnie nie zdradził , okazało sie ze miał grype, czujesz ? , dwa tygodnie nie wiedziałm co sie dzieje a on miał grype , oczywiscie nikt nie chciał nic powiediedziec a to grypa

Gość jbhggtrt
no ja nie moge byc honorowym dawca bo mam anemie od lat wieci i to badanie darmowe przy okazji mi odpada;/

Gość alez mi wstyd
ja go nie bronie,ale narazie niewiem co i jak wiec nie mówiłam mu nic i nie biore zdrady pod uwage.poczekam na wyniki.Z grypy ich niemam,ale lekarka mówiła ze jesli brałam tabletki przeciw bólowe nawet na tydzien przed oddaniem krwi to mogły one namieszac w wynikach.tymbardziej ze test na przeciwciała wyszedł ujemny,dlatego ona tez mi mówiła zebym nie panikowała i nie obwiniała partnera ,bo po to sie robi drugie testy zeby wykluczyc pomyłki jakie sie czasami zdarzają.

Gość jbhggtrt
no wlasnie narazie cierpliwie poczekaj na wyniki moze wszystko bedzie dobrze

Gość yhtfhgf
lepsza kiła niż HIV hehe

z tego co wiem prostytutka bez gumy nic nie zrobi wiec tylko kolezanka jakas zarazona mu doopy dala taka nowoczesna - wyzwolona :D fajny prezent niema co :classic_cool:

Gość alez mi wstyd
poczekam bo wiem ze podejmowanie decyzji pod wpływem emocji żle skutkuje,pozatym nauczylam sie ze czasami cierpliwosc popłaca,a oskarżenia musza byc podparte dowodami. Przyznaje jednak ze mam metlik w głowie i nie daje mi to spokoju no ale coz trzeba czekac;-)

Gość alez mi wstyd
chju...jesli mnie zaraził to ja go tez wyzwole i bedzie nowoczesny..wtedy sie moze klupac do woli...

Gość alez mi wstyd
obciongam...aleś dowciapny:-)

bardzo dobrze ze nic nie mówiłas swojemu partnerowi.Ja kiedys tez tak miłam bo byłam honorowym dawca krwi,tez wyszedł mi antygen na kiłe.Te testy któer teraz robia sa bardzo czułe własśnie dlatego zeby wykryc nawe najmieszy milinowy wirus. Zaczęłam od awantury w domu,wywaliłam faceta na zbity pyski,zrobiłam powtórke i wyszło ze jest wszystko Ok! Nawet nie wiesz jak głupio mi było przed nim,jak musiałam przepraszac go za oszczerstwo.Mój facet był na tyle pewny siebie i wyrozumiały dla mnie ze dał sie udobruchac.Wytłumaczyłam sie z mojego zachowania i czym sie kierowałam ale niesmak braku zaufania został miedzy nami dłuzszy czas. Myśl pozytywnie i pamiętaj ze pomyłki sie zdarzaja te testy robią ludzie a tylko ten kto nic nie robi sie nie pomyli!:-)