Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alez mi wstyd

jestem honorowym dawca krwi i jestem w szoku!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość alez mi wstyd
No z tego wynika ze nie zasadził!! Ktos tu pisala ze wcale niekoniecznie z dziwka ,One zawsze gumek używaja,predzej z jakas koleżanką,żoną kumpla,albo panienką z dyskoteki heheheheh EEEchch chłopom i tak nie mozna wierzyć tak do końca .......

śmiać mi sie właśnie chce jak czytam "czy czasem nie zasadził dziwce":D przecież wiadomo że tam jest PREZERWATYWA o jakich dziwkach wy mówicie ? jeśli bez gumki to jakaś melina, raszpla ćpunka albo alkoholiczka , bez przesady , jesli facet robi coś takiego to jest patologią jakiekolwiek porywanie sie na bzyknięcie nieznajomej to ryzyko śmierci (AIDS) tak jak wcześniej napisałaś,może być żona kumpla , koleżanka z pracy - ale wtedy to nie dziwka

Gość alez mi wstyd
jejku na szczescie wyniki sa ujemne i nie musze zachodzic w głowe z kim,gdzie i dlaczego??? Uwazac jednak trzeba bo to różnie bywa. Mój wczoraj stwierdził ze bedzie oddawał krew razem ze mna i ze chce równiez zostac dawca szpiku tak jak ja. zarejestrowałam go na necie i czekamy az przyjda pałeczki do próbek.

o tak , na pewno :D jak wyniki są ujemne to cię nie zdradził, nawet nie spojrzał na inną bosz jaka naiwność już taka pewna że dałabyś sobie rękę uciąć za jego wierność ? może cię zdradza ale z prezerwatywą dlatego nie jesteś chora :D

Gość alez mi wstyd
HMMMM zaufanie to tez czesc zwiazku. Ja nie mówie ze dam sobie reke obciac ze mnie nigdy nie zdradził albo niezdradzi,tylko po co sie doszukiwac.... Martwic sie bede jak sie dowiem ze miał skok w bok a narazie jest OK. Przeciez normalni faceci tez jeszcze istnieja na tym swiecie,nie tylko kurwiarze itp.moze mój jest normalny:-)

Gość aliksandra no wez przestan
czy kazdy facet musi zdradzac??? Czy ogladanie sie za inna to tez zdrada??? Ja jak ide z moim to tez westchne jak widze fajnego,młodego faceta,ale tylko westchne ,zamarze i tyle!!! Nie rób mętlika w głowie autorce...

Gość scvb
co nie zmienia faktu ze to baby zzarazaja facetow.

Gość NĘDZNIUTEŃKIE PROVO!!!
Zorientowałam sie po kilku postach... :-o

Gość alez mi wstyd
hmhm,akurat kiła to chyba tylko przez seks sie mozna zarazic!! Kobiety zarażaja a faceci roznosza :-) lepsza kiła niz HIF!! Ja na szczescie jestem czysta a czy mój partner mnie zdradził kiedys to juz tylko On wie...

Gość ja byłam w podobnej sytuacji
jak Ty autorko...jakis czas temu tez oddałam krew a potem mnie wezwali ze mam dodatni test na kiłe. Myślałam ze zapadne sie pod ziemie.zrobiłam te same badania co Ty i wyszło ujemne. Mnie lekarka tłumaczyła ze te testy które teraz wykonuja zeby przebadac krew sa teraz tak czułe ze wykrywaja nawet śladowe ilosci bakteri i wtedy zaraz test jest dodatni (jesli chodzi o kiłe) u mnie akurat było to bardzo niemozliwe bo jestem sama od 3 lat i nie mam partnera,zrobiłam dodatkowe badania i wyszło Ok.

Gość alez mi wstyd
moze masz i racje ze przez rany mozna sie kiła zarazic..niewiem bo nigdy kiły nie miałam,ale wydawało mi sie ze skoro to choroba weneryczna to tylko przez seks.Co do reszty to zgadzam sie noga nie odrosnie.... partnera narazie nie bede sprawdzac...

Gość kiła przez rany???????
pierwsze słysze,no coż człowiek przez całe zycie sie uczy:-)

witam. PILNIE POTRZEBNA JEST KREW AB RH-. TATA MOJEGO KOLEGI LEŻY W KRYTYCZNYM STANIE NA OIOMIE W SZPITALU NA UNII LUBLESKIEJ W SZCZECINIE. PROSZĘ O KONTAKT: 609-593-451, MAIL:aniaasia301@wp.pl, gg: 5661005.DZIEKUJE I POZDRAWIAM. CZEKAM NA WIADOMOSCI - O KAZDEJ PORZE DNIA I NOCY. MARZENA