Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JATOJABIJESIE

głuche telefony z numeru nieznanego pomocy WARIUJĘ!!

Polecane posty

Gość JATOJABIJESIE

Od jakiegoś czasu co kilka dni dzwoni do mnie nieznany numer, z tym, że kiedy odbieram nic nie słysze, mówie halo a tam nic... I to dosłownie NIC nawet oddechu nie słychać, żadnego dźwięku, GŁUCHA CISZA... Kiedyś jak odebrałam nie odzywałam się tylko słuchałam i słuchałam, minuty leciały a tam nic, nikt sie nie odezwał ani nie rozłączył. Ponadto w spisie ostatnich kontaktów NIC sie nie wyswietla, tak jakby nikt nie dzwonił...Trwa to już z dobre pół roku o różnych porach dnia i późnym wieczorem.. nie wiem czy to może być jakaś ustarka w sieci, na linii...czy fizycznie serio ktoś jest po drugiej stronie, ale nic nie słychać ,zero oddechu, szmerów itp...

Gość klakiers
nie odbieraj, ja tak mialem i po jakims czasie ktos dal sobie spokoj, a jeszcze inna opcja to zmien nr

Gość pisze ze sie nie wyswietla
biedronka czytaj co pisze....

Gość klakiers
tylko do mnie ktos dzwonil z zastrzezonego, do dzis nie odbieram takich. Ktos jak nie ma nic na sumieniu nie zastrzega sobie numeru.

to moze byc faktycznie wina sieci, jezeli numer sie wyswietla to sproboj do niego zadzwonic - jezeli faktycznie ktos tam jest to przeciez sie odezwie, albo chociaz odbierze (najlepiej zadzwon z innego nr, lub z zastrzezonego). ale wydaje mi sie, ze to wina sieci, bo komu by sie chcialo dzwonic pol roku i nic nie mowic?;) mozesz tez pojsc do punktu obslugi klienta i powiedziec o zaistnialej sytuacji, jezeli to wina ich sieci to na pewno to naprawia.

Od jakiegoś czasu co kilka dni dzwoni do mnie nieznany numer więc nieznany nie koniecznie musi być zastrzeżony.. myślałam, że po prostu go nie mam w książce a po zakończeniu rozmowy nie ma go w połączeniach.. :/ miałam tak kilka razy..tyle..

i tez racja - nie odbieraj takich telefonow. ja do dzis jak dzwoni zastrzezony to nie odbieram..

Gość ines73
zablokuj sobie opcje telefonow nieznanych w twojej komorce

Gość halohaloooooo
Zadzwoń do biura obsługi swojej sieci i zapytaj może pomoga, a jak nie to zgłos to na policję bo może ktoś Cie nęka a to jest od niedawna karalne

Gość JATOJABIJESIE
CHCIAŁABYM CHOCIAŻ WIEDZIEĆ czy to wina sieci, czy kryje się za tym jakaś osoba, zawsze wyświetla się jako numer nieznany i nie zawsze rejesruje się w połączeniach

Gość JATOJABIJESIE
zadzwonił przed chwilą do opertatora, sprawdzić kiedy dzwoni i podac im godzinę, ale jak wspomniałam nie zawsze rejestrowane sa te połączenia, na szczęscie dzisiaj dwa razy zarejestrowały się, wczoraj dzwonił około 22.30 ale nie ma już tego w połączeniach

Gość loosie
ja mam ten sam problem nie wiem o co chodzi a w odebranych śladu nie ma po czym kolwiek więc i mam tak od dłuuzszego czasu a teraz zaczeło mnie to naprawdę irytować -.-

Gość Czyński
wisisz komuś kasiorkę ?

Sprawdźcie sobie w telefonie czy macie opcję fałszywych połączeń bo może same do siebie dzwonicie a nie wiecie. Ja miałam to aktywne nawet nie wiedząc, że to mam, ustawione na czas pół minuty. Uruchamiało się to za pomocną bocznego przycisku którym normalnie się ścisza lub pogłaśnia. Po pół minuty tel sam dzwoni, wyświetla się numer zastrzeżony i możesz odebrać i udawać że gadasz i gadasz ( bez obawy, że przy kimś telefon realnie zadzwoni, przydatne na nieudanych randkach ;) - aaaa mama dzwoniła ;) ) Tego typu połączenia nie zapisują się później w rejestrze, w telefonie jest tylko głucha cisza. Normalnie gdy wciśniesz przycisk uruchamiania pokazuje się na wyświetlaczu, że uruchomiono to ale jeśli wciśnie się to niechcący np przy wkładaniu tel do kieszeni wygląda to jak normalne połączenie. Czasy do ustawienia są różne więc nawet z zapłonem godzinnym może tel zadzwonić. Jeśli normalnie połączenia z zastrzeżonego Ci się zapisują a te c\głuche nie to obstawiam, że to tylko to

MAM DOKŁADNIE TAK SAMO ! OD ponad 2 lat!!!!!! W dodatku rozmowa trwa nawet godzine jesli nie rozłącze!!!

No to sprawdźcie te fałszywe połączenia :D Ja się po roku skapnęłam, że takie coś mam wogóle w telefonie :D Tzn widziałam to chyba kiedyś grzebiąc, ale nawet nie zastanawiałam się co to :D

Gość franc9900zx
jeżeli podałeś swój nr do google i masz gmail założony to oni sprawdzają gzie jesteś, namieżają Cie żeby potem zasypać Cię odpowiednimi do lokalizacji reklamami Ja też tak mam, kiedyś nawet przez 2 h nie odkładałem słuchawki i nic.

Gość Księżycowa Kotka
heheh ciekawy temat MałaBlondynka hehe smieszna Twoja historia , a masz chyba rację, chyba autorka też ma to włączone te fałszywe połączenia (pierwsze słyszę o tym) :)

Gość anka d9sa9ad98a9sd
czytam i czytam i to nie jest dla mnie śmieszne, tylko przerażające :-o Zupełnie, jakby z drugiej strony dzwoniło jakieś widmo, co się nie może odezwać, albo psychol. Gdybym ja miała takie połączenia to po tygodniu odchodziłabym od zmysłów, że ktoś do mnie dzwoni i się nie odzywa :-0

Gość Księżycowa Kotka
anka d9sa9ad98a9sd to przeczytaj wypowiedź MałejBlondynki, to uśmiejesz się tak jak ja :)

Gość anka d9sa9ad98a9sd
Księżycowa Kotka :) trochę to pocieszające :)

Gość gość
Otrzymuje głuche tel. Jak widzieć kto dzwoni

Gość gość
Ja tez to przerabialam.okazalo sie ze przez przypadek nacisnelam na boczny guzik w telefonie i uruchomilam falszywe polaczenie.czesto tak mialam.poobserwuj czy telef dzwoni rowniez jak lezy sobie gdzies spokojnie.jesli tak,to jednak ktos cie nęka(mysle,ze dla zabawy).

Gość gość
moj telefon byl w szfie i sam dzwonil do kolezanki w nocy nawet nie wiedzialam o tym

Gość Tosia1979
Ja mam to samo. Patrzyłam - fałszywe połączenia mam wyłączone. Z kolei mam też włączoną opcję, ze nikt z zastrzeżonego numeru się do mnie nie dodzwoni, bo usłyszy wtedy odpowiednią informację, że powinien zadzwonić z nieukrytego numeru. Kiedyś, dawno temu, jeszcze na poprzednim numerze, odebrałam takie coś i włączyła się "katarynka reklamowa" z jakiejś firmy - chyba z radia, bo wysyłałam wtedy SMSy na jakąś loterię. Może to właśnie takie reklamówki się mają włączyć, ale jak to mechanizmy - zawodzą?

Gość Indila31
Do mnie też zadzwonił i nie odebrałam ale chba to araby jakiechś pewnie mam 11 lat i też to jest dla mnie podejrzane.

Gość gość
Można łatwo wytłumaczyć to, że nic nie słyszysz w słuchawce. Wystarczy, że rozmówca wyłączy swój mikrofon podczas rozmowy. Jeśli faktycznie ktoś tam po drugiej stronie jest :-) bo może to być też tak jak Ci napisali usterka, lub włączona w telefonie opcja. Idź do swojego operatora albo zadzwoń, może czegoś się dowiesz. Swoją drogą, można się przestraszyć hehe

Gość DagmaraMłynuk
Sprawdź sobie ten numer na infonumer pl

Gość gość
wpisałam numer telefonu w wyszukiwarkę na tej stronie i nic nie znalazło 0 komentarzy