Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprawda to jest

Mowi się, że wysokie kobiety mają długie nogi a to nieprawda

Polecane posty

Od kości biodrowej??? To w takim razie na 169cm mam gdzieś z 103cm, ojej..

Gość omgggggggg mam sie bać?
a tam pierdzielicie w sumie. Co komu po takim gadaniu,wszędzie zdarzają się wyjątki,każda kobieta jest piękna jak ma ładną i proporcjonalną sylwetkę. Długie nogi mogą być u małych kobiet jak i krótkie u mega wysokich... nie wiem nad czym tu dyskutować.. Jednym sie podobają duże cycki innym małe..

Gość rerekumkumkum
Idealne nie są,bo i tak uważam że są za krótkie :D Więc coś ta tabela przekłamuje ;)

Gość ololo
czyli mierzy sie od krocza.

Gość nieprawda to jest
tragikomedia robi się wtedy jak te długotyłowiowe nabiorą nieco wagi z wiekiem wtedy to już się robią maszyńska zwaliste u niższych nie ma jednak takiego monstrualnego efektu

Gość rerekumkumkum
To się zdecydujcie w końcu odkąd :)

Gość ololo
jak moga byc krótkie nogi u mega wysokiej to nie logiczne . moze miec zaburzona proporcje . Ale nie miec krótkich nóg .

Gość kwawwwwwwwwwwwww
Fryzka To prawda. Dziewczyny niskie mogą mieć dobre proporcje, ale nie długie nogi! Haha Przeciez wlasnie o to chodzi. Dobre proporcje, nogli dlugie proporcjonalnie w stosunku do dlugosci ciala to wlasnie dlugie nogi

hehe, to ja już nie wiem, ale tak czy siak do swoich nóg nic nie mam. Jest to jedna z części ciała, którą bardzo lubię, długie, szczupłe i ładne :) Tylko w cycki bym sobie trochę waty wepchnęła ;D

Gość Gab01
dziewczyna Portugalczyka wg Twojej tabeli mam idealna długosc nóg, cyzli 172- 84cm (mierzone od krocza), fajnie;)

Gość rerekumkumkum
ololo jak moga byc krótkie nogi u mega wysokiej to nie logiczne . moze miec zaburzona proporcje . Ale nie miec krótkich nóg . Mogą,skoro moga być takie u faceta to i u kobiety.Mam takiego znajomego,wyższy ode mnie o 22cm (186cm),a jak stoimy obok siebie,to pas ma mniej więcej na tej wysokości co ja,a więc i nogi podobnej długości.Więc jego nogi są nieproporcjonalne do reszty ciała- czytaj- krótkie.

Gość ololo
pokazcie mi zdjecie jednej malej kobiety która bez obcasów ma długie nogi a ja wam pokaze 10 tki wysokich w balerinach z długimi;]

Gość ololo
pokazcie mi kobiete mała z długimi nogami w balerinach . nie w szpilach ;]

Gość nikt tak nie
mówi tylko młode kozy tak myślą

Gość Gab01
zle zmierzylam:) 172- 88cm, ostateczna wersja

Gość rerekumkumkum
A poza tym długie nie zawsze oznacza ładne-Kate Moss np ma długie,chude i na dodatek krzywe :P

Gość ololo
też prawda . Ale dyskutujemy tylko odługosci . Wielkich kobiet . Jestem facetem i kobiety które nie załoza obcasów i sa opnizej 170 to karyple. Takie lata pod nosem i nawet ich ne widzisz za specjalenie. Jak taka kobieta ma nosic dziecko ? jak z kobieta 160 mozna uprawaic seks? przeciez dzieci w gimnazjum sa czesto wyzsze.

Gość ololo
reprezentacyjna , wysoka zgrabna kobieta z posagowa uroda to jest klasa i styl . nie małe pchły.

Gość ololo
i nie ma bata ze facet by sie za taka nie obejzal . Taka sie wyróznia z tłumu . I nie mowie to przez wielkosc bo dziewczyna do np 178 nie jest w cale wielka. na niejw syztko pieknie wyglada i ona moze byc klasyczna pieknoacia . nie maluchy 160 one moga byc ładne.

Gość rerekumkumkum
Gusta są różne,jedni faceci uważają kobiety poniżej 175cm za karzełki,a inni właśnie wolą takie filigranowe kobiety.To że Ty takich nie lubisz,nie oznacza że inni myślą podobnie jak Ty. Mam wielu wysokich znajomych płci męskiej,którzy są w związkach właśnie z niewysokimi dziewczynami.

Gość rerekumkumkum
I to chyba żart z tą posągową pięknością u wysokich,ostatnio gdzieś tak nazwali naszą Struss..no żal...Laska wysoka jest i chuda i tyle.Nawet ładną trudno ją nazwać a co dopiero piękną i posągową. Chudość z posągowością nie ma nic wspólnego.

Gość phiiiii
ololo taaak ? A włosy do pasa to są długie czy nie? Bo może u wysokiej dziewczyny to są długie a u niskiej to już nie? A pojęcie względne/bezwzględne to chyba kurcze nieznane jest panu. W takim razie: niskie kobiety nie mogą mieć bezwzględnie długich nóg, ale już względnie długie mogą mieć jak najbardziej. A bardzo wysokie kobiety mogą mieć bezwzględnie długi nogi, przy czym względnie będą one krótkie. To ja już wolałabym mieć bezwzględnie krótkie a względnie długie.

Gość ololo
nie . chudosc nie . aLE wysokosc -tak. I wazna jest twarz.

Gość ololo
wyzsza . Tez najprawdopodobniej zawzse bedzie miała dłuzsze wlosy od małej mimo ze obie beda miały je przykladodo do posladków.

"Gusta są różne,jedni faceci uważają kobiety poniżej 175cm za karzełki,a inni właśnie wolą takie filigranowe kobiety.To że Ty takich nie lubisz,nie oznacza że inni myślą podobnie jak Ty." obryzgałem się kawą ze śmiechu:D od kiedy kobieta poniżej 175 jest filigranowa? Filigranowa to może być co najwyżej do 165 powyżej to już wysoka

Gość eksperci się znaleźli
wzrost karłowaty (do 152,9 cm); wzrost niski (153-162,9 cm); wzrost średni (163-172,9 cm); wzrost wysoki (173-177,9 cm); wzrost bardzo wysoki (powyżej 178 cm)