Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MkOzA

nie wiem co robic

Polecane posty

w poniedziałek zrobiłam test ciążowy,wynik jest pozytywny,nie było to dla mnie zaskoczeniem,bo już od jakiegoś czasu zauważyłam zmiany zachodzące w moim organizmie,mimo wszystko gdy zobaczyłam wynik testu zaczęłam płakać bo wtedy byłam pewna,że moje życie całkiem się zmieni.nie wiem czy jestem na to gotowa...gdy poinformowałam mojego partnera o ciąży przestał ze mną rozmawiać...wczoraj do mnie napisał,że boi się ze mną spotkać bo nie wie co będzie dalej i że potrzebuje czasu...na co ja odpisałam mu,że jestem w ciąży tu i teraz i że potrzebuję go bardziej niż kiedykolwiek...nie odpisał na to... czuję,że zostałam całkiem sama...mieszkam od ponad 4 lat w Anglii,pracuję przez agencję pracy,więc ta praca nie jest stała...boję się,że gdy oni dowiedzą się o mojej ciąży zwolnią mnie... na pomoc rodziców nie mogę liczyć,oni są w Polsce i są alkoholikami. wiem,że w Anglii do 24 tygodnia ciąży można ją usunąć,ale nie potrafiłabym tego zrobić,nie jestem mordercą... boję się,że nie poradzę sobie z tym wszystkim sama...

współczuję... pamiętam swój własny strach który poczułam jak zobaczyłam pozytywny wynik testu... a ja mimo wszystko miałam męża i ciąża była wyczekiwana musisz się czuć bardzo zagubiona i osamotniona w tym wszystkim. to prawda że ciąża i dziecko zmieniają wszystko w życiu