Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie to czego chcialam

Czemu google maps mi nie dziala ?

Polecane posty

Wyczyscilam pamiec podreczna i pliki cookie , bo tak pisalo,ze nalezy zrobic w przypadku jak nie laduja sie mapy, jednak to nic nie pomoglo, wiec co jeszcze moze byc przyczyna ? do tej pory zawsze otwieraly sie mapki bez zarzutu, prosze o pomoc :(

Gość kinga yyy
komputer sie popsul, trzeba kupic nowy

nie wydaje mi sie, zeby sie laptop popsul, cala reszta dziala, ale akurat mapki sie przestaly ladowac, why ? :(

Gość taki jeden kafeterianin
KUPIMY NOWE! xD

Gość doean
Jak masz interneta bezkablowego, to nie dziwota

no wlasnie bezkablowego, ale do przedwczoraj mapki sie ladowaly, wiec co sie stalo ? wyjasnijcie, bo nie wiem dlaczego 😭

Gość doean
Bo od 14 kwietna (od dzisiaj) Google wylaczylo mapy na internecie bezkablowym. Byla o tym informacja na stronie glownej przez kilka dni.

doean - w konia mnie robisz ? niemozliwe, bo nigdzie nie widzialam takiej informacji, no niemozliwe :o

jak macie pisac glupoty, lepiej sie nie wpisujcie,bo ja naprawde szukam pomocy jak to naprawic :(

Gość doean
dobra, tak powaznie to sprawdz pod inną przeglądarką i sprawdz, czy nie dziala zarowno maps.google.com i maps.google.pl

Gość 777urian
dokładnie mam od kilku dni taki sam problem, nie działa w przeglądarkach Mozilli i Googla, czyściłem, nawet obydwie usunąłem z kompa i zainstalowałem od nowa i dupa nadal się nie ładuję, zaczęło się to jakoś w tym czasie kiedy urząd telekomunikacji obniżył stawki hurtowe połączeń komórkowych dla firm telekomunikacyjnych w zamian oni mają obniżyć swoje stawki i dodatkowo połatać tzw białe plamy zasięgowe w Polsce, jakoś tak się zbiegło w czasie że od tamtego czasu google map się nie ładuję, to na 100% to nie wina kompa tylko netu. mam w orange i do tej pory śmigał że szok... a teraz lipa.