Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niiiiie dlaaaaaa fryzjeraaaaa

Kobiety - co ile chodzicie do fryzjera? Bo ja ......

Polecane posty

Kobiety - co ile chodzicie do fryzjera? Bo ja ostatnio byłam dwa lata temu.... Nie znoszę fryzjerów. Zawsze mi tak włosyy wytargają, że mam połowę mniej, a ja mam fioła na punkcie moich włosów. Nie farbuję, nie szuszę suszarkom, nie prostuję, myję naturalnymi szamponami, łykam witaminki i mam piękne włosy prawie do pasa. Na samą myśl o tym jak mi zawsze fryzjerka włosy wyrywała dostaję gorączki....i prosiłam - nie ciągnąć - nic z tego. Ja jestem super spokojną osobą, ale jak mi ktoś za włosy pociągnie lub mi jakiś przez kogoś wypada to zagryźć potrafię :D

A długie macie włosy?

Gość stigma
o miesiąc. Długie do pasa, niewyprostowane włosy wyglądają zazwyczaj wsiowo deczko, zwłaszcza jak noszą ślady po warkoczu. Pewnie chodzisz do jakiegoś osiedlowego golibrody a żałujesz na porządnego fryzjera. Ale jak ci pasuje image a'la Jagna z Chłopów to twoja sprawa.

Gość dwa razy w roku może trzy
jw

Gość pitulinka
Oj, tak dlugie do pasa, proste wlosy wygladaja tragicznie...jak taka Czesia czy Wiesia...takie wiszace selery. No i sie dziwie, ze nawet koncowek nie podcinasz.

Ze 2-3 razu do roku... średnio raz do roku wymyśle sobie totalną zmianę fryzury a tak to zapuszczam więc jak mi się przypomni to idę podciąć końcówki

Gość mam 24 lata już
i nigdy w życiu u fryzjera nie byłam

Gość sesiii
Góra dwa razy w roku, nie przepadam za fryzjerami. Autorko zazdroszczę ci włosów aż tak długich, ja obecnie mam do łopatek.

Gość koleśśśśśśśśśssssssss
czuje sie jak gej przy was - co dwa tygodnie :o🖐️

różnie to bywa ale tak 2-3 razy do roku podciąć końcówki a tak sie składa że ide jutro i mam zamiar zrobić jakąs inna grzywke ha ha tylko troche się boję bo moja sprawdzona fryzjerka w ciąży i idę do innej zobaczymy co bedzie

Właśnie ja mam bardzo fajne włosy obecnie....nic mi sie nie rozdwaja, mam grube i proste. Dbam o nie baaaaardzo. Chyba najbardziej z całego wyglądu. Ale z tym fryzjerem to mam taki uraz, nie pójdę i już. Końcówki od czasu do czasu podcina mi przyjaciółka, tak na prosto, specjalnie kupionymi nożyczkami.... A u fryzjerki wtedy byłam podobno dobrej, no i nie taniej na pewno, a ile ona mi włosów wyrwała....aż rodzina pytała co się stało, że mam o tyle mniej włosów :( A teraz nie chodzę do fryzjera i mam piękne włosy....

Gość KoloRowE wycinanki z papieru
raz na 2 miesiące. Czasem częściej. Robić odrosty , podcinać.