Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgregtergfdgfdg

jaka farbe wybrac???????????????????????? pomozcie

Polecane posty

Gość pipii
A ja mam zamiar zrobić Owocem granatu na brązowych włosach jaki kolor wyjdzie i lepiej dłużej trzymać tą farbę ?

nie jestem fryzjerka ale pracuje w sklepie kosmetycznym w De..mam co miesiac kurs 2 dniowy z kosmetykow, suplementow diety i farb.Stad duzo wiem:-)

Wiesz te szymponetki osadzaja sie na lusce wlosa..wiec mozesz potrzymac nawet do 50 min..czy to cos da nie wiem?Napewno nie zniszczy Ci wlosow!!! Potem myj w delikatnych szamponach zeby od razu nie wypolukac koloruNie uzywaj przeciwlupierzowego i ziolowego).Jezeli zdecydujesz sie na farbe to wyjdzie Ci 1,5 tonu ciemniejsza..mysle ze nawet ladniejsza niz ta na fotce:-)

Gość pipii
a ten kolor to bardziej w rudy wpada czy w czerwień bo z tedo co widzę to całkiem nieprzewidywalnie może wyjść;)

Granat powinien wyjsc jako bordo..lekko fioletowy.Nie wiem co wyjdzie z szamponetki bo to obkleja tylko wlos..jak jest za jasny to efektu nie bedzie widac..jedynie pod slonce!!!

Gość pipii
spoko dzięki, jak szału nie będzie zrobie powtórkę innym kolorem:)

echh popatrzylam teraz powninien byc lekko czerwony..jaki bedzie..tego Ci nie napisze:-)Ladny jest burgund:-)

Gość pipii
a właśnie zastanawiałam sie nad burgundem , że też musaiłam taki wziąść, no nic będzie co będzie;) pozdrawiam i miłego dnia życze