Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Anna z Ciechocinka

Zgubiłam kolczyk (w.sentymentalna) i dziś kierowca mpk powiedział mi tak:

Polecane posty

-Nie zgubiła Pani czegoś? Ja mówię, że kolczyk parę dni temu (dopuszczałam możliwość, że mógł mi wypaść w autobusie). On na to, że go znalazł. A ja czy mógłby go oddać bo jest dla mnie ważny. I wiecie co on powiedział? że nie ma nic za darmo. Myslalam ze chce znalezne czy umówić na kawe wiec sie go pytam (tylko czy oczekuje znaleznego). A on na to, ze mozemy sie umówić wieczorem i być oboje zadowoleni. Ja na to o co mu chodzi a on, że "powinnam wiedzieć o czym zawsze myślą faceci widząc ładną kobiete" Powiedziałam że chyba oszalał. No i mi nie oddał. co za bezczelny typ!! :O On miał na oko 27-28 lat. Ja 21. Jak mam odzyskać inaczej moją zgubę? :( Zalezy mi na tym kolczyku, ale nie za taką cenę:(

:O Co za przychlast :O

hehe nie śmiejcie się:) nie chce juz chyba tego kolczyka.

Gość khxzhzju
Ja bym dala spokoj z kolczykiem, trudno. Na pewno nie prosilabym gnoja, zeby mi oddal po takiej propozycji. Co za chamstwo.

Gość frjrkjlkfrk
ja mam pomysl":D pogadaj z nim jeszcze raz o tym kolczyku- i nagraj to potajemnie a potem powiedz ze jak ci go nie odda to pojdziesz na policje gdzie zglosisz kradzisz i molestowanie;)

Ty dobre! Nagram to:)

ja przychlast, to ty durna baba, bo takiej propozycji, to się gościa olewa sikiem prostym, a nie pisze tematu by się pochwalić, jak, to ładna , jesteś, aż guzyki kutas facetom wyrywa z rozporka.

Gość frjrkjlkfrk
dobrze pokieruj ta nagrywana rozmowa i rob tak zeby sie nie skapnal nie pozwol tez wyrwac sobie dykafonu najlepiej zebys byla z kims

Blondyn niczym sie nie chwale. Po prostu jestem wsciekła

Gość zdetronizowany facet przez
fakt, szkoda kolczyka ale sobie odpuść

Gość Inspektor Kluzo
Przecież ona kłamie jakby chciała się dowartościować.Kierowca takie rzeczy oddaje po zjeździe wraz z dokumentami.A tym bardziej rzecz do której sie przyznał..Dziewczyno nie rób z kierowców złodziei i zboczeńców bo to nie hołota tylko inteligentni ludzie.