Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge nic zrobic

Obrazili sie, bo nie przyjedziemy na wesele. Kto ma racje?

Polecane posty

Gość nie moge nic zrobic

Moja bliska kuzynka wychodzi w w swieta za maz. Jestesmy zaproszeni i mielismy jechac na slub i wesele, ale niestety wczoraj dowiedzialam sie, ze zabieg, na ktory czekam mam miec w czwartek za tydzien i chyba nie bede mogla przyjechac na to wesele. Zadzwonilam wiec i powiedzialam, ze mi przykro, na to kuzynka, ze to wredne, bo juz im 40 osob odmowilo, ze obiecalam, a teraz sie wykrecam:( To nieprawda, mam naprawde miec zabieg, wesele i slub jest 500km od nas wiec musialabym juz w sobote jechac, a watpie bym czula sie na silach. Wiem, ze to przykre, ze tyle osob jej odmowilo, ale wiekszosc mieszka setki km od nich i nie kazdego stac na hotel, podroz i prezent dla mlodych. Nic jej juz nie chcialam mowic na ten temat jak pytala dlaczego ten czy tamta nie przyjedzie. W kazdym badz razie wczoraj sie na mnie obrazila i stwierdzila, ze nigdy by sie po mnie tego nie spodziewala:( Nie wiem jak sie teraz zachowac. Zadzwonic, wyslac kartke z zyczeniami? Doradzcie cos.

Gość pitulinka
Zadzwon jeszcze raz i bardzo przepros, ale zdrowie wazniejsze.

Gość ty masz rację
Możesz wysłać kartkę z życzeniami. Zdrowie ważniejsze.

Gość kilimandżaro
Niech się wypcha. Ona ma w dupie twoje zdrowie to ty miej w dupie jej wesele.

Gość frjrkjlkfrk
mozliwe ze reszta podobnie sie wykrecala i ona sie wkurzyla ze nagle 40 osob choruje ja na twoim miejscu spytalabym czy wyslac jej wypis ze szpitala no ba nalegalabym na wyslanie:o skoro nie wierzy

Gość nie moge nic zrobic
Ona wierzy w ten zabieg, wie, ze choruje i zna moja sytuacje. Po prostu jest zla, ze nie przeloze tego, ale naprawde nie mam mozliwosci przelozenia. A na prezent wcale bym nie skapila:O Nie wiem skad tak glupi wniosek.

Gość kilimandżaro
Po co ona robi wesele pół tysiąca kilometrów od gości? Nie przewidziała, że nie każdy może i nie każdego stać żeby przyjechać? Tępa jet to niech ma

Gość frjrkjlkfrk
jak wie to ją olej!! zdrowie najwazniejsze ciekawe co ona wybralaby weselicho na jedna noc czy zabieg ps co ci dolega?

Gość dziewczyno!nie zwracaj nawet u
wagi na tego pustaka!przepraszam ze tak pisze o twojej kuzynce ale niestety to prawda!a zdrowie jest najwazniejsze!

Gość można na szybko
Może przekaż przez kogoś prezent, tyle co byś dawała jakbyś szła przez kogoś z rodziny żeby nie było, ja dostałam od jednej przyjaciołki taki prezent bo mysle że chciala mi wynagrodzić.

Gość nie moge nic zrobic
nie przekaze nikomu prezentu, bo mielismy dawac pieniadze, a nie prezent. Poza tym nikt z naszych stron sie nawet nie wybiera i juz pisalam dlaczego

Gość można na szybko
no miałam na myśli własnie kasę na prezent

Gość frjrkjlkfrk
no to przeslij jej kase i kartke z zyczeniami moze tego wlasnie oczekuje?

Gość nie moge nic zrobic
wyslac to nie wysle pieniedzy, bo bym sie bala, a chyba przelew tez nie pasuje:O Chcialabym jakos zgrabnie wyjsc z tej sytuacji

Gość lucinana
zaproś ją na święta i wtedy daj prezent

Gość cgjfhvbn
jak jej wyslesz prezent z kartka i pieniedzmi to na pewno ci wybaczy twoja nieobecnosc:p

Gość nosz psia mac patrz pani
laska sie boi, ze jej sie wesele nie zwroci to sie wscieka :D