Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yenna23

temat pracy magisterskiej

Polecane posty

Gość yenna23

Dziewczyny kończące stosunki międzynarodowe lub europeistykę bardzo proszę was o podanie swoich tematów prac mgr. Powoli muszę zabierać się za pisanie pracy, a totalnie nie mam pomysłu na temat...;( Wielkie dzięki...

Gość widzisz, a nie grzmisz
pogadaj z promotorem, myslisz, ze tu ci ktos poda swoj temat pracy?zebys kopiowala? studiujesz kilka lat, to chyba stac cie na taki wysilek intelektualny, jak wymyslenie pracy

Gość yenna23
Co niby mam kopiować? Nie proszę o przesłanie mi pracy kobieto tylko sugestię tematu! Studia I stopnia robiłam na zupełnie innym kierunku, co teraz niestety rzutuje na to, że tematu nie mam. Promotor nie chce pomóc...

Gość widzisz, a nie grzmisz
kopiowac czyjs pomysl! kazdemu zalezy, zeby jego praca byla unikatowa, mlotku a promotor ma obowiazek ci pomoc, pewnie jeszcze w ogole z nim nie gadalas i naprawde, to oco prosisz swiadczy o twojej biedocie intelektualnej :O

Gość yenna23
No ok jak ktoś tak osobiście podchodzi do tematu pisania pracy magisterskiej to faktycznie niech nie podaje. Z promotorem rozmawiałam, odrzucił mi poprzedni temat i tyle...myślę nad następnym...

Gość chce pomoc a nie wiem, jak
Np. Polityka zagraniczna jakiegos panstwa w latach takich i takich. Konflikty zbrojne na Bliskim Wschodzie w latach takich i takich. Instytucja ombudsmana w Unii Europejskiej. Tak wymyslilam na poczekaniu:)

Gość yenna23
Dzięki. Wstępnie myślałam o misjach pokojowych wojska polskiego, wydaje mi się, że taka praca mogłaby być ciekawa...