Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgbyhbdshj

Kochani! Znów potrzebuje rymu, tym razem do takiego tekstu:

Polecane posty

Gość jhgbyhbdshj

"na chuj mi papiery ziomek, jestem ***- to mój przydomek , puszczam tutaj dobrego bita, jestem lepsza- więc nie bądz przybita" ona to odpisała na tekst który jej zapodałam za Waszą namową, czyli: "Rymuje odpowiednio do Twego poziomu - wszak nie masz Koleżanko zadnego dyplomu" co mam jej teraz napisać, żeby poszło jej w pięty? w ogóle mozecie nie do tego wymyslec mi fajny rym, ale zeby jej sie głupio zrobiło

Gość jhgbyhbdshj
Ok tylko się bardziej wysil :)

Gość anexxx
Jak możesz uważać się za lepszą, skoro słuchasz jak **** (i tu se wymysl jakies slowo:P) pieprzą Myslisz ze mnie pokonasz? tylko sporobuj to sie przekonasz gdy puszczasz bity- smiech na sali w XV wieku lepsze wymyslali e....:P

Gość jhgbyhbdshj
Anex bossskie....! Pisz jeszcze przyda sie na zas:)

Gość anexxx
hehe dzieki dalej do tego samego mam pisac?:P

Gość o czymjest tenwątek bo nie wie
Tyś jest lepsza? Co ty pleciesz? to są jakieś bzdury przecież! Ja się o tym dowiedziałam Od wesołych jemiołuszek, Które mają szary brzuszek, A w ogonku żółty puszek.

Gość dfgdfgdfg
ty jestes lepsza he dobre sobie to ja mam wladze i tobie dokopie 🖐️

Gość anexxx
jak już coś, to: ty jestes lepsza he dobre sobie to ja mam wladze i rymy robie

Gość WOLNA POLSKA PL
ee zniszczyła cie celna riposta :P

Gość anexxx
Twoje rymy sa mało warte a ty wciąż idziesz w zaparte czy nie widzisz ze wszyscy się z ciebie smieją? wszyscy na twoje gadanie leją. lecz ty nie widzisz swiata poza sobą i myslisz ze wszyscy są zajęci tobą. tak naprawde nikt na ciebie nie zwraca uwagi lecz nikt powiedziec ci o tym nie ma odwagi. bo żal im sie robi gdy patrzą na ciebie bo tobie sie po prostu pier*doli w łebie :D

Gość jhgbyhbdshj
mozecie dodac cos ze ma twarz jak chomik, pracuje w miesnym bo nigdzie jej nie chcieli.. hmm i ma zniszczone wlosy - bo ona teraz jedzie po mnie ze nie moge znalezc pracy:P

Gość anexxx
czy ktos tu sie za mnie podaje? bo jedna niby "moja " wypowiedz nie jest moja":P

Gość anexxx
albo: W ***(jej imię) serce aż zadrżało: "***"(twoje imię) rymów ma niemało..." ***(jej imię) z trwogą spojrzał na nie: "***(twoje imię) mi tu spuści lanie!"

Gość anexxx nie posikaj sie
cipo

Gość anexxx
W ***(jej imię) serce aż zadrżało: "***"(twoje imię) rymów ma niemało..." ***(jej imię) z trwogą spojrzał na nie: "***(twoje imię) mi tu spuści lanie!" ta wypowiedz tez nie jest moja i czemu administrator pozwolil na 2 takie same nicki?

Gość jhgbyhbdshj
jestes boska:)

Gość osdfjosdnsdnsdfnsdfnsf
anexxx-musisz zaczernić nicka

Gość anexxxx
Napisz jej tak: *** morde ma chomika, zniszczone włosy i w mięsnym pomyka do tego nie widzi swiata poza sobą i mysli ze wszyscy są zajęci tobą lecz nikt powiedziec ci o tym nie ma odwagi a to co robi wytrąca mnie z powagi

Gość anexxxxx
ryje mi po bani rym który teraz zapodałam każde rymy na barki moje brałam śmieszy mnie to co tu się wyrabia i nikt mi nika dziś nie dorabia ktos mi zaczernił mojego nika i teraz muszę robić za chomika

Gość WOLNA POLSKA PL
ja ci zaczerniłem nicka więc spadaj jak do kulfona monika masz buty jak monika olejnik jesteś pustsza niż latem mój grzejnik :classic_cool:

Gość jhgbyhbdshj
och anexxx jesteś wielka, tak ci dziękuję serdecznie za twoje rymy! Skąd ty tak umiesz? Dziękuję ci jak masz coś jeszcze to pisz proooszę i jak wogóle ktoś z was coś jeszcze potrafi napisać to piszcie błagam, muszę jej dokopać tymi rymami

Gość WOLNA POLSKA PL
Kiedy pora jest na spanie ja mam chętke na kochanie. I myśl jedna we mnie płonie - by pieściły mnie Twe dłonie. Usta czule całowały a dwa ciała się zjednały.

Gość WOLNA POLSKA PL
:D

Gość WOLNA POLSKA PL
Chce Cie tulić, pieścić, obejmować, gryźć, drapać, skakać, penetrować, w łóżku figlować! Kochać sie namiętnie, czy zgadzasz sie chętnie?! Języczkiem Cie połaskocze, potem na Ciebie wskocze! Zedre z Ciebie ubranie, szepne do uszka kochanie! Potem Cie popieszcze, mam nadzieje ze Ty krzykniesz Jeszcze! Pragniesz orzeszkow - Snikers je ma. Gdy chcesz karmelu - Mars Ci go da. Lubisz bombelki - pij Pepsi do dna. Gdy szukasz seksu - dam Ci go ja

Gość WOLNA POLSKA PL
Czemu wiatr bez przerwy wieje? Czemu kogut głośno pieje? Czemu krowa mięsa nie je? Czemu ryba nic nie gada? Czemu mgła jest taka blada? Czemu wielki dziób ma wrona? Czemu sól jest zawsze słona? Czemu człowiek ma dwie ręce?...