Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona życiiem

mam już dość patrzenia na tą przemoc wobec dzieci i niemowlaczków!

Polecane posty

Gość Zawiedziona życiiem

Mam dość! Wszędzie trąbią o pijanych niemowlakach, pobitych paro miesięcznych dzieciach! Internet przepełniony filmikami o wyrodnych matkach i nianiach! Oglądam TV a tu interwencja o kolejnych niańkah zwyrodniałych szmatach!! Inaczej ich nazwac nie można ! Po pysku bym wyszczelała i zrobiła z nimi to samo co one robią z tymi bezbronnymi maluchami! :( Same powiedzcie jak to możliwe że takie matki istnieją !

Gość vgfrds
to prawda...sama bym chętnie poznęcała się nad takimi gnojami. Za każde znęcanie się nad dzieckiem powiny być tortury. Chetnie bym je zastosowała wsród zwyrodnialców.

Gość Zawiedziona życiiem
popieram ! Przecież za każdym razem kiedy to widze chce mi się wyć:( Teraz niechcący weszłam na filmik w którym niania rzuca 5-7 misięcznym niemowlakiem o ziemię a ono tak przeraźliwie płacze! Serce mi się kraja , a na myśl że nigdy nikt z tym nic nie zrobi to pęka .. Wynagradzam mojemu dziecku wszystkie trudy zniesione przez inne dzieci. ;(

Ja jak wiem ze bedzie w tv na taki temat to od razu zmieniam kanal bo potem przez dlugi czas nie moge dojsc do siebie. Wczoraj tu na kafe ktos wkleil filmik o jodze dla nieowlakow... :P t tez nie bylo dla mnie przyjemne. Oczywiscie ze nie mozna teg porownywac z maltretowniem dziecka ale to c ta kobieta z tym dzieckiem wyprwiala to przechodzi ludzkie pojecie.

Gość feygur
niestety, takich filmów będzie coraz więcej. pomyśl - czy zgodziłabyś się, żeby wrócił system z trzeciej rzeszy, gdzie państwo odbierało wcześnie dzieci rodzicom i trzymało je w "ośrodkach wychowawczych"? pewnie nie. ale od czego jest tv! bombardują nas takimi informacjami i już myślisz "każdy rodzic bije, każdy ojciec to pedofil. może faktycznie lepiej niech państwo weźmie dzieci".

Gość bukaaa
No chyba jesteś chora wietrząc w tym jakieś spiski. Chyba nikt normalny nie myśli, że każdy bije dzieci i jest pedofilem. Zdecydowana większość ludzi jest jednak dobrymi rodzicami. najbardziej cięta jestem na matki, które wiedzą, co ich konkubent robi, ale nic z tym nie robią, bo boja się, że facet odejdzie.

Gość eh po prostu media szukają
teraz na siłę sensacji i wyciągają takie paskudne sprawy.... które zawsze były, tyle, ze nikt ich tak bardzo nie nagłaśniał - prawda jest taka, ze to jest margines, tyle, że rozdmuchany przez media :O ...i też nie lubię tego oglądać... zwyrodnialcy zamiast solidnej sadowej kary.... jeszcze mają darmowy rozgłos :O

Gość to ja widzialam filmik
cholera jasna jak maluskie dzieciatko pobite przez ojca , ile mogo miec max 7 miesiecy :(:( twarz cala w siniakach :(:(:( a jak dyszalo te plucka :(:(:( straszne 😭 szczerze to bym im takie tortury wykonala , tak by cierpieli az by zdechli 😡

Gość jagoda stul pysk
jagoda ty nie udawaj takiej wrażliwej... sama topisz szczeniaki w wiadrze i nie masz serca . oprawców niewinnych maluszków powinno się gnębic, co takie bezbronne stworzenie moze zrobic?? Zapłakać z bólu? Nie, bo dostanie mocniej. Przytulić się? Nie, bo zostanie odtrącone. Szok szok szok aż się płakać chce. Takim człowiekiem to za kłaki i walić o ścianę do utraty przytomności niech cierpi jak to bezbronne słabe maleństwo. Boże widzisz i nie grzmisz?!?!?!?!? Gnoju pobij silniejszego od siebie który Ci dowali tak że się nie podniesiesz a nie znęcasz się nad słabym dzieckiem, które nie potrafi się samo obronić, które potrzebuje naszego wsparcia i pomocy. Komu ma ufać jak nie osobie która się nim opiekuje????????? Mnie tato nie bił, ale też nigdy nie przytulil i pamietam jak strasznie było mi z tego powodu przykro. Miałam widząc po zdjęciach 2-2,5 roku kiedy byłam tego świadoma. A co myśli dziecko, które jest katowane?? Jak ma się obronić? Szok, plyną mi łzy.

Gość do jagody
nie wczuwaj sie tak-to lalka!myslalam,ze jestes bystrzejsza