Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcialabym byc niegrzeczna

obroncy krzyza

Polecane posty

Czemu dopuszczamy do tej farsy? Czemu pozwalamy Kaczyńskiemu na te jego miesiączki? I nie mówie my jako rząd tylko my jako ludzie. I nie mówię też o ludziach wrażliwych, którzy zostali dotknięci narodową tragdią, ale o bandzie tych krzykaczy gotowych zabić w imię "prawdy". Czemu pozwalamy by śmierć tylu osob, podobno mężów stanu, była wykorzystywana w wojnie politycznej? Czemu Kaczyńskiemu nie podadza leków? I nic do chłopa nie mam, ale wydaje mi się, że on jest w głębokiej załobie, w której powinien pomóc mu specjalista. Nasuwają mi się takie pytania ponieważ minął już rok. Co włączę tv to żyga na mnie katastrowa smoleńska. Wszystko rozumiem, ale fakt jest taki, że każdemu z nas ktoś umiera. Czy nieznana matka tracąca dziecko cierpi mniej od prezesa PISu? Czemu wymagamy współczucia od całego świata w chwili gdy sami już zapominamy o tym się stało w Japonii? A jeśli to był zamach to czemu nie wezmą się za to porządnie, po cichu z dumą prezentując wyniki, tylko żerują na ludzkim współczuciu i poczuciu prawosci???

Gość nie wiem jak na ciebie
ale na mnie rzyga przez ''rz'' :classic_cool:

dziękuję;)

Gość nie chce być niegrzeczny
alo czy musisz jeszcze tu pierdolić o tych głupotach

a nie od tego jest to forum? przez rok milczalam, od politylki stornie. Jednak jak do ch.. pana mozna pozwalac na taki cyrk przez tyle czasu? jak tak dalej pojdzie "obroncy" pojda z widlami na sasiada z PO i pokazowe egzekucje

Gość nie chce być niegrzeczny
to zamilknij na wieki

shatyn, jak to z nieznaych powodów, Tusk boi się Kaczora. Nie boi się , Tusk, jest typowym Kaczebe, nauczonym by poważać i słuchać starszych od siebie. Kaczyński jest starszym towarzyszem można rzec bronii z lat spania na styropianie i nie uchodzi mu wziąść tego głupiego starego capa za ryj i wsadzić do pierdla.