Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga!

Pyt do kobiet w ciazy lub ktore byly w ciazy! :/

Polecane posty

Gość Kinga!

czy przed okresem ktory jest spodziewany (ale nie wystepuje - wiadomo ciaza zatrzymuje) sa dni suche? czy odwrotnie jest jakis sluz?

Gość Kinga!
podbijam

Gość 1234567890z
Mysle ze to zalezy od kobiety, jej ciala, wzrostu hormonow i ogolnie fizjologii. Ja np. mialam dosc sucho, zazwyczaj przed okresem pojawia mi sie bialy gesty sluz, nie mialam go w ciazy, ale moja przyjaciolka tak od 5 do 7 tygodnia to mowila ze miala wodospad sluzu :P Kazdy jest inny.

Gość Kinga!
acha, dzieki za odp:) czyli moze byc i sucho i mokro...

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zwykle na początku ciąży, niedlugo po zapłodnieniu, jest biały, gęściejszy, mleczny ale każda ciąża jest inna, tak jak i kobieta zmierz temperaturę pod pachą, jak jest wyżśza niż zwykle to może byc ciąża i zrób test :)

Gość Kinga!
temperature wczoraj mialam 37, dzis 37,1 - dzis 25 dzien cyklu- okres niby za 3 dni, ciazy nie wykluczam

Gość Kinga!
21 dnia cyklu mialam takie pobolewanie podbrzusza jak na okres, nigdy tak nie mialam :/

Gość Kinga!
mam dni suche, sluz czasami i bardzo malutko, przezroczysty z bialymi jakby plamkami heh nie wiem jak opisac :)

Gość 1234567890z
oj.... nie nakrecaj sie. Ja takiego nakrecania sie i sprawdzania wszystkich objawow przezylam 10mcy, jak odpuscilam to od razu zaszlam i nic nie czulam przy tym. W dniu miesiaczki lekko bolal mnie brzuch - okres nie przyszedl, kolejny dzien jak wlasnie popatrzylam w majtki zastanowilo mnie to ze nie mam tego sluzu co zawsze ( a poprzednie miesiace jak sie doszukiwalam objawow, zawsze mi sie wydawalo ze tego gestego, bialego sluzu mam tyle ze na pewno jestem w ciazy :P ). na 3 dni po terminie zrobilam test - udalo sie :D I nic nie czulam, objawy pojawily sie kolo 8 tygodnia... co chwile cos, rozne... a to mdlosci, a to piersi pobolewaly, kilka dni mialam duzo sluzu, pozniej mniej, czasami brzuch bolal jak na okres, czasami ciagnal... ale naprawde do 8 tygodnia nic a nic.

Gość Kinga!
poza tym bol jajnika ktory utrzymuje sie ok 20 min i przechodzi,juz sama nie wiem:/

Gość Kinga!
nie ze sobie wmawiam albo nakrecam- tylko chce w miare dokladnie opisac zwlaszcza np nie wiedzialam co z tym sluzem bo ja wlasnie nie chce byc w ciazy :/

Gość randomLady
Jestem wlasnie w 4 miesiacu ciazy, wiec wypowiem sie na swiezo, ze sluzu prawie nie mialam do terminu spodziewanej miesiaczki, potem wodospad...

Gość Kinga!
to jednak bywa roznie...